Wishlist #2.


Een tijdje geleden liet ik jullie mijn sinterklaas verlanglijstje zien, en nu heb ik een gewone wishlist voor jullie. Vrijdag vieren wij natuurlijk al sinterklaas en daarvoor zou deze lijst te laat zijn, maar dit lijstje houd ik dan ook gewoon voor mijzelf bij. Zo weet ik wat ik nog wil kopen en hoeveel ik daar ongeveer aan ga uitgeven.

1. Een tijdje geleden begon ik met deze wishlist, waarna ik dan ook deze prachtige blauwe lak er op zette. Deze lak is van OPI en dit is de prachtige kleur DS Magic.
OPI DS Magic - €14,25.


2. Deze prachtige blush van Too Faced staat al een lange tijd op mijn wishlist, maar door de verkrijgbaarheid heb ik hem nog niet aangeschaft. Tevens is deze sweetheart blush redelijk prijzig met de verzending erbij, maar ik weet dat ik hem óóit nog eens ga aanschaffen.
Too Faced Sweetheart Blush - €21,39.

3. Net als op mijn vorige wenslijstje heb ik een Engels boek. Dit keer The perks of being a wallflower van Stephen Chbosky. De film hiervan is prachtig, dus ik ben ook erg benieuwd naar het boek. Een korte samenvatting van dit boek: '' Charlie is a freshman. And while he's not the biggest geek in the school, he is by no means popular. Shy, introspective, intelligent beyond his years yet socially awkward, he is a wallflower, caught between trying to live his life and trying to run from it. Charlie is attempting to navigate his way through uncharted territory: the world of first dates and mixed tapes, family dramas and new friends; the world of sex, drugs, and The Rocky Horror Picture Show, when all one requires is that perfect song on that perfect drive to feel infinite. But Charlie can't stay on the sideline forever. Standing on the fringes of life offers a unique perspective. But there comes a time to see what it looks like from the dance floor.

The Perks of Being a Wallflower is a deeply affecting coming-of-age story that will spirit you back to those wild and poignant roller-coaster days known as growing up.'' 

The perks of being a wallflower - Stephen Chbosky. Paperback - €7,99.

4. Toen ik de prijs van deze prachtige blush zag was ik toch even verbaasd. Hij is zó mooi, maar ook nog eens goedkoop. Deze prachtige blush is van Limited Collection, en helaas verkopen ze dat niet in de winkels in Nederland.
Limited Collection Heart Blusher Pink Mix €8

5. De laatste tijd lees ik steeds meer, en dit boek lijkt me dan ook zeker wat. De film is een tijdje geleden ook uitgekomen, maar voordat ik een film zie wil ik de boeken graag eerst gelezen hebben, omdat je er dan vaak net iets meer van snapt. Een korte samenvatting van dit boek: ''Lena Duchannes is geen gewoon tienermeisje. Lena en haar familie worden al generaties lang achtervolgd door een vloek. Ethan Wate droomt over een mooi meisje dat hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer Lena in Gatlin komt wonen, op het oudste en meest beruchte landgoed in de omgeving, voelt Ethan zich op onverklaarbare wijze tot haar aangetrokken. Hij is vastbesloten om te ontdekken hoe en waarom zij zo met elkaar verbonden zijn. Lena doet haar best om de vloek en haar macht geheim te houden. Maar zelfs in een stadje waar nooit iets gebeurt, kan een geheim niet eeuwig verborgen blijven...''
Beautiful Creatures - Kami Garcia. €12,50.

6. Ik ben al weer aangekomen bij het laatste boek, en dat is het boek Inwijding van Veronica Roth. Dit is een serie van drie, en het lijkt mij een beetje een spin-off van The Hunger Games, waar ik zéker fan van ben. Een korte samenvatting van dit boek: ''Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf zuilen die elk staan voor een bepaalde waarde: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie. Ieder jaar weer moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke zuil zij de rest van hun leven willen horen. Tijdens de brute ontgroening moet Tris bepalen wie haar werkelijke vrienden zijn. Ook heeft Tris een geheim dat ze voor iedereen verborgen moet houden. Als de ogenschijnlijk perfecte maatschappij verhardt en tegenstellingen uitgroeien tot een steeds groter conflict, komt Tris erachter dat haar geheim levens zou kunnen redden, maar ook haar eigen dood zou kunnen betekenen.'' 
Inwijding - Veronica Roth. €15,00.

