Balea huid verzachtende peeling.


De afgelopen dagen hebben jullie al een aantal reviews kunnen lezen over producten die ik in Duitsland heb aangeschaft, en vandaag voeg ik er daar nog één aan toe. Dit keer een product van het huismerk van de DM, Balea. Ik kocht hier onder andere een heerlijke, huid verzachtende, peeling van in de geur framboos.


Deze peeling heeft zo onder andere het voordeel dat hij geschikt is voor ieder huidtype. Het is dan ook een vrij milde scrub dus afgezien van mensen met Acne denk ik dat hij voor iedereen een goede werking kan hebben. Bij mij werkt hij dan ook zeker en vooral wanneer ik hem aanbreng nadat ik een maskertje heb gebruikt maakt hij mijn huid ontzettend zacht.
 
De peeling bevat echter wel wat alcohol maar verder zie ik zo één twee drie niet veel slechts aan de Ingrediëntenlijst. Het is maar net hoe gevoelig jou huid is en waar je dus wel en niet tegen kan maar bij mij levert dit masker geen irritaties op.

Op bovenstaande foto is heel goed te zien dat het doorzichtige masker niet al te veel scrubdeeltjes bevat en dat deze scrubdeeltjes tevens erg mild zijn.  Wanneer ik hem uitsmeer is dit wederom goed zichtbaar, maar ondanks dat ze erg mild zijn merk ik dat deze peeling/scrub net zo goed werkt als sommige groffere scrubs.

De scrub doet voor mijn huid dus een heleboel goeds, maar dan heb ik nog niet gepraat over de geur. De geur van Framboos is ontzettend zoet, maar óh zo lekker. Hij is dan ook wel redelijk overheersend maar zelf vind ik dat geen probleem. In de peeling merk ik ook goed dat er een beetje aardbei verwerkt zit en de geur is dan ook een mix van deze twee fruitsoorten.

 
De Balea huid verzachtende peeling is te koop bij DM voor een prijs van €1,95.
Heb jij wel eens iets van Balea gebruikt?

22 opmerkingen

 1. Wat een lekkere peeling lijkt me!!! Ik hou van zo'n geur.... Als ik in Duitsland ben ga ik zeker kijken!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt me een fijne peeling. ben benieuwd naar de geur xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijk me een heerlijke zachte scrub c: Perfect voor mn
  huid! Ook lekker datie naar aarbeien ruikt ^__^
  Nog een fijne 2014 trouwens! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me fijn, zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I've never tried this brand before but it sounds great!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, framboos! Lekker! En voor die prijs kun je 'm zeker niet laten liggen, natuurlijk! ;)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heerlijk en dat voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heerlijk! Zelf ben ik ook altijd erg tevreden over Balea producten :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn huisgenootje heeft m en ik heb m weleens geleend, hij is inderdaad superfijn!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou van de DM! Zelf heb ik een deodorant en de dupe van beauty blender van Balea.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er heerlijk uit! Een lekker verfrissende scrub. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. klinkt goed en zeker voor die prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hmm framboos! Lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. dat klinkt als een proberen waard, duur is het ook niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt goed, die ga ik de volgende keer meenemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt erg fijn, die neem ik de volgende keer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh, klinkt heerlijk. En zoals we gewend zijn van Balea, klein prijsje. Gelukkig ga ik snel weer naar 'n DM :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. deze klinkt ook echt goed :D ben er wel benieuwd na

  BeantwoordenVerwijderen