Unseen nail-arts. #1.


Soms maak ik eens een nail-art waarover ik dan later toch twijfel. Ik kan natuurlijk alle nail-arts wel op mijn blog zetten, maar ik ben niet altijd even tevreden. Zo was ik bij deze nail-art niet helemaal tevreden en het is dan ook alweer een tijdje geleden dat ik deze heb gemaakt. (Toen mijn nagels nog op een acceptabele lengte waren.) Maar gezien het feit dat Catching Fire nog altijd in de bioscopen draait en ik hem toch nog wel iets vind hebben leek het mij als nog leuk om deze nail-art te posten.


Dat ik dol ben op The Hunger Games is over het algemeen wel bekend. Zo heb ik alle boeken gelezen en heb ik de eerste twee films gezien. Helaas moeten we nog wachten tot november 2014 voor deel drie en zelfs tot november 2015 voor deel vier. Ondertussen hebben de mensen die het laatste boek nog niet hebben gelezen daar in ieder geval genoeg tijd voor, én ik heb genoeg tijd om deze nail-art nog wat beter uit te oefenen zodat ik hem tijdens Mockingjay part 1 kan dragen zoals ik hem écht graag zou willen.

Voor de eerste keer dat ik de spotgaai in het klein heb gemaakt vind ik hem zeker niet slecht maar op sommige punten had hij net wat beter gekund. Ik ga hem de volgende keer dan ook net wat groter maken en een minder shimmery goud gebruiken waardoor de spotgaai ook al een stukje mooier uit zal komen.

Voor mijn ringvinger gebruikte ik een zwart lakje van de DA en voor mijn andere vingers gebruikte ik Stone Cold van China Glaze. Dit kleurtje komt dan ook uit de Hunger Games collectie van een tijdje geleden en ik vond hem dan ook wel erg toepasselijk voor deze nail-art, aangezien de kleur mij ook echt aan steenkool deed denken. En door de matte finish van deze lak komt mijn ringvinger ook nog net wat beter uit.

Ik weet niet meer precies welke kleur ik heb gebruikt voor de spotgaai, maar ik weet wel zeker dat dit een lak van Catrice was en ik denk dan ook dat dit de kleur Goldfinger is. Met deze kleur heb ik de spotgaai getekend, en het kwastje wat ik daarvoor heb gebruikt kwam ook van de DA. Dit kwastje had ik al héél erg lang in mijn stash maar doordat hij vrij dik was vond ik hem niet fijn in gebruik. Echter heb ik hem zelf wat bijgeknipt waardoor hij nu flinterdun is en dan ook zeker fijn in gebruik is.

Al met al ben ik aardig tevreden over deze nail-art, maar zoals ik net al had vermeld ga ik hem zeker nog eens overnieuw doen in de hoop dat het resultaat dan nog iets meer naar wens is.

Wat vind jij van deze nail-art?

36 opmerkingen

 1. I think it looks great - and remember what we do not like ourselves - most likely some one else likes it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat spotgaai symbool in goud is echt mooi gedaan! Heel speciaal! Nail art is nog niet voor mij weggelegd, ik ben al blij als ikmijn nagels mooi en gelijkmatig kan lakken :-D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem eigenlijk heel goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem echt wel goed gelukt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet slecht hoor! Mag zeker gezien worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk idee, ziet er heel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk gedaan, ik zou het zeker niet zo goed kunnen!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niks mis mee, juist super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem heel mooi geworden! Tof gedaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wow gaaf gedaan! Vind het leuk dat je de accent erop legt, zo met de rest van de nagels leeg te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind vooral dat lakje erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat heb je echt prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het anders wel goed gelukt hoor ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind hem juist goed gelukt! Je nagels zien er prachtig uit.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het best geslaagd ondanks jezelf niet zo tevreden bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh so beautiful texture ! :O nice nice ! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo mooi gedaan! De spotgaai vind ik ook erg knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Niet zo kritisch, ik vind het tof en pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Great mani! I especially love your accent nail! :)

  ~ Yun

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het wel heel goed gelukt als eerste poging! En ik ben ook fan van de Hunger Games :)

  BeantwoordenVerwijderen