OPI | Dining all frisco & Pirouette my whistle.Het komt regelmatig voor dat OPI een nieuwe limited edition uitbrengt, maar ook in het vaste assortiment zitten prachtige lakken. Zo kwam ik toen ik pas in het schap keek deze twee prachtige lakjes tegen. Een metallic blauwe kleur én een zilveren glitter lak. De blauwe kleur kan gedragen worden met diverse topcoats hier overheen om er nog een andere draai aan te geven en met de zilveren glitter topcoat kun je natuurlijk ook ontelbaar veel combinaties maken.
Ik begon met het aanbrengen van de metallic blauwe lak. Deze lak draagt de naam ''Dining all frisco.'' met zich mee. Je ziet op sommige nagels het streperige metallica effect redelijk terug en zelf ben ik hier dan ook zeker een voorstander van. Op bovenstaande foto heb ik slechts één laagje aangebracht. Wanneer je hem zonder een opvallende topcoat zou gaan dragen zou ik twee laagjes wel aanraden. Vooral bij mijn pink is goed te zien dat er nog een tweede laagje over heen zou kunnen.


En dan de combinatie met 'Pirouette my whistle' erover heen. Deze lak bevat hele miniscule zilveren glitters en wat grovere glitters. Wat ik wel jammer vind is dat de grovere glitters niet gemakkelijk op je nagels komen. Op de vier nagels die ik hier heb getoond is er maar één grove glitter gekomen. Hier heb ik dan ook maar één laagje aangebracht, maar met twee laagjes word dit niet erg verbeterd. Het blijft een klusje om de grove glitters op mijn nagels te krijgen.

Dit maakt de andere glitters echter niet minder mooi. Het geeft echt een beetje een stardust effect waar ik zelf dol op ben. Ik weet zeker dat deze topcoat bijvoorbeld ook prachtig zou zijn over een zwarte of diepblauwe lak heen.

Ik ben in ieder geval erg blij met deze twee lakjes en ik kan ze je dan ook zeker aanraden. De lakken van OPI zijn te koop voor een prijs van €14,25 per stuk.
Wat vind jij van deze twee kleuren?

31 opmerkingen

 1. de glitter kleur vind ik erg mooi, de blauwe kleur is niet mijn ding maar die glitter <3
  mooie combinatie!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie lakjes! Ik vind het blauwe lakje er echt uitspringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi kleurtje! En erg leuk bij elkaar!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur en combinatie, wel jammer dat je die grovere glitters niet uit krijgt maar zo is die ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combinatie! De blauwe vind k wel een mooi kleurtje :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw ik vind de topcoat echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pirouette my whistle vind ik echt ontzettend leuk! Nu wil ik hem ook, ik vind hem ZO leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral de combinatie vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige lakjes! Ik hou van OPI

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie lakjes en gave combi heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die tweede is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oohh wauw die combinatie vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie combi, ik vind het allebei leuke lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk! Ik hou van blauw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kleurtjes, heerlijk winters!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jammer van de grotere glitter maar wauw! beide erg mooie lakjes en perfect samen!

  BeantwoordenVerwijderen