Moleskine Book Journal.Ik had al vaker op diverse blogs artikelen gelezen over de Moleskine boekjes, en toen ik er zelf eentje mocht ontvangen wist ik al zeker welke ik wilde. De 'Book Journal' ik lees ontzettend veel boeken en dit is een boekje waarin je je eigen mini reviews kunt schrjven. Heel erg leuk natuurlijk, ook als je iemand anders een boek aan wilt raden. Moleskine heeft een ruim assortiment met van dit soort leuke boekjes. Zo heb je de Book Journal maar er bestaan ook nog andere boekjes genaamd: Film Journal, Wine Journal, Recipe Journal, Wellness Journal en de Music Journal. Afgezien van deze journals is er ook nog een ruim assortiment aan gewone notitieboekjes, agenda's etc. Voor ieder wat wils.


Dit boekje bevat allerlei pagina's die je in kunt vullen, zo heb je bovenstaande pagina maar zijn er ook pagina's waar je gewoon notities kan maken. Het handige aan het boekje is dat er aan de zijkant letters staan en zo kun je gemakkelijk je review van een boek terugvinden. Je hoeft alleen maar de eerste letter van het boek te weten en zo kan je er gemakkelijk naartoe gaan.


En zo ziet een ingevulde pagina er dan uit. Mijn handschrift is helaas niet zo mooi, maar zolang het leesbaar blijft ben ik allang tevreden. Ik heb de pagina dan ook automatisch in het Engels ingevuld omdat de hulpwoorden er ook in het Engels staan én omdat ik het boek in het Engels heb gelezen. 

Ik vind het in ieder geval een erg leuk boekje, en dit soort dingetjes zijn ook altijd leuk om cadeau te geven. Ze zijn niet ontzettend goedkoop, maar heel erg duur vind ik ze ook weer niet.

De Moleskine Book Journal is te koop voor een prijs van €19,50 via de site van MyMoleskine. Heb jij al eens een Moleskine boekje gekocht/gekregen? 

32 opmerkingen

 1. Wat ziet dat er leuk uit zeg!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er tof uit, echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een Moleskine boekje staat al heel lang op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de boekjes van Moleskine altijd heel erg leuk! Het book journal had ik nog niet voorbij zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat een leuke journal! Heel handig voor boekverslaafden!;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je handschrift nochtans wel mooi :) Ik heb vorige week mijn eerste Moleskine agenda gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je genomineerd voor de Sunshine Blogger Award! Als je mee wilt doen kun je op mijn blog kijken voor de details! Zou het heel leuk vinden om te lezen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van Moleskine boekjes! Oh trouwens, ik dacht dat Charlie het over zijn vriend had die dood was (ik las het stukje over het boek). Maar het is te lang geleden dat ik het boek gelezen heb, dus ik kan het mis hebben... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij praat inderdaad af en toe over deze overleden vriend, maar hij schrijft de brieven naar een persoon die hij eigenlijk niet kent! :)

   Verwijderen
 9. Ik heb zelf een Moleskine agenda voor dit jaar en ben er zo blij mee! Ze zijn handig, net even anders en zien er leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze MOET ik hebben! :D Deze lijkt me echt geweldig namelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk en handig boekje!!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf boekje, lijkt mij ook heel leuk om te hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het schetsboekje van moleskine! Tip voor mensen die graag een moleskine boekje willen. 14 januari kan je op vertoon van je bijenkorf card een gratis notitieboekje van moleskine krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die boekjes van Moleskine zijn altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil er ook zo eentje :) Je hebt er ook zo van steden enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik lees er altijd zoveel goede berichten over, maar ik heb ze zelf nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen