Vip Box December.


In Nederland zijn er inmiddels tientallen beautyboxen, waar de Vip Box er één van is. Deze box bied iedere maand minimaal 5 fullsize producten aan voor een prijs van €12,50. Naar mijn mening ging de box steeds meer achteruit. Gezien het feit dat het nu december is en ik aannam dat de december box wat specialer zou zijn besloot ik mijn abbonement nog niet helemaal op te zeggen, maar na de inhoud van deze box te hebben gezien heb ik de box als nog opgezegd.


Allereerst zat er in mijn box helemaal niets om de producten te beschermen. De producten zien er dan ook niet erg breekbaar uit, al lag mijn oogpotlood er al in twee delen in. De dop lag aan de ene kant van de box en het potloodje aan de andere kant. De punt van mijn potlood is dan ook al kapot en nadat ik hem heb geslepen is er al een aantal centimeter minder oogpotlood over.
 
Nu vind ik dit nog niet eens het grootste probleem, ik vind de producten in de box helemaal niets. Het ziet er op het eerste gezicht dan ook vrij cheap uit als je het mij vraagt en het enige product wat mij aanspreekt is dan ook het oogschaduw palette van LOOkX.


De volledige inhoud van deze box bestaat uit zeven producten die een totale waarde hebben van €76,05. Dit klinkt aardig wat als je je bedenkt dat je €12,50 voor de box betaald, maar zelf heb ik weinig aan de producten in deze box en is de waarde van de producten die ik ook echt denk te gaan gebruiken slechts €23,25.
 
Als eerste product zit er een verpakking Être belle collagen & Aloe vera hydro eye-pads in. In deze verpakking zitten zeven sets van de eye-pads. Deze zouden de huid rondom je ogen moeten hydrateren, maar verder blijken deze niet echt een werking te hebben. Deze zou ik zelf dan ook niet snel gebruiken, dan ga ik liever voor een maskertje.
Être belle collagen & Aloe vera hydro eye-pads - €21,50.
Als tweede opnieuw een product van Être Belle. Dit is de Être Belle Energy A Cream en dit is een 15ML versie. Deze geur vind ik bovendien écht niet lekker, hij ruikt namelijk erg chemisch en zoet. Qua werking is het een vrij normale crème, al zie ik de prijs die je er normaal voor betaald er niet aan af.
Être Belle Energy A Cream - €15,40.

Als derde, vierde en vijfde product heb ik drie LOOkX artikelen gekregen. Dit zijn dan ook de producten die het de €12,50 nog enigsinds waard maken. De kleuren die ik kreeg zijn namelijk ontzettend goed gepigmenteerd. Ik vind het echter wel jammer dat er geen derde kleur in zit, maar deze kun je zelf nabestellen met een kortingsbon van €5,00. Echter kost een oogschaduw van LOOkX meer dan dit en voegt het niet iets toe aan de box.
LOOkX oogschaduw - €7,75. LOOkX trendbox - €7,75.

Als éénalaatste product zat er een Ionix diamond drops serum met argan olie in. Dit product bevat 30ML waarvan ik niet denk dat ik het op ga maken. De geur is namelijk wederom erg zoet en chemisch wat ik erg jammer vind.
Ionix diamond drops serum met argan olie - €9,95.
 
En als laatste kreeg ik een zilveren oogpotlood van Air Women Cosmetics. Dit potloodje voelt al erg goedkoop aan en hij werkt ook niet zo fijn. Het pigment is echter nog niet eens zo slecht maar het trekken van een lijntje gaat echt heel stroef.
Air Women Cosmetics zilveren oogpotlood -  €5,95.

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik niet zo positief over deze box en heb ik mijn abbonement hierbij opgezegd. Erg jammer, aangezien ik de eerste vip boxen erg leuk vond, maar naar mijn mening gaat de box er helaas wat op achteruit. 
Wat vind jij van de inhoud van deze Vip Box? 

28 opmerkingen

 1. Ik heb ook ooit zo een box besteld en het viel mij ook tegen, veel samples, weinig full size producten. slim dat je je abonnement hebt opgezegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de inhoud best ok, maar niet spectaculair :) De eyepads lijken me wel leuk, ik vind dat meestal wel fijn aanvoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou zelf ook niet echt positief zijn, misschien ondankbaar maar het ik word er niet warm van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat hij een beetje tegenvalt, inderdaad, alleen het oogschaduwpalette is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zonde zeg. Jammer dat de geur je zo tegenvalt, anders kon je het in elk geval nog meer gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke inhoud :) Mooie producten, van merken die ik nog niet ken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat je de box zo tegen vind vallen! Ik heb net mijn eerste VIP Box gehad en was eigenlijk juist heel positief verrast, maar ik kan me voorstellen dat je het niet leuk vind als je de meeste producten niet gaat gebruiken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat jammer dat je hem niet zo leuk vindt, het ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de producten ook niet zo super, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem gister ook binnen gekregen en ik vond het ook erg tegenvallen, ik heb het ook gelijk afgezegd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje wat jammer! Ik vind de looKx oogschaduw wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de inhoud best oke. Niks extreem waauw, maar ik zou er zelf toch wel happy mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad wat teleurstellend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beetje teleurstellend, maar alsnog leuk ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat je niet tevreden bent! Er zitten inderdaad niet veel boeiende producten in, de Lookx producten zouden mij misschien nog tevreden kunnen stellen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jammer dat je de inhoud teleurstellend vindt. Slim om het abonnement dan af te zeggen. Het product van LookX lijkt me trouwens fijn! Ik ben echt fan van dit merk sinds het meerdere malen in de Beautybox is verschenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer dat de box tegen valt, ik vind hem ook niet super.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer dat de inhoud je toch tegen is gevallen en je oogpotlood in twee delen erin zat. Zelf vind ik de inhoud best wel leuk en ben vooral wel benieuwd naar de eye-pads, want lijkt mij best wel fijn als ze de huid rondom je ogen hydrateren.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hmm nee ik zou ook niet juichen over de inhoud van deze box.x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. jammer dat we zo weinig inzit zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jammer dat deze box zo tegenvalt.. Het zou zo mooi kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Inderdaad een magere inhoud. Kan me voorstellen dat je het op heb gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen