Treacle Moon My coconut island douchegel.Treacle Moon is onder de meeste van jullie vast al wel bekend en ik ben dan ook enigsinds laat, maar aangezien ik geen grote Albert Heijn in de buurt en ik in de DM telkens tegen een leeg schap aan liep heb ik er nog niet eerder wat van aan kunnen schaffen. Deze week had ik wél een keertje geluk en nam ik deze 'My coconut island' douchegel mee. De andere geuren waren helaas wederom uitverkocht, al ga ik de volgende keer zeker weer even langs het schap om te kijken of ze er dan wel zijn. Ik wil namelijk graag nog een aantal van deze douchegels meer aan mijn stash toevoegen.
Allereesrt de verpakking. Hij doet mij een beetje denken aan Philosophy. Lekker simpel, maar de grote letters laten de naam van de douchegel toch goed opvallen. Doordat ik de mijne dus in Duitsland heb gekocht staat de tekst er bij mij in het Duits op maar gelukkig worden er geen moeilijke woorden gebruikt en kan ik hem redelijk goed vertalen.  'Ik verdwijn voor een tijdje - naar een afgelegen eiland. Ik begraaf mijn tenen in het warme zand, luisterend naar het gelach van de meeuwen. Ik voel de wind op mijn gezicht.' 

Een leuk tekstje, en ondanks dat dit niets doet aan de werking van de douchegel vind ik het erg leuk. Het geeft de verpakking net iets extra's, ondanks dat deze in het Duits is geschreven.


De Ingrediëntenlijst is voor sommigen helaas wat minder. Deze douchegel lijkt zo onschuldig, maar ondertussen bevat het Parabenen, SLS en Alcohol. Een klein minpuntje dus, maar zelf heb ik hier nog nooit echt problemen mee gehad en kan ik het dus gewoon gebruiken. Zolang het niet in gezichtsproducten zit vind ik het kunnen.

Maar dan de geur. De geur is werkelijk heerlijk en deze maakt de Ingrediëntenlijst dan ook helemaal goed. Het ruikt echt naar pure, vloeibare kokos in een enorme hoeveelheid. Deze fles bevat namelijk maar liefst 500 ML. Hier doe je dan ook zeker een tijdje mee, maar daar heb ik gezien de lekkere geur helemaal geen problemen mee.


Wanneer ik de douchegel gebruik schuimt hij ook heerlijk, en ik merk dat mijn huid na gebruik erg ontspannen en zacht aanvoelt. Ik vind dit dan ook zeker een aanrader en zoals ik al eerder zei: Ik ga er nog zeker meerdere varianten van halen zodra ik deze wel tref in de schappen.

De douchegels van Treacle Moon zijn verkrijgbaar bij grotere fillialen van Albert Heijn én bij onder andere de DM. Voor een fles van 500 ML betaal je €4,95.

Wat vind jij van de douchegels van Treacle Moon?
Ik wil jullie ook allemaal alvast een goed uiteinde wensen!

16 opmerkingen

 1. Lijkt me ontzettend fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere douchegel! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de douchegels echt ontzettend fijn en lekker! Ik heb er nu twee en gebruik ze bijna dagelijks onder de douche!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt fijn, alleen de geur is niks voor mij.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die douchegel klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt fijn! ook al ben ik niet heel erg weg van cocos!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg fijn!
  & Alvast een schitterend 2014 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze is super lekker! Fijne jaarwisseling x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een fijne douchegel :')

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zelf heb ik hem ook nog niet gebruikt maar hij klinkt zo ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou van kokosnoot geur!

  http://turn-it-insideout.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kokosnoot ruikt zo heerlijk mmm

  BeantwoordenVerwijderen