7. Een beetje ontspanning is altijd goed, en momenteel is mijn favoriete bruisbal van Lush the comforter. Nu zag ik deze bruisbal in exact dezelfde vorm, maar dan in blauw met wit in plaats van fuchsia met wit en dat maakte mij erg nieuwschierig.
Lush - Blue skies & fluffy white clouds bruisbal. €7,10.

8. De Cinders bruisbal doet mij een beetje denken aan een mandarijn, en deze bruisbal heeft dan ook de geur van sinaassappel en kaneel. Ik ben erg benieuwd, want in bad beloofd hij ook te knapperen als een haardvuur.
Lush - Cinders bruisbal. €3,95.

Wat staat er nog op jouw wishlist?

39 opmerkingen

 1. Wat een mooie wishlist! :-) Met name het nagellakje van OPI en de producten van Lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik wil het Vintage Romance palette nog van Sleek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist! Daar kan ik je wel in vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh Lush bruisbullen! Jup dat staat ook op mijn wishlist ;) En snowfairy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke wishlist! :) Perks of being a wallflower is echt zo'n mooi boek, het is een van mn favorieten!! :) de Too faced blush ziet er ook zo mooi uit X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne wishlist! De Too Faced blush is mooi he. En die andere blush ziet er ook goed uit, zeker voor die prijs! Kende dit merk helemaal niet. Momenteel staat er niks op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke wishlist, ik zou alles wel willen! The perks of being a wallflower en inwijding (maar dan in het engels) heb ik al gelezen en die zijn allebei echt superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd! The perks of being a wallflower ga ik ook aanschaffen in het Engels. :)

   Verwijderen
 8. Beide blushes zijn té mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke wishlist! Op het eerste gezicht lijken de twee blushes juist geen blushes, maar ik vind dat ze in een schattig doosje zitten.
  liefs,
  Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha ik zie steeds meer wishlists voorbij komen, vind 't zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoor veel goeds over de divergent boeken, ben nu wel nieuwsgierig geworden!
  Leuk cadeau voor onder de kerstboom!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet echt met mezelf afspreken dat ik niet meer naar wishlists kijk. Nu wil ik ook weer veel te veel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beautiful creatures is echt een aanrader! De boeken zijn echt zo onwijs goed!!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke wishlist! Die blush van Too Faced wil ik ook supergraag, hij ziet er zo mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke wishlist! vooral die blush is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke Wishlist en de film beautiful creatures is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd! Eerst het boek maar eens lezen. :)

   Verwijderen
 17. leuk! die blush ziet er super leuk uit. ik heb sowieso het boe van misslipgloss op mijn wishlish. en ik weet ook al van een paar andere dingen dat ze al in huis liggen voor onder de kerstboom :P

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hartstikke leuk!
  Ik denk trouwens dat je DS Magic bedoelt van OPI.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! En volgens mij had ik hem gezien op jouw blog, dankjewel. :)

   Verwijderen
 19. OPI nagellak wil ook heel erg graag, haha. Leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben echt heel erg fan van inwijding ! Ik heb deel twee al gelezen, echt een aanrader :) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een heerlijke wishlist, daar staan echt een paar prachtige items tussen die ik ook op mijn wishlist heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een super leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat lakje lijkt me echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk lijstje ik zou m zo over kunnen nemen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke wishlist! Die blush met die hartjes is zo cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw die blushes! En die boeken zijn heel leuk. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. The kerks of being een wallflower vond ik ook zo'n geweldige film!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. die too faced blush heb ik! hij is zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De blush van Too Faced is echt prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen