Lady's Secret No Stratch & No schock Heelpads.Hakken. De een vind ze prachtig en draagt ze dan ook graag, terwijl de andere er niets mee heeft en ze gewoonweg pijnlijk vind. Zelf ben ik dol op het dragen van hakken en dat doe ik dan ook geregeld. Maar ondanks dat ik er al redelijk aan gewend ben kan het soms wel eens pijn doen. Ik ontving van de webshop van Lady Secret deze 'No Scratch' en 'No Shock' heelpads. Deze pads kun je in je schoenen plakken en daardoor hoort de pijn wat minder te worden, en dat klonk mij erg goed in de oren.Voor mij was het de eerste keer dat ik deze heelpads ontving en ik was dan ook blij dat er aan de achterkant beschreven staat hoe je ze moet gebruiken. Links zie je de No Scratch heelpads en rechts zie je de No Shock heelpads. De No Scratch heelpads zijn wat meer gemaakt in de vorm van een vlinder terwijl de No Schock wat meer een vierkantje zijn. Gezien de vorm had ik ook verwacht dat ze andersom zouden gaan, maar niets blijkt minder waar.

Er zijn een heleboel verschillende soorten pads te vinden, en wat erg interessant is dat ze ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Nou maakte mij het zelf niet zoveel uit wat voor kleurtjes deze pads zouden hebben aangezien je voet er toch boven zit en alle binnenkantjes van mijn schoenen andere kleuren hebben, maar wanneer je ze uittrekt is het toch wel erg mooi als de kleuren matchen met de schoen zodat ze niet zo opvallen.

En hoe bevestig je deze pads nou? Ook dat gaat heel erg gemakkelijk. In ieder pakje zitten twee pads en wanneer je deze eruit haalt zie je dat er aan de andere kant een plakstrip is. Je bevestigd hem dus gewoon waardoor hij blijft plakken en je kunt hem ook gerust hergebruiken.En zo zien de pads er in mijn schoenen uit. Ze blijven prima zitten en wanneer ik ze aantrek voel ik ze ook niet erg goed zitten. In het begin is het even een wat gekker gevoel omdat er natuurlijk wat in je schoen zit, maar hier raak je al vlug aan gewend.

En wanneer je gewend raakt aan de zooltjes voelen ze echt héérlijk. Ik had nooit ontzettend veel pijn tijdens het dragen van hakken, pas als ik ze echt een volledige dag droeg, maar met deze pads is het nog veel minder geworden. 

Ja, dit zijn zeker aanraders! Ik vind ze erg fijn en prijsjes zijn ook goed te doen. Voor deze pads betaal je namelijk €7,95 per pakje. Één pakje bevat een pad voor je linker én rechterschoen. De pads zijn hier te koop. Wat vind jij van dit soort heelpads?

19 opmerkingen

 1. Ze lijken me wel heel fijn! Ik draag ook graag hakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt goed! Ik ben een drama met hakken, maar misschien dat dit mijn kan helpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg handig! Helpt het ook tegen eeltvorming denk je?

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig, ik draag altijd wel hakken dus dit lijkt mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg handig :D! zeker wel iets voor mij ook hou het in gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben hier zo benieuwd naar! Heb verschillende pumps, maar draag ze niet zo vaak als ik zou willen door de ongemakken die deze pads zouden kunnen voorkomen. Helaas heb ik er op dit moment het geld niet voor, maar het komt vast nog wel een keer! Bedankt voor de review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je ook het gevoel dat ze als vulling dienen? Want daarvoor heb ik eentje nodig voor een van mijn hakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het klinkt echt heel fijn & erg handig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral de pads voor vooraan in de schoen lijken mij interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt erg fijn.! even een kijkje nemen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik draag zelf eigenlijk nooit hakken doordat ik hele moeilijke voeten heb, maar deze pads lijken mij wel heel erg fijn. De prijs vind ik ook zeker wel meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen