Nivea Lip Butter - Raspberry Rose.Het is helaas vrij deprimerend hoe wisselend het weer de afgelopen dagen is. De ene keer schijnt de zon nog wanneer ik thuis kom van school terwijl hij de volgende keer al bijna helemaal is onder gegaan. Doordat dit helaas zo is zijn mijn foto's dan ook niet altijd even goed en ook vandaag liep ik weer tegen dit probleem op. Maar ondanks dat de kwaliteit vandaag wat minder is heb ik wel een review van een heerlijk product, namelijk de Nivea Lip Butter in de geur Raspberry Rose.
 


Met de lip butters van Nivea had ik eerder al kennis gemaakt. Zo ben ik zelf al in het bezit van de vanille & macademia variant welke ik ook erg prettig vind. Maar aangezien ik deze geur onderhand wel kende was ik ook erg benieuwd geworden naar één van de andere lipbutters. De lipbutters zijn namelijk in drie varianten verkrijgbaar. Raspberry Rose, Vanille & Macademia en een Naturel variant. Omdat ik de geuren juist zo lekker vond besloot ik niet voor de Naturel versie te gaan maar voor de 'Raspberry Rose' variant.

Toen ik het tinnetje van Raspberry Rose opende rook het meteen al naar een pak Yoghi, en als ik één bepaald soort drinken lekker vind ruiken is het wel Yoghi. Het mierzoete drankje vind ik qua smaak niet heerlijk, maar de geur kan er bij mij wel in. 

Ondanks dat de geur van Yoghi natuurlijk mierzoet is valt de geur erg mee wanneer je hem op je lippen aanbrengt. Hij is zeker aanwezig, maar té zoet ruikt hij naar mijn mening niet meer.Van de lieve, roze kleur zie je op je lippen echter niets terug. De balsems zijn puur bedoeld om je lippen te verzorgen en dat doen ze zeker. Net als bij de vanille en macademia versie werden mijn lippen van deze lip butter ongelovelijk zacht en gehydrateerd.

Ook toen ik erg verkouden was verhielp deze lip butter mijn ontzettend schrale lippen gelukkig al gedeeltelijk. Het helemaal laten verdwijnen is natuurlijk bij geen enkele lipbalsem mogelijk maar hij veminderd het zeker. Het branderige gevoel wat ik had ging dan ook al snel over en werd vervangen door zachte lippen die al een stuk minder schraal aanvoelden.

Wat mij betreft zijn de Nivea Lip Butters zeker aan te raden en ook voor de prijs hoef je ze niet te laten lgen. Voor een liptin van 16,7 gram betaal je namelijk slechts €2,99.
Heb jij al eens een Nivea Lip Butter uitgeprobeerd?

24 opmerkingen

 1. Klinkt goed! Jammer dat je van het kleurtje niets terugziet op je lippen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb meestal die blikjes van het Kruidvat eigen merk, maar deze lijkt mij ook fijn. De vanille&Macademia variant lijkt mij top! (hoop dat mijn blikje snel leeg is, dan koop ik die ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat tinnetje zo schattig! Denk dat ik hem zelf ook maar eens moet gaan aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik zelf ook, erg fijn lipproduct!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, deze ga ik me ook eens aanschaffen :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een hele fijne lipbutter voor in het voorjaar met dat geurtje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me erg fijn, wel jammer dat er geen kleur vanaf komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit en mmmm raspberry! Ik heb wel al heel veel verzorgende lipbalsem van Vaseline ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Buiten dat de verpakking niet zo praktisch en hygienisch is, klinkt dit allemaal prima :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze ook, en ik vind hem heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil deze ook een keer proberen, ik heb namelijk altijd een lippenbalsem in mijn etui zitten en die ik nu heb is bijna op, dus!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze ruikt zoo lekker hihi. Ik wil alleen geen potjes meer ivm hygiëne, anders had ik deze zeker in huis gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt mij een goede lipbalsem, meestal zijn ze van nivea wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben dol op de vanille variant, ik denk dat ik deze eens ga proberen wanneer die op is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb hem zelf ook, echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb hem zelf ook, echt superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb 'm ook (ik heb er €4 voor betaald...), en ik vind 'm wel goed als gewone lippenbalsem maar als je echt gekloofde lippen hebt (zoals ik soms) werkt hij averechts.. Ruikt inderdaad wel heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb 'm ook! Ruikt echt heerlijk, vind het alleen een beetje jammer dat hij geen mooi roze kleurtje geeft op je lippen. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De lipbutters van Nivea zijn zo handig en ze ruiken nog eens lekker ook :)

  BeantwoordenVerwijderen