Budget Tip: Action Ibiza Bracelets.Het mag dan nog geenn zomer zijn, het is ook geen schande om alvast een beetje in de stemming te komen. Zo spotte ik bij de Action dan ook deze leuke setjes Ibiza Bracelets. Deze armbandjes komen in allerlei kleuren en maten en zijn erg leuk om te combineren. Ik kon niet kiezen tussen alle leuke setjes en voor de kleine prijsjes die je er voor betaald besloot ik om ze maar gewoon allemaal mee te nemen.
In mijn Action vond ik maarliefst acht verschillende setjes maar het zou natuurlijk kunnen zijn dat er nog meer verschillende zijn. Ik kwam in totaal uit op vierentwintig nieuwe armbandjes en hier betaalde ik slechts €6,32 voor.  

Ieder setje bevat drie armbandjes en alle setjes zijn weer leuk met elkaar te combineren. Zo zijn er ook setjes waarin ik bijvoorbeeld maar één armbandje leuk vind en door deze te combineren met bandjes uit andere setjes creeër je gemakkelijk iets erg leuks. Er was toch één duidelijke favoriet in de bandjes, en dat is die met het vleugeltje. Ik ben dol op engelenvleugels wanneer deze verwerkt zijn in sieraden en dit subtiele bandje viel zeker bij mij in de smaak. In combinatie met wat andere, kleine bandjes vind ik dit een erg leuk geheel worden. Natuurlijk kun je nog veel meer bandjes bij elkaar dragen, zelf houd ik echter niet van té veel armbanden.Met wat andere bandjes maakte ik nog een leuke combinatie. Ik gebruikte hiervoor wederom verschillende setjes, dus zo zie je maar weer dat ze niet bij elkaar op een kaartje te hoeven zitten om gecombineerd te kunnen worden.

Ik vind deze armbandjes in ieder geval ontzettend leuk en ik denk dat ik ze vooral in de zomer erg veel ga dragen. Ze zijn lekker dun en onopvallend, maar wanneer je ze in combinatie draagt zijn ze juist wel weer erg catchy.

Voor één setje met drie armbandjes betaal je een prijs van €0,79.
Wat vind jij van deze armbandjes?

24 opmerkingen

 1. Wat een leuke setjes! Ik ga er zeker een paar kopen als ik weer bij de Action ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag ze op de website van Action en op een andere blog, ik zal morgen even kijken. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. |Die armandjes zijn echt super leuk!
  Vooral in die combinaties die jij hebt gebruikt, echt heel erg schattig.
  Ook fijn dat ze zo lekker goedkoop zijn, de kwaliteit ziet er best goed uit, is dat ook zo? Of is de kwaliteit eigenlijk erg slecht??

  xxxx Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wou nog even zeggen dat je foto's erg mooi zijn! wat voor camera gebruik je??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat schattig en goedkoop! M'n vriendin vind dit soort armbandjes altijd helemaal geweldig, dus ik zal het zeker even door geven haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk samen! Ik draag zelf ook altijd veel armbanden bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die zijn leuk zeg! En geen geld ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik lees het overal, ik ga ze ook halen!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er zitten echt erg leuke tussen....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk! helaas zit er geen action bij mij in de buurt

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn echt heel erg leuk zeg! Ik ben dol op van die armbandjes, ze staan bijna overal leuk bij. En dat voor zo'n fijn prijsje :) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze zo leuk! Alleen jammer dat er geen zilver tussen zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. superleuk...die met love love it

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke armbandjes! Ik vind die met de engelenvleugeltjes ook het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ja ze zijn erg leuk! helaas lag hier nog maar 1 soort:(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw er zitten echt hele leuke armbandjes tussen!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, die zijn echt leuk! Deze heb ik nog niet eerder gezien. Liefs José.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze armbandjes zijn zo simpel en mooi! Spijtig dat er geen Action in BE is :(

  BeantwoordenVerwijderen