GIVEAWAY! Win €25,00 shoptegoed + Sleek Celestial Palette Review.


Vandaag heb ik een dubbel zo leuk artikel voor jullie. Ik review namelijk niet alleen een product welke afkomstig is van Beauty-Licious, ik mag van deze website ook €25,00 shoptegoed weggeven aan één van jullie. 


Laten we maar gelijk beginnen met het palette, de verplichte stappen voor de winactie zelf staan onderaan het artikel vermeld. 


Celestial is een palette welke ik al een tijdje graag wilde hebben. Celestial is een palette met veel opvallende kleuren en het lijkt op het eerste gezicht een palette wat niet zo goed op elkaar is afgesteld. Wanneer je echter met dit palette aan de slag gaat merk je erg goed dat dit juist een hele fijne combinatie is. Als je het palette in drie vierkanten deelt zie je meteen een samenstelling van kleuren die goed bij elkaar passen. Je hebt de paarsige teinten, fellere teinten en de wat meer blauwe/nudy kleuren. Een slimme tactiek van Sleek!

Maar het belangrijkste blijft natuurlijk het pigment. Ik heb de swatches verdeeld over twee rijen: de bovenste en de onderste rij. De bovesnte rij bevat zes prachtige kleuren welke elk wat glitters/shimmers bevatten. Natuurlijk is het telkens verschillend, zo is de eerste kleur meer shimmery en zitten er in de twee opeenvolgende kleuren lossere, zilveren glitters.


Het pigment stelt mij in ieder geval zeker niet teleur. Ik heb op bovenstaande foto geen oogschaduwbasis gebruikt en desondanks is het pigment al aardig goed. De paarse en groene kleur zijn iets minder dan de rest, maar ook deze hebben genoeg pigment.


En dan de onderste rij. Deze rij is zeker mijn favoriet, vooral omdat ik altijd dol ben op paarse teinten voor op mijn ogen. De eerste twee paarse kleuren lieten mijn hart een klein sprongetje maken, want wat zijn deze mooi! De andere kleuren zijn ook erg goed gepigmenteerd. De groene lijkt misschien wat minder, maar dit is natuurlijk ook een lichte kleur en hij dekt voor deze kleur goed genoeg.

Ik ben in ieder geval hardstikke enthousiast geworden over het Sleek Celestial Palette, deze is te koop op Beauty-Licious voor een prijs van €9,99.

En dan het leukste voor jullie: de winactie. Van Beauty-Licious mag ik namelijk één van jullie gelukkig maken met een shoptegoed van €25,00. Dit kan je besteden in de webshop en ze verkopen ontzettend leuke spullen. Zo hebben ze veel Sleek producten, maar ook een boel andere mooie merken zoals Kardashian Beauty.

Verplichte stappen:
- Volg Elegantic op Bloglovin & like dit artikel.
- Like de Facebook pagina van Beauty-Licious & schrijf je in voor hun nieuwsbrief.
- Laat in de reacties duidelijk weten dat je meedoet.
- Als je geen google/wordpress account hebt, laat dan ook je emailadres achter zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt.

Extra stappen voor meer kans:
- Like de Facebookpagina van Elegantic.
- Volg mij via Instagram.

Vergeet niet in de reacties te vermelden wat voor extra stappen je hebt gedaan, mocht je deze hebben uitgevoerd. Meedoen kan tot en met woensdag 5 februari 2014.

38 opmerkingen

 1. Wat leuk! Ik heb alles gedaan, prachtig palette trouwens. Ik zou het heel erg leuk vinden, want ik wil al heel lang het sleek storm palette!

  Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Ik like ook je facebookpagina (:
  Liefs, Jolijn.
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan ook de extra dingen! :) Mijn e-mail is beautiliciousworld@live.nl. Bedoel je trouwens bij de datum tot wanneer je mee kunt doen niet februari ipv januari? Ik zou als ik win sowieso het Sleek Celestial palette gaan bestellen, vind de swatches er erg goed uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je helemaal gelijk in. Foutje! Bedankt voor het opmerken. (:

   Verwijderen
 4. Ik doe graag mee :)! Mijn e-mailadres is info@annesolveig.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amber (marljapam)29-01-2014 09:34

  wat een mooi palette! Ik volg je op bloglovin (als marljapam) en heb je bericht geliket, ik doe graag mee!
  mijn mailadres is: marljapam@gmail.com

  vele groetjes, x Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke winactie zeg! <3
  Ik doe mee!!

  juliette@tjuly.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi palette! Ik doe graag mee!!
  wommeltje@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee, die kleuren mogen best in mijn make-up assortiment erbij!

  Liken deed ik je al op Bloglovin, maar bij deze is ook je post geliked!
  En nu begint het duimen voor de overwinning!

