Lush - The Kiss Lipgloss.


Een lipgloss die de bloedsomloop stimuleert zodat je lippen iets voller worden, dit beloofd Lush' haar nieuwe lipgloss genaamd ''The Kiss.'' Dit lieve, zilver met roze blikje komt uit de valentijnscollectie van 2014. Deze glossjes staan bekend om het zachte gevoel wat zij geven aan je lippen en tevens zijn ze vaak goed gepigmenteerd en geven ze je lippen niet alleen een glansje maar ook een beetje kleur.


Deze gloss zit net als de andere lipglosses van Lush in een mooi, zilveren tinnetje. De tinnetjes zijn vrij klein, maar toch zit er genoeg gloss in. Zo bevat dit tinnetje maarliefst 10 gram, daar doe je namelijk ontzettend lang mee aangezien je maar een klein beetje hoeft te gebruiken.
 
Zelf had ik al ervaring met de lipglosses van Lush. Ik had de 'Whipstick' lipgloss al in mijn stash zitten en deze gebruikte ik graag. Maar toch was ik eens tijd voor wat afwisseling. Ik bestelde 'The Kiss' online zonder te weten hoe deze rook, maar toen hij binnenkwam was ik erg blij met mijn aankoop. The Kiss is een heerlijk, zoete lipgloss welke ruikt naar aardbeien met vanille. Het is een heerlijke combinatie en ondanks dat hij zoet is is hij niet té zoet en overheersend.


De Ingrediënten van 'The Kiss' zijn als volgt: Shea boter, Fair Trade (Butyrospermum parkii), Castorolie, koud geperst, biologisch (Ricinus Communis), Agave nectar, biologisch (Agave tequillana), Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Glycerine (Glycerine), Smaakstof (Flavour), Mandarijn essentiële olie, Sicilaanse (Citrus reticulata), Amandelolie (Prunus dulcis), Guaranazaad poeder (Paullinia Cupana), Geraniol, Limonene, Titaniumdioxide, Ijzer Oxide, Mica, Kleurstof 15850, Kleurstof 77019, Kleurstof 77891, Kleurstof
 
Wanneer ik The Kiss aanbreng op mijn lippen zie ik de mooie, lichtroze glans die je op bovenstaande foto ziet zeker terug. De geur blijft ook lichtjes hangen wat een aangenaam gevoel geeft. Dit geld ook voor de werking van de gloss, hij maakt mijn lippen namelijk ontzettend zacht.

Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast over deze lipgloss, ik kan hem je dan ook zeker aanraden. 'The Kiss' is te koop voor een prijs van €9,65 bij verschillende Lush fillialen óf online.
Wat vind jij van de Lush lipglosses?

24 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit en klinkt echt heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt super voor wie iets dikkere lippen wilt! ^^ Zelf zou ik er niet veel aan hebben vrees ik. Jammer want verder lijkt het me een super lipbalsem. Met een mooi zacht subtiel kleurtje :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb enkel een Lush lippenbalsem en lipscrub geprobeerd. Die producten vond ik erg fijn in gebruik al ben ik niet zo een fan van het formaat. Ik vind een balsem of gloss die je met een applicator aanbrengt of in een lipstick-formaat altijd handiger dan met je vingers te moeten peuteren in een tinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ziet er erg fijn uit, geeft ook een mooie kleurtje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijn product, ik ben dol op Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Buiten dat het een potjesverpakking is en je er dus met je vingers moet inzitten, klinkt het allemaal heel goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat er geen foto bij zit waarbij de lipgloss op je lippen zit. En het lijkt me erg handig voor als je wat vollere lippen wilt, gelukkig zijn mijn lippen wat dat betreft wel prima haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt als een fijn en goed product meis! ik hou van lush ! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh fijn kleurtje! Ik hoef alleen niet echt vollere lippen haha. Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ah ziet er echt leuk uit! Ik hoor wel vaak goede dingen over de lush lip producten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind alleen het tinnetje al superschattig! :) Hij klinkt verder ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk!
  xx
  myrunwayfashionworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die wil ik graag hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het lijkt me een fijn product! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er nog nooit eentje geprobeerd van de Lush, maar deze ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb de Latte Liptint en die vind ik zeer fijn! Morgen ga ik shoppen in Brussel & bij Lush binnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb de Latte Liptint en die vind ik zeer fijn! Morgen ga ik shoppen in Brussel & bij Lush binnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb de Latte Liptint en die vind ik zeer fijn! Morgen ga ik shoppen in Brussel & bij Lush binnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb de Latte Liptint en die vind ik zeer fijn! Morgen ga ik shoppen in Brussel & bij Lush binnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb deze ook, vind 'm erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk kleurtje, het ontwerp is al helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen