Lush - Love Locket Valentine Bath Ballistic.


Of het nou bijna kerstmis is of valentijn, Lush komt iedere keer weer met een nieuwe collectie. De valentijnscollectie van dit jaar stelde mij dan ook niet teleur en voordat ik het wist had ik de producten in huis. En het eerste wat ik dolgraag wilde testen was de Love Locket Valentine Bath Ballistic, een enorme bruisbal die beloofde je bad in een zee vol hartjes te veranderen.Love Locket is een bath ballistic die echt enorm is. Hij is zelfs nog net iets groter dan mijn volledige hand. Je zou dan ook denken dat je er gemakkelijk meerdere keren mee doet maar door de hartjes die er in deze bath ballistic zitten is dat vrij lastig. Hoe zonde ik het ook vond, want ik wilde graag vaker genieten van deze geur, gooide ik hem in één keer in bad.

Op de verpakking stond wel dat je deze, net als de Secret Santa bruisbal van afgelopen kerst, kapot moest slaan tegen de badrand, maar wanneer je hem gewoon laat vallen creeër je hetzelfde effect. 

Deze heerlijke, roze bath ballistic is natuurlijk puur bedoeld voor de geur en het verwennen van je huid. Verwacht bij de bath ballistics níet dat er schuim komt, want daarvoor moet je echt een bath bomb aanschaffen.

Deze bath ballistic maakte mijn bad helemaal roze en ook kwamen er allerlei lieve, kleine hartjes uit. En dan heb ik de heerlijke geur nog niet eens aan bod gebracht, want het word als maar leuker. Deze Bath Ballistic heeft een heerlijke vanille geur met een vleugje jasmijn.

De ingrediënten van deze bath ballistic zijn als volgt: Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Parfum, Jasmijn absolue, Fair Trade Vanille absolue, Neroli essentiële olie, Gardenia extract, Eugenol, Geraniol, Methyl ionone, Linalool, Limonene, Kleurstof 45410, Kleurstof 17200, Kleurstof 14700, Confetti, Pink Heart Confetti, Glitterpoeder, geel, Glitterpoeder, roze.

Deze Bath Ballistic behoort momenteel tot mijn favorieten en ik zou hem je zeker aan raden. Voor deze Bath Ballistic betaal je een prijs van €10,95. Een beetje aan de prijzige kant voor iets wat je zomaar in bad gooit, maar hij is het naar mijn mening zeker waard. Tevens is deze Bath Ballistic ook érg leuk om cadeau te doen. 

Wat vind jij van de valentijns collectie van Lush?

26 opmerkingen

 1. Oeh, deze ziet er echt heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie ballistic! Hij ziet er heel erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is echt leuk. Dan lig je in bad samen met allemaal kleine hartjes hihi.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super en gaaf die hartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, deze wil ik ook graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er super gaaf uit erg leuke producten heeft lush weer liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha echt geweldig hoe je bad er dan uit ziet! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een kleur! Ziet er leuk uit!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Deze ga ik ook zeker halen :-) vind zulke dingetjes echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. superleuk die hartjes en de geur lijkt me echt heerlijk, de combinatie van vanille en jasmijn klinkt goed.!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh so cute! ziet er altijd zo leuk uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind deze zó leuk, heel subtiel laten merken aan vriendjelief dus ^^ Deze lijkt me ook wel fijn qua geur enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er leuk uit, jammer dat we thuis geen bad hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er echt schattig uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo leuk! Ik vind het ook leuk dat die in de vorm van een hartje is. Helaas heb ik geen bad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo'n producten zijn altijd leuk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze staat op het verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de nieuwe Lush collectie er echt zo leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauwie, wat een leuk kleurtje dat je bad krijgt!
  Vind Lush altijd fijne collecties hebben

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeh deze wil ik echt hebben!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb hem wel in stukjes gebroken en ook zonder het hartje in het midden had ik allemaal kleine papieren hartjes in bad :) Je kan er dus gerust meerdere keren mee doen als je dat wil! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zó schattig! Ik ben echt verliefd op die hartjes.... Ik wil ook een bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb er al zoveel leuks over gelezen! Het ziet er dan ook fantastisch en lief uit :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen