OPI - Love.Angel.Music.Baby.Na Push and Shove kon ik niet langer wachten om jullie de volgende, prachtige lak uit de OPI collectie in samenwerking met Gwen Stefani te laten zien. Dit keer heb ik de lak 'Love.Angel.Music.Baby.' voor jullie in de planning staan. 
Love.Angel.Music.Baby is een prachtige, gouden nagellak met daarin subtiele, zilveren glitters. Deze gouden nagellak is niet ontzettend overheersend maar het is een hele mooie, subtiele goud. Bij feller goud heb ik altijd al snel een kerstgevoel maar bij deze kleur heb ik dat juist totaal niet, en dat is nou net hetgeen wat ik er zo mooi aan vind. En zo ziet deze prachtige kleur er op mijn nagels uit. Love.Angel.Music.Baby. dekt in één laagje al ontzettend goed maar aangezien ik altijd twee laagjes aanbreng heb ik dat ook hier gedaan. En met twee laagjes is hij ook nog net wat mooier. De glitters lijken een beetje holografisch en ik vind het lakje ook vrij zanderig ogen. Hij droogt namelijk redelijk matt op.

Dit lakje droogt ook erg snel wat ik erg fijn vind. Ik heb sowieso vaak het gevoel dat nagellak met een andere structuur dan een gewone, glanzende lak, vaak een stukje sneller droogt. Natuurlijk verschilt dit per merk nog wel, maar bij OPI merk ik het regelmatig. En een snel drogende nagellak is natuurlijk altijd prettig.

Ik ben ontzettend blij met dit lakje en ik denk dat dit een lakje is waar ik nog vaak naar ga grijpen. OPI nagellakjes zijn te koop voor €14,25 per stuk bij o.a. Douglas.
Wat vind jij van deze kleur?

26 opmerkingen

 1. Echt een prachtige lak! Heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi, altijd wanneer ik lakjes van OPI koop zijn het lakjes met glitter er in haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat een geweldige mooie kleur! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw deze is echt heel mooi en vol van glitter zoiets zocht ik dus! super top dit
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi sandy effect! Ik ben fan. Ik ben een beetje fan van alles van OPI ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, wat een mooi kleurtje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtig lakje :) Vind vooral het sandy effect heeel mooi <3
  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht even ik heb die! Maar ik heb net een andere, hij is erg mooi!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een mooie lak. I need it!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit echt een prachtige nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen