Lierac Paris Démaquillant Douceur.Ikzelf heb hele gevoelige ogen. Ik heb dan ook al eens een oogontsteking gehad en sindsdien ben ik nog voorzichtiger wanneer het gaat om oogproducten. Met oogmake-up removers pas ik dan ook goed op. Ik gebruik liever iets wat vrij kostbaar is zodat ik zeker weet dat het werkt en ik er verder geen risico's mee loop. Toen ik deze Lierac Paris Démaquillant remover ontving was ik er meteen erg benieuwd naar. Ik kende het merk nog niet en ik wist eerst ook niet precies wat het nou was. Na even op de site van Farmaline rond te kijken ontdekte ik dat dit een remover is voor het hele gezicht en dat wilde ik natuurlijk graag uitproberen.Wat Farmaline zelf over de Lierac Paris Démaquillant Douceur zegt: 'De micellaire fluid is ideaal voor de gevoelige huid. Hij reinigt de huid perfect en maakt haar aangenaam zacht en fris.' 


Natuurlijk werd ik meteen benieuwd of dit daadwerkelijk waar zou zijn. Een fijne remover vinden kan soms nogal lastig zijn. Wanneer ik eens een fijne remover heb vind ik hem na een tijdje soms niet fijn meer en moet ik op zoek naar een andere. Deze keer was de Démaquillant Douceur van Lierac Paris aan de beurt.

Deze remover zit normaliter in een mooie flacon met een pompje zodat de vloeistof gemakkelijk naar buiten kan komen. Bij de variant die ik heb moet je gewoon de dop losdraaien en kun je vervolgens wat vloeistof op een watje deppen. Niet een ontzettend handige verpakking, maar het scheelt dat de fullsize wel handiger in gebruik is.De remover bevat niet veel schadelijke ingrediënten, zo zit er bijvoorbeeld geen alcohol in. Een aantal ingrediënten die er wel in zitten: Écoskincomplex (om het ecosysteem van de huid in stand te houden en de natuurlijke weerstand van de huid te stimuleren.) Extracten van vlasbloemen en malve (deze werken ontgiftend, verzachtend en tevens kalmerend.) én zacht reinigende bestanddelen. Dit klinkt naar mijn mening erg fijn en zeker veelbelovend.

En het fijne is dat de remover ook daadwerkelijk zijn werk doet. Ik reinig mijn huid hier graag mee en doordat de vloeistof vrij dun is glijd het gemakkelijk over mijn huid en neemt het al mijn make-up weg. Maar ook wanneer ik geen make-up draag vind ik deze erg fijn, hij reinigt mijn huid ook en dat voelt erg prettig aan.

Ik ben zeker te spreken over deze remover en gebruik hem met veel plezier. Voor een fullsize (200 ml) betaal je een prijs van €14,85. Ook nog eens een prima prijs voor een fijne remover. De remover is onder andere te koop bij Farmaline

Had jij al kennis gemaakt met dit merk?

19 opmerkingen

 1. Dat is inderdaad een prima prijs als het zo'n fijne remover is! Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben altijd nogal sceptisch over make-up removers die zowel voor het gezicht als voor de ogen dienst doen dus als iemand met gevoelige ogen een soortgelijk product fijn vindt boezemt me dat vertrouwen in. De meeste van die producten werken bij mij immers enkel bij mijn ogen of enkel bij mijn gezicht maar zelden voor allebei. Ik ga zeker eens kijken of ik dit niet bij iU kan scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet zon persoon van de make up removers.. Ik gebruik meer gel achtige producten om alles er af te krijgen en dat is tot nu toe altijd goed gegaan. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook moeilijk met make-up reinigers. De verpakking zit er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig review! Hij lijkt me heel erg fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt erg fijn, ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze klinkt best goed :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze ken ik nog niet maar zelf heb ik ook hele "gevoelige" ogen ik gebruik dan liever ook wat duurdere producten, deze gaat dus zeker op het boodschappenlijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende het merk nog niet, maar ik vind het er erg goed uit zien! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende dit (merk) nog niet. Maar hij klinkt wel fijn.
  Ietsjes prijzig, maar als 'ie het waard is kan het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt goed! Ik kende het merk niet, maar het klinkt als een aanrader!

  x Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb nog nooit eerder van dit merk gehoord! Maar het klinkt als een fijn product en die prijs valt ook mee! Ik had het duurder geschat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me een heel fijn product!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ken dit merk niet, maar het klinkt erg goed hoe je het omschrijft.
  Zelf gebruik ik de make-up remover van Nivea, en dan de lotion versie ipv de olie versie, dat prikt ook niet en werkt bij mij erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is een nieuw merk voor mij. Leuk om over te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen