COMING UP: Trind Voorjaar/Zomer Collectie.Trind lanceert wederom een prachtige collectie genaamd 'Beauty & The Beach.' deze collectie bestaat uit zes prachtige lakken die zowel geschikt zijn voor het voorjaar en de zomer. Deze collectie bestaat uit zes gelimiteerde kleuren nagellak. Van helder groen tot bubblegum roze.

"Alleen al de aanblik van deze prachtige nagellakken doet me verlangen naar warme zomerdagen en het drinken van een cocktail op het strand", zegt Marlous de Wit-Williamson, Trind Marketing Manager. "De tinten zijn ideaal voor de komende lente en zomer. Ze sluiten perfect aan bij de modetrends voor het komende seizoen en bieden zowel funky en trendy tinten als meer conventionele roze tinten."De lakken in deze collectie spreken mij al ontzettend aan. Van links naar rechts heten de kleuren: Appletini, Mint Julep, Surf's Up, Mellow Yellow, Burst my Bubble en Miss O'Hara. Mijn persoonlijke favorieten zijn Surf's up, Burst my Bubble en Miss O'Hara. Dit zijn naar mijn mening de perfecte kleuren voor de komende seizoenen.

Wat is jouw favoriete kleur van de komende collectie?

19 opmerkingen

 1. Surfs up vind ik er het mooiste uit zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw prachtige kleuren! Ik zou zelf graag nog is de verzorgingsproducten van Trind willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de roze heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw,wat een prachtige collectie. Miss O'hara is mijn persoonlijke favoriet. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleuren! Alleen trekt trind-nagellak me nooit zo aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. surfs up is echt een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooie collectie! Vind vooral de mint groene kleur echt prachtig:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie kleuren! Ik vind vooral burst my bubble heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Surfs' Up is zoooo prahctig! De laatste is ook heel mooi
  Eigenlijk allemaal zo'n leuke vrolijke kleurtjes

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een mooie kleuren, wil ze allemaal wel hebben haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag ze al op de mail voorbij komen. Super mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben fan van het roze en blauwe lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het tweede lakje vind ik zo mooi! Ik ben erg benieuwd naar de collectie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben zo dop op groen, valt mijn oog dan ook meteen op! Mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen