Beauty Without Cruelty Lipgloss - Watermelon.Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik de Apricot blush van het merk 'Beauty Without Cruelty' uitprobeerde. Over deze blush was ik toen helaas niet zo tevreden maar dat betekende voor mij nog niet dat ik het hele merk niet fijn vond. Ik wilde dit merk graag een tweede kans geven en toen ik deze lipgloss binnen kreeg was dat voor mij een mooie kans.De lipgloss zit allereerst in een ontzettend mooie huls. Dit is een prachtige, glazen huls. Op deze huls staat net als op de andere producten van dit merk hun signature, het gansje. Dit gansje vind ik ontzettend leuk en doordat hij ingevuld én oningevuld is afgebeeld geeft dit naar mijn mening een erg leuk effect.

Ook met de applicator van de lipgloss ben ik erg blij. Een fijne, dunne applicator die er voor zorgt dat ik de gloss gemakkelijk aan kan brengen zonder meteen alles naast mijn lippen te smeren, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Over de verpakking zie ik in ieder geval geen nadelen. Hij is dan ook ideaal om mee te nemen door de dunne huls en doordat hij niet al te lang is. De zwanen vind ik ook prachtig en ik vind dit nog altijd goed bij de merknaam passen.En op mijn hand ziet 'Watermelon' er als volgt uit. Ik moet zeggen dat hij in de verpakking iets meer roze leek terwijl hij op mijn hand nude is. Maar dat maakt de kleur natuurlijk niets minder mooi. Ik bezat voorheen namelijk nog weinig nude kleurige lipglossen, enkel nude kleurige lipsticks. Deze lipgloss komt dan ook zeker van pas, een nude kleur vind ik namelijk altijd nog net iets mooier dan een transparante lipgloss.Wat ik ontzettend jammer vind is dat het buiten nog altijd snel donker word. Ik was dan ook net te laat met het maken van de foto's voor de kleur op mijn lippen waardoor hij vrij transparant lijkt. (Links zonder flits, rechts met flits.) Echter is dit in werkelijkheid niet helemaal zo. Ik moet wel zeggen dat de kleur vrij licht dekkend is, maar hij geeft je lippen wel net even wat meer kleur. En al helemaal in de ochtend wanneer mijn lippen bijna helemaal wit zijn.

Het fijne aan de gloss is ook dat hij totaal niet plakt. Ik heb een vreselijke hekel aan plakkende lipglosses en ik weet bijna zeker dat ik niet de enigste ben die zich hier wel eens aan irriteert.

Naar mijn mening is deze lipgloss zeker een aanrader. Mocht je nou ook enthousiast zijn kun je deze lipgloss bestellen via GreenbeautyshopBuyette of Mildcosmetics voor een prijs van €11,25.

Wat vind jij van deze lipgloss?

17 opmerkingen

 1. Wat een mooie gloss, prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur lipgloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne lipgloss, ik kan er ook absoluut niet tegen als een lipgloss plakt! En het is ook een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, basic lipglosskleurtje :3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, supermooie kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur is dit. Fijn dat hij niet plakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf glossje! Vind de kleur ook wel heel mooi overkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een mooie kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op je hand vind ik het pigment erg goed! Leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen