Kruidvat Total Care Hair Repair Serum.Een tijdje geleden won ik op de blog van Nicole een heerlijk pakketje met daarin een aantal haarproducten van het Kruidvat. In dit pakketje zat onder andere dit serum. Mijn krullende haar is vrijwel altijd pluizig en ik heb al veel verschillende serums die mij goed bevallen. Maar al deze serums brachten toch wel een redelijke prijs met zich mee. Dit serum van Kruidvat heeft echter nu al een pluspunt, hij is ontzettend budgetproof.Dit serum zou er voor moeten zorgen dat droog, pluizig en dof haar in een oogwenk zijdezacht, glanzend en gemakkelijk te stylen wordt en dat klinkt natuurlijk niet verkeerd. Volgens de verpakking hoef je ook slechts twee pompjes serum te gebruiken. 


Het serum zit in een doorzichtige verpakking die mij doet denken aan een antibacteriële handgel. De geur heeft hier dan ook wel iets van weg al is deze een stukje milder. De geur is dan ook zeker niet overheersend en je ruikt hem alleen wanneer je hem echt in je haar hebt aangebracht.

De verpakking echter is wel ontzettend praktisch. Het kleine pompje neemt niet te veel ruimte in beslag en ik draag deze momenteel dan ook iedere dag mee in mijn schooltas. Er zit dan geen dop op het pompje maar wanneer je hem gewoon weer in het doosje stopt is dit ook helemaal niet nodig.


En dan natuurlijk het belangrijkste: Wat doet het serum met mijn haar? Links zien jullie een foto waar ik mijn haren enkel heb gekamt en het serum heb gebruikt. Ik moet zeggen dat als je lang haar hebt je echt wel wat meer nodig bent dan twee pompjes, maar het verschil is toch aardig groot.

Zo is mijn haar links één en al pluis en ziet het er rechts veel mooier uit. Je ziet ook meteen dat de krullen veel beter tot zijn recht komen. 

Het serum beloofd dat je haar er ook zachter van wordt, maar dat was bij mij niet het geval. Net als bij bijna ieder ander serum is het toch wat vettigs wat je in je haar smeert. Dit serum is dan ook een beetje aan de vette kant maar het scheelt dat hij vrij snel intrekt en dan zie en voel je daar gelukkig niets van terug.

Het serum is desondanks dat zeker aan te raden. Je krijgt een prima hoeveelheid serum voor de prijs die je betaald, de verpakking is handig én het serum doet zijn werk zoals hij dat hoort te doen.

Het serum is te koop voor €2,95 en hiervoor krijg je een verpakking van 50ML.
Wat is jouw favoriete serum?

19 opmerkingen

 1. Dit lijkt me ook wel wat voor mijn haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Wat een verschil! Prachtig resultaat!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt fijn, mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat wel!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oo wat een mooi resultaat, ik ga het ook eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het verschil is echt goed te zien! Ik ga hem misschien ook wel eens kopen, ik ga hem in ieder geval onthouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi verschil. Lijkt me daarom best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een goed resultaat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo, dat ziet er goed uit! Deze neem ik zeker een keer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat het wat vettig is, maar wat een mooie krullen krijg je ervan...voor die prijs toch iets om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat het iets vettig aanvoelt, het verschil is wel erg groot en natuurlijk ook erg mooi! Je krullen zijn prachtig zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw het resultaat is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. WOW, geweldige resultaat. Mooi glans ook.Ik ga deze zeker ook een keer proberen

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen