Trind herfst/winter collectie.Toen ik in mijn mailbox een mailtje kreeg van Deb was ik aangenaam verrast. Ik had drie prachtige lakken gewonnen van het nagellakmerk Trind. Van dit merk had ik al talloze positieve reviews gelezen en ik vond dat het dan ook wel tijd was om er zelf eens kennis mee te maken. Deze kans leek mij daar dan ook zeer geschikt voor en vandaag deel ik graag mijn eerste mening over dit merk met jullie.
 


De prachtige lakken die ik heb ontvangen komen uit de meest recente collectie van het merk. De lakken heten van links naar rechts: 192 Sunset Orange, 194 Ice Blue en 195 Sea Green en ze komen allemaal uit de herfst/winter collectie. 

Op het eerste zicht is Ice Blue meteen al mijn favoriete lak. Dit is een hele heldere, blauwe kleur met een prachtige shimmer en tevens glans.  Maar de andere lakken zijn ook stuk voor stuk prachtig. Sunset Orange vind ik wel meer een herfst kleur dan winter, maar ook in de zomer zou deze lak nog goed kunnen.

De potjes van Trind vind ik bovendien ook érg mooi. Ze doen mij dan ook een beetje aan de lakken van KOH denken door de hoogte. Het is dan ook fijn dat de dop van dik naar dun uitloopt en wat langer is, want zo houd je hem heel erg eenvoudig vast.


Laten we verder gaan naar de lakken zelf. 192 Sunset Orange is van de drie mijn minst favoriete kleur, maar dit komt zeker niet door de pigmentatie, maar door het feit dat ik nooit zo'n fan ben geweest van oranje op mijn nagels. Hij dekt namelijk in één laagje al zoals zichtbaar is op bovenstaande foto. Ik heb dan ook geen twee lagen aangebracht omdat ik hem zo al prachtig vind.

Ondanks dat ik normaliter niet zo dol ben op oranje vind ik deze lak toch net wat meer bijzonder. Hij is niet heel erg fel oranje, maar neigt meer naar een naturistische kleur oranje. 


194 Ice Blue is net als Sunset Orange ook erg geschikt voor de lente/zomer. De kleur doet mij in eerste instantie namelijk denken aan de zee. Deze diepblauwe kleur dekt ook in één laagje, want ook op deze foto heb ik er geen twee aangebracht.

Niet alleen de dekking van Trind is geweldig, tevens is de droogtijd zeer aangenaam. Na vijf minuten waren mijn nagels droog genoeg om goed mee te functioneren, al duurt het uiteraard net als bij andere lakken nog iets langer voordat het volledig droog is.Als laatste maar zeker niet de minste, 195 Sea Green. Zoals de naam al onthult is dit echt een diepe zee groene kleur, en ik vind hem werkelijk prachtig. Wederom heb ik hier slechts één laagje aangebracht, al kun je vooral zien dat ik op mijn pink en ringvinger een tweede laagje had kunnen gebruiken. 

Nu is het zo dat ik vrij dunne lagen aanbreng als het gaat om lakken, maar wanneer je iet wat dikkere lagen aan brengt is ook deze kleur volledig dekkend.

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik ontzettend te spreken over de lakken van Trind, en ik ben zeker van plan om er hier in de toekomst nog meer van aan te gaan schaffen. 

De lakken van Trind zijn te koop voor een prijs van €9,99 per stuk.
Welke kleur is jouw favoriet?

35 opmerkingen

 1. They are beautiful all 3 of them, but the blue is amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo weg van de kleuren maar ze hebben wel een goede dekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne lakjes lijken me dit! Ze dekken ook prima zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blauwe kleur vind ik echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 195 Sea Green echt super mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie kleuren zeg :)

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die groene echt heel mooi! Apart kleur :)

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kleurtjes!
  Ik vind de oranje best mooi!
  Misschien heb je ook zin om deel te nemen aan mijn giveaway?

  Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die laatste kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kleurtjes, échte winterkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die laatste kleur vind ik echt super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tof dat je deze lakjes gewonnen hebt :). De laatste twee vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn dat ze zo goed dekken. Ik moet ook echt een keer wat lakjes van Trind aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Alle drie de kleuren zijn niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een super mooie kleurtjes! Ik vind de laatste wel echt het allermooist!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kleuren! De flesjes van Trind vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooie kleurtjes, vooral die laatste is echt prachtig!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het zijn niet echt kleuren voor mij, maar wel goede lakjes zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. All three are really pretty! I love how vibrant they are. :)

  ~ Yun

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die oranje tint vind ik best leuk. Heel apart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie lakjes! Vooral de eerste twee zijn echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De laatste vind ik het mooist ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi, vooral het laatste lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die sea green is heeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben zelf niet zo weg van deze kleuren, dus geen favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Vind alleen de blauwe kleur erg mooi, de andere twee vind ik niet zo bijzonder. :)

  BeantwoordenVerwijderen