  Z.p.g.wolters@uvt.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog steeds geen Sleek palette dus ik doe graag mee voor dit shoptegoed :) Ik volgde je al op bloglovin en fb. Ik heb alles gedaan, behalve instagram want dat heb ik niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe graag mee en heb ook de extra stappen gedaan! Dit palette is prachtig. Ik ben sowieso fan van Sleek en dan zeker van hun oogschaduws. Deze kleuren zijn best wel heavy voor mij persoonlijk omdat ik van meer natuurlijke bruintinten hou maar het blijft een pretty palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe graag mee! Ik volg je ook op facebook en instagram!

  Mijn mail is contact@mimes.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik doe graag mee, als dat kan als je in België woont! :) ik volg je ook op instagram :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin en heb deze post geliked, ik like Beauty-Licious op Facebook en heb me ingeschreven op de nieuwsbrief. Ik volg ook je instagram.

  Voor de zekerheid mijn e-mail:saraverjans@hotmail.com

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuk! Daar zou ik wel wat mee kunnen! Ik heb alles gedaan, ook facebook en instagram, mijn naam is overal Ypie. Mijn email is ypiespeedy2@hotmail.com!
  Liefs, Ypie

  p.s ik geef ook een Sleek palette weg op mijn blog, misschien wil je ook meedoen?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee, awesome :)
  Ik heb alles gedaan wat moet +
  Like de Facebookpagina van Elegantic.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe mee, awesome!
  Ik heb alles gedaan +
  Like de Facebookpagina van Elegantic.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw wat een toffe win-actie ik volg je nu overal op ook op instagram
  dus ik heb de extra stappen ook gedaan.. ik wil heel graag een palette
  van dit merk! ik hoor er de laatste tijd zoveel goede dingen over..
  maar ik mag mijn moeder voorlopig niets meer bestellen haha..

  Liefs,
  ik ben benieuwd wie er gaat winnen!
  rachelkromdijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb echt alles gedaan wat je moest doen. Wat een super leuke winactie is dit!!! Mijn e-mailadres is manonboerakker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige actie, ik doe dan dus ook heel graag mee, en heb alle dingen gedaan die je moest doen om mee te kunnen doen, aan deze loting en ben ook Elegantic gaan volgen op facebook...en heb gelijk ook weer heel wat te lezen de aankomende tijd, maar dat is wel heel leuk om te doen..

  groetjes Petra

  mijn email adres is janenpetrakrommenhoek@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik heb de verplichte dingen gedaan en volg je via facebook.
  Mijn mail is naomifidder@gmail.com
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke review! Ik hoor heel veel goeds over deze palettes :) . Ik sla de winactie over, maar wens iedereen veel succes!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauwie, ik doe mee!! Ik ben dol op Sleek!
  - Ik volg Elegantic op Bloglovin en ben de 25e liker.
  - Ik like Facebook pagina van Beauty-Licious en heb me ingeschreven voor hun nieuwsbrief.
  - Ik like de Facebookpagina van Elegantic.
  - Ik volg je via Instagram

  x Lisanne
  lisanneburgers@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik doe mee!
  Leuke winactie, ik heb namelijk nog niks van sleek :)
  Mail: joycemassop@gmail.com
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow super leuke winactie!
  Ik doe mee
  Ik heb alles gedaan ook de extra dingen :)
  Mail: elisevanbenten@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel leuk gedaan! Ik heb alle stappen gedaan. ik doe zeker mee ;)

  Liefs,
  Karlien
  vermeersch.karlien@gmail.com
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh wat een gave winactie! Ik doe zeker te weten mee!
  Ik heb alle verplichte stappen gedaan, en alle extra stappen.
  Succes iedereen:)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ben ik gewoon mijn email vergeten te vermelden.
  Mijn email is: rosannevandierenn@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Erg leuke winactie! Ik doe heel graag mee... Heb alle stapjes gedaan en ook de extra's.
  Ik duim ^^ Heb mij voor de nieuwsbrief wel ingeschreven op de Belgische site...
  Op Instagram ben ik @DreamerKirsten
  Mijn e-mail is: kirsten.vanhoomissen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb alle stappen gedaan onder de naam Sharon Boucquez.
  En dit is mijn email: sharonb-model@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Beide extra's heb ik ook gedaan. Ik wil zelf ook nog graag kennis maken met het Celestial palette, maar het Vintage Romance palette vind ik ook prachtig. Ik heb een hele wishlist en doe dus graag mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Alles gedaan! + de extra's! Ik mag deze maand niks kopen van mezelf, maar winnen is iets anders haha. Ik doe meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat gaaf! Ik doe graag mee! Dit is echt een hele gaaf!!!
  Ik heb alles gedaan om kans te maken en mijn email is tessa.persoon@gmail.com :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  nieuwsbrief; zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen