Wishlist | Smartphonehoesjes.


We kunnen er inmiddels niet meer onderuit komen, telefoon accesoires. Van doorzichtig tot een houten telefoonhoesje of diverse dustplugs. Ik zelf heb over het algemeen hetzelfde, doorzichtige hoesje om mijn mobiel heen zitten maar er zijn ook genoeg andere, leukere hoesjes te vinden. Zo heb ik vandaag mijn favorieten van Smartphonehoesjes voor jullie op een rijtje gezet.

Smartphonehoesjes bied een ruim aanbod aan telefoonhoesjes en accesoires aan. Zo hebben zij iPhone en Samsung covers, maar zijn er ook hoesjes voor de wat mindere telefoons. Zo hebben zij de HTC Desire 601 covers en de LG Nexus 5 covers.  

Ik zelf heb mijn iPhone vijf al weer een tijdje en ik heb dan ook al een aantal hoesjes, maar te veel hoesjes kun je naar mijn mening niet hebben. Je kunt ze namelijk net als sieraden gewoon afstemmen op je kleding of zelfs op je nagels. Dit is zelfs een tijdje een trend geweest waar onder andere Selena Gomez mee is gespot.Ik ben mijn favorieten van deze webshop uit gaan zoeken en daar ben ik een tijdje mee bezig geweest, want wat verkopen ze hier een boel hoesjes! Hoesjes met glitters tot hoesjes met berenoortjes, je kunt het zo gek niet bedenken.

Laat ik beginnen met het eerste hoesje, welke je links bovenaan ziet. Dit is een portemonnee hoesje en dit houd dan ook in dat je er én je mobiel in kwijt kunt, maar tevens je bankpasjes en je cash geld. Deze is hier te vinden voor €34,95.

Ik ga met de klok mee, waarna ik aankom bij dit witte, zwart gevlekte glow in the dark hoesje. Dit hoesje licht i op in het donker. Ik heb deze wel eerder op het internet gezien, maar nog niet in het echt. Ik ben dan ook erg benieuwd geworden hoe dit er uit zal zien. Deze is hier te vinden voor €7,95.

Houten accesoires zie je ook steeds meer. Zo heb je al houten zonnebrillen, maar er zijn ook houten telefoonhoesjes. Deze zijn er van diverse soorten hout en deze lichte kleur vind ik erg mooi. Dit hoesje is hier te vinden voor €18,95.

Wederom een heel erg tof glow in the dark hoesje. Deze is echter niet wit, maar knalroze. Ik vind de wit met zwarte dan ook iets meer geschikt voor deze periode, maar de roze mag er ook zeker zijn. Deze is hier te vinden voor €8,95.

Mijn favoriete hoesje is toch wel die met de zilveren glitters. Ik vind glitters voor elke gelegenheid kunnen en het staat naar mijn mening ook altijd erg leuk. Dit hoesje is soortgelijk aan die van Selena, al heeft deze zilveren glitters en die van haar bevat gouden glitters. Deze is hier te vinden voor €18,95.

En als laatste nog een heel gaaf hoesje. Dit is een hoesje die de achterkant beschermt, maar zodra je het 'flapje' dicht doet beschermt hij ook de bovenkant. Hij is wel vrij druk en ik weet niet of het echt wat voor mij is, maar ik wilde hem wel graag met jullie delen. Deze is hier te vinden voor €29,95.

Welk hoesje van www.Smartphonehoesjes.nl is jouw favoriet?

19 opmerkingen

 1. Ik vind het portmonneehoesje (linksboven) heel gaaf! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke hoesjes, ik ga een kijkje nemen in de shop!!
  ik vind de soort van zwart grijze glitters erg mooi!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat houten hoesje spreekt mij aan. Apart, maar wel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. They are all nice, it's hard to pick just one :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave hoesjes allemaal, ze bedenken zo veel leuks! Ik vind het houten hoesjes echt heel erg gaaf! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van de zwart witten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat portemonnee-hoesje is prachtig! Ik koop zelf altijd op Ebay, want ik heb een LG waar maar weinig hoesjes voor te koop zijn in de winkel. En het is heerlijk cheap! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke hoesjes, met name de eerste

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet nog altijd een nieuw hoesje hebben, kom er nooit aan toe. Deze zijn wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke hoesjes! Die linksonder is erg mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het houten hoesje is heel apart!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Misschien kan ik er wat inspiratie opdoen om het zelf te maken ^^

  BeantwoordenVerwijderen