Energy+ Orthopedisch NASA traagschuim kussenJe kan je natuurlijk wel verschuilen achter een laag make-up wanneer je wallen weer enorm zijn, maar wat is er nou fijner dan deze wallen te voorkomen? Een goed kussen kan al een heleboel doen zodat jij lekkerder kan slapen, en zo is het Energy+ Orthopedisch NASA traagschuim kussen er één van. Het fijne aan dit kussen is dat de binnenkant gemaakt is van allemaal kleine stukjes traagschuim, dus mocht je het kussen te dik vinden kun je er zoveel uithalen tot je hem wel lekker vind liggen. 

Ik had zelf al wel ervaring met traagschuim matrassen, maar ik wist eigenlijk niet dat er hier ook kussens van gemaakt werden. Helaas worden traagschuim matrassen namelijk steeds minder geleverd en ik had verwacht dat dat ook wel zo zou zijn met deze kussens, maar het tegendeel werd al snel bewezen toen ik dit kussen van Energy+ ontving.


Binnenin zitten er dus kleine stukjes vulling die je er uit kunt halen tot jij tevreden bent met het resultaat. In eerste instantie is het kussen dan ook vrij dik, voor mijn nekklachten zelfs te dik, maar toen ik er wat uithaalde voelde hij perfect aan. 

De prijs van dit kussen is echter wel wat hoog, je betaald er namelijk €59,00 voor. De verzendkosten zijn dan wel gratis en je krijgt er een gratis tas bij zodat je het kussen ook makkelijker kan verplaatsen mocht je hem meenemen op vakantie.

Een aanrader is het echter zeker, en naar mijn mening is dit kussen het geld helemaal waard. Mocht je hem nu ook willen bestellen, dat kan hier op de website van Energy +.

Heb jij wel eens een traagschuim kussen geprobeerd?

12 opmerkingen

 1. Heb nog nooit van zulke kussens gehoord..... Ze lijken me wel super!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dat klinkt goed, Gelukkig nieuw jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit lijkt me een hele fijne kussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Ik ben zelf wel altijd erg kieskeurig in kussens, haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me wel heel fijn, ik vind een goed kussen echt heel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb ooit een traagschuim matras en kussen gehad, maar het beviel mij niet. Deze ken ik niet, het principe dat het schuim uit stukjes bestaat, handig! Ook dat je hem aan kan passen. Ik heb ook nekklachten dus wel iets om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen