OPI - Push and Shove.Toen ik de OPI collectie in samenwerking met Gwen Stefani aantrof in de winkels had ik geluk aangezien zij nog maar één keer de lak 'Push and Shove' hadden. Dit was de lak die van deze collectie het hoogst op mijn wishlist stond en samen met nog twee andere, prachtige lakken nam ik hem mee naar huis.Gezien mijn enthousiastme zou je je misschien afvragen wat er zo bijzonder is aan deze lak. In het flesje lijkt het namelijk gewoon een zilveren lak. Maar dan zit er nog een geweldig effect aan dit kleurtje vast. Het is namelijk een chrome lakje. Wanneer je hem aanbrengt veranderd hij van normaal zilver in een paar seconden naar dit prachtige, zilveren chrome kleurtje.

Toen ik hem op deed leek het meteen alsof ik prachtige, chrome nagelstickers aan had gebracht. Want wat vind ik deze kleur gaaf zeg! Het chrome effect droogt ook ontzettend snel want binnen twee minuten was het volledig droog. En dan bedoel ik ook echt volledig droog. Ik heb er zelfs met mijn andere nagels in gedrukt maar de nagellak was echt volledig uitgehard.


Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes aangebracht maar eigenlijk is dit niet nodig. Met het eerste laagje was het lakje al net zo dekkend als nu, en dat is natuurlijk ontzettend fijn. Wat wel een nadeel is is dat de lak vrij dun is en daardoor bijvoorbeeld na het douchen al een beetje gechipt is. Het lakje geeft namelijk aan dat je geen topcoat hoeft te gebruiken maar persoonlijk raad ik je dat wel aan.

Ik vind het lakje werkelijk prachtig en wat ook nog een leuk kleinigheidje is, is dat je bij aankoop van deze lak een gratis, mini base coat krijgt. Er lijkt mij geen speciale reden achter te zitten maar dit is natuurlijk nooit verkeerd. Een groot flesje bevat normaliter 15ML aan lak, de base coat bevat 3,75ML. Zo kan je ook nog eens gemakkelijk kennis maken met het product voordat je meteen een fullsize aanschaft.

OPI lakken zijn te koop voor €14,25 per stuk.
Wat vind jij van dit kleurtje?

23 opmerkingen

 1. Hij is prachtig!
  Is het niet een speciale base coat die erbij zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh, OPI is zo'n tof merk! :-) Ik ben helaas niet zo'n fan van deze kleur, maar smaken verschillen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw de kleur is zo mooi, binnekort toch maar is een keer me eerste OPI lakje kopen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem wel echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er niet zo gek op. Beetje te zilverpapierachtig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk nagellakje! Maar ik weet niet of ik dit lakje vaak zal dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er nog al over gelezen, echt prachtig
  Maar gaat het chrome-effect niet juist weg door een gewone top coat?

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het net even uitgeprobeerd, maar de lak blijft gewoon hetzelfde gelukkig.

   Verwijderen
 8. Heel mooi gelakt en ook een mooie kleur!

  xxx jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet niet zo goed wat ik van deze 'trend' moet vinden. Het is wel gaaf, maar niet echt mijn ding denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een prachtige kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave finish! Ik had alleen gehoord dat het effect maar 1 dag blijft. Daar vind ik de prijs dan toch iets te duur voor! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij heeft hij vier dagen gezeten en het effect bleef gewoon!

   Verwijderen
 12. Oh my god! Ik zoek dit al zo lang! Je bent echt een heldin nu haha

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke lakje maar ik vind het toch te duur om gewoon in mijn kast te zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 14. het is echt een prachtig lakje.! lucky bastard ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw gaaf veracamilla had er een glimmende laag over dan is die nog net iets mooier! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen