P2 Sheer Glam Lipstick - 015 P.S. I love you.Naar mijn mening is het ontzettend jammer dat het merk P2 niet in Nederland verkocht wordt. Dit merk heeft namelijk een heleboel prachtige producten in het assortiment en één van mijn nieuwe aanwinsten hiervan was de Sheer Glam Lipstick in de kleur 'P.S. I love you.' een hele toepasselijke naam voor valentijn wat over iets meer dan een maand al weer voor de deur staat.De P2 Sheer Glam Lipsticks zijn verkrijgbaar in een heleboel tinten, maar P.S I love you was de enige kleur die mij echt aansprak. Wat mij echter niet zo aanspreekt zijn de rode hulsen van deze lipsticks. Ik vind ze persoonlijk niet zo mooi en de tekst is ook lastig te lezen wanneer de zon een beetje schijnt door de reflectie die je ook al goed terug kan zien in de foto's.

Wat ik echter wel weer leuk vind is dat wanneer je de lipstick opendraait er in de bovenkant 'P2' staat gedrukt. Natuurlijk gaat dit na verloop van tijd wel weg, maar wanneer hij nieuw is geeft het toch iets extra's.


En zo ziet de lipstick er uit op mijn hand. Allereerst moet ik zeggen dat hij erg fijn aanbrengt, hij is namelijk romig maar niet té romig. Hij is dan ook zeker niet stroef en ook op mijn lippen voelt het erg aangenaam aan. De kleur ligt ook redelijk dicht bij de kleur hoe hij in de verpakking is. Ik heb hier op bovenstaande foto dan ook maar één streep gezet met de kleur. Wanneer je er dus meerdere keren over heen gaat zal het pigment nog op te bouwen zijn.


En dan natuurlijk het belangrijkste, hoe ziet de kleur er op mijn lippen uit. Links zien jullie een foto van mijn lippen zónder iets erop en rechts zien jullie mijn lippen met de kleur 'P.S. I love you.' Het is goed zichtbaar dat hij hier weer net iets dekkender is dan op de swatch op mijn hand en ik vind de kleur persoonlijk erg mooi.

De kleur is namelijk niet zo opvallend maar desondanks dat is hij wel aanwezig. Een fijn kleurtje om in combinatie met een drukkere ooglook te gebruiken. Ik zou deze lipsticks zeker aan kunnen raden en ik ben van plan om wederom nog eens naar de andere lipsticks van P2 te kijken.

De lipsticks zijn ook nog eens budgetproof, voor één lipstick betaal je namelijk slechts €1,95. Wat vind jij van deze kleur?

43 opmerkingen

 1. Oh, mooie lipstick! Jammer dat P2 niet meer te verkijgen is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Ik heb zelf een rode lippenstift uit deze lijn. Enige nadeel vind ik dat de lippenstift niet super goed blijft zitten. Dat is bij rood best wel lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik bij deze kleur gelukkig weinig last van!

   Verwijderen
 3. Echt een mooie lipstick!! Waar heb je hem gekocht?
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind die rode huls juist wel mooi! en mooi prijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi kleurtje, staat je heel goed!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind 'm erg mooi ook ja! Staat je echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie kleur. Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kleurtje, naturel en toch aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kleurtje zeg! :) Ik vind het ook jammer dat P2 hier niet wordt verkocht, denk dat ze slim zijn als ze het wel zouden doen; verwacht dat de producten hier goed verkochten zouden worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ziet er mooi uit! De huls is inderdaad niet geweldig, maar de lipstick zelf lijkt me fijn!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit lijkt me echt een super fijne lipstick! En wat is 'ie goedkoop! Het kleurtje vind ik echt perfect voor een normale schooldag. Hij geeft net wat meer tint; heel subtiel. Leuke review!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het een hele mooie lipstick! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie kleur voor een fijne prijs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje! Subtiel maar toch wat kleur :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kleur en niet te duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Subtiele maar mooie kleur. Geeft je lippen net een wat mooiere uitstraling!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleur !
  Echt jammer dat deze niet te koop is , want voor zo'n prijs kan je hem eigenlijk echt niet laten liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw hele mooie kleur! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een mooie kleur, subtiel maar mooi opvallend. Zonde dat ze niet verkocht worden, ik zou deze zeker aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wauw wat een verschil!
  En mooie kleur ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. mooie kleur! ik zou hem wel willen hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooi kleurtje! Jammer dat je ze niet in nederland kunt kopen :(

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lijkt een beetje op die dat ik heb van essence maar hij is daarom zeker niet minder slecht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie kleur! En een heel fijn prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie kleur!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen