Pupa VAMP! Kit.


Een goede basis bestaat natuurlijk uit onder andere een goede mascara en een fijn oogpotlood. Nu zijn er genoeg budgetmerken welke fijne producten leveren, maar ook de wat duurdere merken geef ik graag wat aandacht op mijn blog. Ik houd namelijk erg van variatie en dat kunnen jullie goed terugzien in de blogposts. Vandaag schrijf ik dan ook weer een maal over één van mijn favoriete en tevens wat minder goedkope merken.


Of je iets duur of goedkoop vind, dat is per persoon natuurlijk verschillend. Zo betaal je voor deze set momenteel €17,50. Hiervoor krijg je een tasje, een mascara én een oogpotlood. Dat betekend dat het voor de twee producten €8,75 per stuk zou zijn. Naar mijn mening zeker geen hoge prijzen en dit merk ligt bij mij tussen budget en high-end in.

Het tasje wat er omheen zit vind ik bovendien ook erg praktisch. Als ik wat make-up in mijn schooltas stop ligt het op den duur overal, maar wanneer ik het in dit tasje doe heb ik daar natuurlijk geen last van. Het fijne is dat het tasje ook nog eens redelijk klein is waardoor deze niet al te veel ruimte in beslag neemt. En het tasje is natuurlijk ook érg leuk om te zien.

De producten in dit tasje zijn de 'Pupa Vamp Mascara' en het 'Pupa multiplay oogpotlood.'  Beide zijn dit zwarte producten en daar ben ik zelf erg blij mee. Ik ben geen fan van bruine masdaras aangezien je deze bij mij nooit zo goed terugziet. 

Het borsteltje van de mascara zag er naar mijn mening in eerste instantie erg goed uit. Rond maar in het midden wat dunner. Wel ziet het borsteltje er meteen al wat droger uit wat ik de laatste tijd helaas steeds vaker zie met mascaras. 

Het oogpotlood volbracht al mijn wensen in eerste instantie wel. Hij ziet er vrij glossy uit en hij leek mij goed zwart. Dit vind ik zelf altijd erg fijn. Als ik een zwart oogpotlood koop wil ik hem namelijk ook echt zwart en niet nauwelijks zichtbaar.

En zo zien de producten er op mijn oogleden uit. Het is niet vaak voorgekomen dat ik teleurgesteld ben over een product, maar de mascara vind ik helaas niet spectaculair. Hij geeft niet erg veel volume af en hij laat mijn wimpers niet veel langer lijken. 

Het oogpotlood ziet er echter wel prima uit. Ondanks dat hij in eerste instantie héél erg zwart leek is hij wel wat minder zichtbaar op mijn ogen, maar dit vind ik zeker geen teleurstelling. Soms heb ik geen behoefte aan pikzwart, bij bijvoorbeeld een drukke ooglook, en daarvoor is deze zeker geschikt.

Favorieten gaan deze producten helaas niet worden, maar ik laat ze ook zeker niet helemaal links liggen. De Pupa Vamp Mascara Kit is te koop voor een prijs van €17,50. Wat vind jij van deze set?

16 opmerkingen

 1. Jammer van de mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook, het is een leuke kit en de mascara vind ik wel fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, vanwegen de naam had ik een donkerder indruk verwacht.

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow jammer van die mascara, ik dacht eerst dat t je oog gewoon zonder mascara was. En dat voor zo'n duur merk,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, de mascara ziet er inderdaad niet zo denderend uit, maar de eyeliner ziet er prima uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb deze producten ook gehad en vond ze juist allebei erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammed dat je niet zo enthusiast bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leek me een gaaf setje! Jammer dat het wat tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het oogpotlood lijkt me prima xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat de mascara tegen valt......
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat het tegenvalt! Ik vind de mascara juist heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze mascara leek mij super fijn, jammer dat die tegenvalt !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oogpotlood doet zijn werk wel, de mascara niet zo :( wel spijtig

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen