Lush - Prince Charming Shower Gel.De valentijnscollectie heb ik bijna volledig weten te bemachtigen, en vandaag review ik dan ook voor de tweede keer een product uit deze collectie. De producten zijn allemaal heerlijk en verdienen allemaal een plekje op mijn blog, ik laat jullie er namelijk graag kennis mee maken. Vandaag heb ik dan ook mijn review van de Prince Charming douchegel voor jullie klaar staan.De snoeproze vloeistof van Prince Charming deed mij in eerste instantie denken aan Snowfairy. Natuurlijk is Snowfairy een stuk lichter en bevat deze prachtige shimmers, maar de roze substantie van Snowfairy deed mij ook bij Prince Charming douchegel denken aan snoepjes. 

Maar is Prince Charming qua geur te vergelijken? Dat zeker niet. Prince Charming is wel ontzettend zoet, maar deze geur is heel anders. Prince Charming heeft een vleugje citroen in zich en tevens ruik je een beetje zoetigheid, vanille en grapefruit. Een hele vreemde combinatie en toen ik deze douchegel voor de eerste keer rook wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden. Ik vind hem niet ontzettend lekker voor de winter, maar in de zomer komt hij denk ik goed van pas. Het is een geur waar je aan moet wennen. Zo vond ik Snowfairy in het begin vreselijk, maar begin ik de geur langzamerhand te waarderen.


De ingrediëntenlijst van Prince Charming is als volgt: Echte Heemst en Vanillestokjes afkooksel (Althaea officinalis en Vanilla planifolia),Water (Aqua)Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate)Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate)Propyleen glycol (Propylene Glycol)Melkzuur (Lactic Acid)Lauryl betaïne (Lauryl Betaine)Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi)Granaatappelsap, Vers (Punica granatum)Sandelhoutolie (Fusanus spicatus)Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens),Amandelolie (Prunus dulcis)Titaniumdioxide (Titanium Dioxide)Citronellol (*Citronellol)*Farnesol (*Farnesol)*Geraniol (*Geraniol)*Linalool (*Linalool),*Limonene (*Limonene)Parfum (Perfume)Kleurstof 17200 (Colour 17200),Kleurstof 45410 (Colour 45410)Kleurstof 14700 (Colour 14700)Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben) 

Ondanks de geur is Prince Charming wel een erg aangename douchegel. Hij schuimt goed en de geur blijft desondanks dat ik hem niet zo lekker vind wel lichtjes hangen. En wanneer hij blijft hangen vind ik hem juist wel erg lekker.

De douchegel ga ik niet opnieuw kopen, maar voor een keertje vind ik hem wel lekker. Het is totaal een andere geur als de douchegels die ik normaal gebruik en daarom is de afwisseling wel eens een keer leuk.

De prijzen van Prince Charming: 
100 Gram - €7,95.
250 Gram - €15,95.
500 Gram - €26,95.

Wat vind jij van Prince Charming?

30 opmerkingen

 1. Ik ben nu toch wel ontzettend nieuwsgierig geworden naar de geur ;-) Jammer genoeg zit er geen Lush bij mij in de buurt zodat ik even kan ruiken :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik ben erg benieuwd hiernaar! Ik had hem denk ik zoeter verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de Lush met de bus een half uur rijden is! Deze lijkt me namelijk erg goed ! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij is er helaas ook geen Lush in de buurt, geluk dat ze een webshop hebben! :)

   Verwijderen
 4. Zoet er heerlijk uit, die kleur <3
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ik de 100 gram versie ga kopen! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, de geur lijkt me echt veel te lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het product heeft zo'n leuke naam en het klinkt ook wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben wel heel erg benieuwd naar de geur van deze douchegel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kleurtje, de naam vind ik ook leuk. De geur lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit, ik ben ook wel benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben enorm benieuwd naar de geur van deze douchegel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben erg benieuwd naar deze geur, hij klinkt apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt wel als een lekker geurtje, mijn favoriete geurtjes zitten er alleszins toch in! ;)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze geur lijkt mij juist geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, Snowfairy is ook zo een geur die ik niet nogmaals zal kopen, ik ben benieuwd hoe Ponche van Lush onder de douche ruikt. Ik vind die van Douglas erg lekker, kost €6,95 en de geur is lekker sterk, daar hou ik wel van. Het heet I Love... ik heb de lemon en lime, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lijn is inderdaad ook erg lekker, vind zelf de cocos (hoe kan het ook anders) lijn erg lekker. :)

   Verwijderen
 16. Lijkt me heel fijn! :)

  Liefs
  Antoinet www.everydaychic.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. klinkt als een geweldig ruikende douchegel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer dat je er niet heel enthousiast over bent, ik ga hem binnenkort toch maar eens ruiken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lijkt me alsnog wel een fijn product. Ik ben echt dol op lush.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lush heeft erg fijne producten! Jammer dat de douchegel je niet bevalt...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben zo benieuwd naar deze! Snel naar de winkel om te ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het klinkt erg lekker, ik zou hem graag uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen