L'Oréal Paris color riche million carats lipstick 333 Pink star.Alleen om de huls wilde ik dit juweeltje al graag aan mijn stash toevoegen, maar toen de kleur ook nog eens prachtig leek te zijn was ik helemaal verkocht. Ik heb niet eens gekeken wat de lipstick kostte en ben zo direct naar de kassa gelopen om deze prachtige L'Oréal Paris color riche million carats lipstick in de kleur 333 Pink star af te rekenen.
Ik móest en zou dan ook een foto maken van de prachtige glitter huls. Nu is glitter natuurlijk erg lastig om helder op een foto te krijgen maar op bovenstaande foto vind ik het effect erg mooi overkomen. De huls vind ik ontzettend mooi en ik denk dat dit dan ook één van de mooiste lipstick hulzen is die ik bezit. De dop is mat goud en de onderkant bevat heel veel gouden glitters, en hier middenin zit nog een gouden 'ring' met daarin het merk gegraveerd.


Niet alleen de huls oogt al aardig luxe, in de lipstick zelf staat wederom het logo van L'óreal gegraveerd wat het luxe effect nog even een extra boost geeft. Mocht je nou niet zo houden van dit soort vrij subtiele kleuren dan is er goed nieuws, in deze collectie zit namelijk ook nog een prachtige, donkere lipstick in de kleur 331 Midnight Rouge.


En zo ziet de swatch er op mijn hand uit. Toen ik de lipstick voor het eerst opendraaide verwachtte ik dat hij erg donker zou zijn, maar op mijn hand is hij werkelijk prachtig. Hij doet mij vooral denken aan de prachtige blush van Sleek in de kleur 'Rose Gold' Hij is peachy/roze met een subtiele, gouden glitter.

Het fijne aan de lipstick is dat hij ook ontzettend romig is en bij het aanbrengen gleed hij over mijn lippen heen. Ik hoefde weinig tot geen moeite te doen om hem mooi aan te kunnen brengen en het fijne was dat er ook geen lipstick buiten de vorm van mijn lippen kwam te zitten.


En zo ziet de kleur er op mijn lippen uit. Ik heb een tijdje geleden al wat reviews gelezen over deze lipstick en ik zag echt dat hij bij iedereen anders uitviel. Zo leek hij bij de één lichtroze, terwijl hij bij mij toch echt peachy is met de gouden glitters.

De glitters voelen in het begin wel wat ruw aan, maar overheersend of vervelend vind ik dat niet. Het is wel even oppassen met het verwijderen want de glitters komen vrij snel overal te zitten. Het scheelt dan wel dat je het weer makkelijk kan verwijderen en dat de glitters zo subtiel zijn, maar als je het niet merkt en met de rug van je hand langs je lippen wrijft kun je verwachten dat je gezicht vol glitters zit.


Ik ben zeker een fan van deze prachtige lipsticks en ik ga de andere kleur uiteraard ook nog swatchen. Ik zag er namelijk deze keer geen tester van in de winkel en ik vind het ook vervelend om een product wat verkocht hoort te kunnen worden te testen. Zo kan iemand die onschuldig een nieuwe lipstick denkt te kopen zomaar een gebruikte aanschaffen en daar word natuurlijk niemand blij van.

De L'Óreal Paris color riche million carats lipsticks kosten €14,99 per stuk.
Wat vind jij van deze kleur? 

29 opmerkingen

 1. Ik vind de huls alleen al prachtig maar ook de kleur is heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohmy! Ik snap je helemaal, de huls is prachtig :) maar het kleurtje ook! Als er een actie is, ga ik die ook misschien kopen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So pretty, vooral de huls is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Leuke met die goude glitters!
  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lipstick! De huls is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, de verpakking alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur! En super mooie huls!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie kleur en love die verpakking wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, die verpakking alleen al is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie lipstick! Ik zou willen dat alle niet-testers gesealed werden, waardoor je altijd een mooie, nieuwe koopt. Kijk ze altijd na of niet iemand zijn lippen al gestift heeft in de winkel..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Zo jammer wanneer je net denkt het laatste exemplaar te hebben, maar wanneer iemand hem dan al gewoon gebruikt heeft en je hem dus als nog niet kan kopen.

   Verwijderen
 11. mooie verpakking en zeker een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi kleurtje!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wilde m eerst alleen al kopen om de verpakking! Jammer genoeg stond de kleur mij niet.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie kleur en wat een prachtige huls ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oh de verpakking alleen al is prachtig en de kleur ziet er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De verpakking is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie lipstick de huls is Cute<3
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel mooi kleurtje en wat een prachtige verpakking zeg!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er super goed uit, die verpakking is ook super cute

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waw, de kleur is supermooi, zelden zo'n mooie gezien! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw die huls is zo mooi! En de kleur natuurlijk ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel mooie kleur en prachtige huls!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele mooie verpakking en wat een mooie kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen