P2 - Lost in glitter polishes.De P2 lost in glitter lakken had ik al vaker op het internet voorbij zien komen. Deze prachtige lakken zijn echter niet in Nederland te koop, maar toen ik bij de DM in Duitsland kwam wist ik wat er als eerste in mijn mandje ging. Ik koos voor deze zes prachtige kleuren. De collectie bestaat oorspronkelijk uit acht kleuren al zaten er hier twee bij die mij niet zo aanspraken.Laat ik maar gelijk beginnen met de vormgeving van deze lakken. De flesjes van de P2 lost in glitter polishes vind ik ontzettend leuk. De dop mag dan een beetje kitch zijn maar ze vallen wel lekker op. Ik vind het ook erg handig voor wanneer ze gewoon in een kastje opgeborgen worden, zo kan je aan de bovenkant zien welke kleur het is. Dit is al helemaal handig wanneer je er, net zoals ik deed, meer hebt aangeschaft.

De kleuren die ik heb gekocht zijn van links naar rechts: 050 Be cool!, 070 Go Crazy! 030 Start wild!, 020 Get Gorgeous!, 060 Be Divine!, 080 Go Dangerous! 080 - 060 - 020 - 030 - 070 - 050
Op de swatches heb ik van iedere kleur twee laagjes aangebracht. Zoals jullie kunnen zien zijn de meeste kleuren nu al ontzettend gepigmenteerd, en dat terwijl ik er nog niets onder heb aangebracht. De lak die ik wel een kleine teleurstelling vind is 060 Be Devine! De kleur is niet zo dekkend en de kleuren zijn naar mijn mening niet zo goed gemengd.

Een andere kleur die iets minder dekkend is is nummer 030 Start Wild! Desondanks dit zijn de glitters wel prachtig en als je er een basislaagje onder doet is er niets aan de hand.

Ik ben razend enthousiast over deze lakken, op 060 Be Devine! na. Het is geen ontzettende teleurstelling maar ik vind het jammer dat hij niet zo dekkend is als de andere lakken. Natuurlijk is het een glitter lak, maar aangezien het ook een blauwe basis heeft verwachtte ik dat deze dekkender zou zijn.

De P2 Lost in glitter polishes zijn te koop voor een prijs van €2,45. Mocht je nou geen DM in de buurt hebben dan kun je wellicht een kijkje nemen op Enchantra, daar zijn de lakken te koop voor €4,95 per stuk. Een stukje duurder, maar zo kun je ze alsnog aanschaffen.

Wat vind jij van deze lakken? 

30 opmerkingen

 1. Ik vind deze nagellakken zo leuk! Love p2. Enige nadeel aan deze lakjes vind ik het verwijderen ervan. Zelfs met de aluminiumfolie techniek gingen deze beauties erg lastig van mijn nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een mooie lakjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien ze er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou echt van P2, zijn zulke goede nagellakjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super cute!!
  Ik volg je nu op Bloglovin ♥

  xx
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben glitter nog steeds niet beu, so bring it on! Deze zijn allemaal heel mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke lakjes! Als ik weer een keer in Duitsland kom moet ik echt even langs DM!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat zijn het mooie lakjes.♥♥
  Helaas heb ik geen DM in de buurt en 5 euro is ook nog wel duur. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die zwarte zo ontzettend gaaf! Normaal houd ik niet van zwarte glitterlakken, maar deze is geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze er stuk voor stuk leuk en feestelijk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke nagellakkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een mooie glitterlakjes! Vooral die goudkleurige en roze zijn leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw alle kleuren zijn eigenlijk mooi!!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh die dekken beter dan verwacht! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. geweldige kleurtjes. echt goedkoop ook. ik moet maar snel weer naar duitsland!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie kleurtjes! Ik ben wel voor glitter ;)

  liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zien er super mooi uit, vooral de 070 en 050 vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw wat een mooie lakjes!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wauw, mooie lakjes. vooral de blauwe vind ik erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 20. They are all really pretty and sparkly! :D

  ~ Yun

  BeantwoordenVerwijderen