Essence Superheroes Nail Polish Remover.Het heeft een lange tijd geduurt voordat de Superheroes lijn hier in de schappen lag, maar toen ik hem zag wist ik wat ik mee wilde nemen. De nagellakremover. Door de roze, gelly substantie die vol met glittertjes zit werd ik erg benieuwd hoe deze nou zou werken. Ik had al verschillende reviews gelezen waarin er verschillende meningen werden gedeeld. De een was ontzettend positief terwijl de andere weer erg negatief was. Ik was vastbesloten dat ik hem ook zou gaan proberen en vandaag deel ik mijn mening met jullie.
De roze, gel textuur is natuurlijk niet erg voor de hand liggend voor een nagellakremover. Normaliter is het een dunne vloeistof met een lichte kleur eraan toegevoegd. Deze remover is niet alleen gemaakt van een roze gel, er zitten ook nog eens zilveren glitters bij doorheen. Deze glitters geven natuurlijk geen toegevoegde waarde maar op mijn nageltafeltje ziet het er wel erg leuk uit.

Doordat deze nagellakremover uit een soort gel bestaat is hij niet zo zuinig in gebruik. Ik denk niet dat je lang met het flesje doet en daarom heb ik er gelijk twee meegenomen. En daar ben ik ontzettend blij mee aangezien het een limited edition is en die gaan vaak erg hard. Toen ik de remover probeerde was ik aangenaam verrast. Door de verschillende meningen wist ik niet wat ik me er nou van moest voorstellen, maar ik heb geen spijt van mijn aankoop. Hij haalt mijn nagellak er tot aan de nagelriemen toe geweldig af. Voor glitternagellak werkt hij ook erg fijn. Het is niet zo dat het er meteen af gaat, maar ik merk wel dat hij de glitters al een stukje beter verwijdert.

Wat wel een nadeel aan de remover is dat er alcohol en tevens aceton in zit. Maar wanneer je je nagels hierna goed verzorgt kan het niet erg veel kwaad. Ik heb er zelf in ieder geval weinig last van gelukkig.

Ik zou deze nagellakremover zeker aanraden. Mocht je hem ergens zien, wees dan snel want deze remover ligt maar tijdelijk in de schappen. De Essence superheroes nagellak remover is te koop voor €1,99.
Heb jij de superheroes collectie al in de schappen gespot?

28 opmerkingen

 1. Ik wil deze nog heel graag kopen maar heb nog geen tijd gehad om naar de winkel te gaan hih! Ik vind hem er niet alleen leuk uitzien ik ben ook heel erg benieuwd naar de werking :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook maar moet het nog proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I tried use Google translator LOL - and I THINK you liked it LOL, it could be fun to try it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha unfortunately Google translate isn't that great. But yes, I really like this remover.

   Verwijderen
  2. LOL I thought so - thanks :)

   Verwijderen
 4. Ben verliefd op deze nagellakremover. En het aceton-gebeuren is voor mij nooit geen probleem. Ik heb liever dat mn glitterlak binnen enkele minuten verdwijnt dan dat ik mopperend een half uur bezig ben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze toevallig gisteren nog bekeken bij het Kruidvat, het flesje heeft een beetje de uitstraling van een Lush product. Als hij fijn is om glitterlak te verwijderen, dan koop ik hem waarschijnlijk ook. Leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil deze ook nog gaan halen, ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil deze echt graag proberen, ik hoor er echt zoveel goede over!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb deze nog niet gezien maar lijkt me best een fijn product! Misschien dat ik hem ook maar ga kopen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mm ben benieuwd! Misschien dat ik hem ook wel ga uitproberen:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 10. klinkt goed! Heb deze nog niet gezien in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben erg benieuwd! Heb nu een aantal nagellakjes waar mijn nagels niet tegen kunnen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben benieuwd! Ga hem zeker aanschaffen als ik hem ergens zie :)

  Liefs,
  Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook erg benieuwd! Ga hem zeker kopen als ik hem tegenkom!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben erg benieuwd! Ga hem zeker kopen als ik hem ergens zie!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben juist teleurgesteld haha, hij kreeg m'n glitternagellak er niet af, en daarvoor had ik hem gekocht. Volgende keer koop ik weer een gewone nagellakremover, die tevens goedkoper is.
  Maargoed, fijn dat hij voor jou wel goed werkt :) Je review is ook duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goede tip, klinkt best oké! Ik moet nog een nieuwe kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. deze lijkt mij echt super goed werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha, grappig: ik heb dit artikel ook vandaag online! Ik vond juist wel dat glitters er in één keer vanaf gingen! Ik vind hem heel erg prettig en ben behoorlijk aan het twijfelen om nog meer op te halen...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik had er ook al een review van online, vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen