Slank het nieuwe jaar in met Etos.Als het om goede voornemens gaat hoor ik vaak het woord 'afvallen' voorbij komen. Wanneer het nieuwe jaar begint willen mensen dat graag goed doen en Etos helpt hier graag een handje bij. Zo lanceerden zij onlangs deze nieuwe lijn met daarin maaltijdmilkshakes en maaltijdrepen. In de dagelijkse druktes kun jede maaltijdvervangers, voorzien van handige meeneem-verpakkingen gemakkelijk in je tas stoppen. Zo let jij op een lekkere manier op de lijn, zonder al te veel gedoe.


Voor een gezonde levensstijl is het natuurlijk belangrijk om evenwichtig en gevarieerd te eten. Om op een verantwoorde manier op de lijn te letten vervang je één of twee maaltijden per dag. Vervang één maaltijd per dag voor het ondersteunen van jou gewichtsbeheersing óf vervang twee maaltijden per dag om af te slanken. 

Dit gaat heel erg eenvoudig met de nieuwe producten van Etos. Zo heb je de maaltijdshake welke verkrijgbaar is in drie lekkere smaken; Café latte, rood fruit en vanille. Of kies voor een Etos slank maaltijdreep met chocolade of pinda-nougat smaak. 

Een tip van Etos: 'Eet minimaal één gezonde, uitgebalanceerde maaltijd en drink anderhalf à twee liter water per dag. Zo start jij met een goed gevoel het nieuwe jaar.'Ik ben zelf in ieder geval erg benieuwd geworden naar deze nieuwe producten. Ze zijn gemakkelijk te vervangen voor een 'gewoon' tussendoortje en de verpakkingen zien er inderdaad erg praktisch uit.

De Etos maaltijdshakes zijn verkrijgbaar voor een prijs van €5,99. Hiervoor krijg je één verpakking met daarin tien sachets. De Etos maaltijdrepen zijn te koop voor een prijs van €1,29 per stuk.

Wat vind jij van dit soort afslankproducten? 

13 opmerkingen

 1. Ik ben ook erg benieuwd geworden naar deze producten. Ze klinken veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit al eerder zien langskomen en ik word echt steeds benieuwder!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook wel benieuwd naar de producten ook al hoef ik niet op mijn lijn te letten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben sowieso geen fan van (zulke) afslank producten, al klinken deze wel oké (en zijn ze niet abnormaal duur! :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!!! Slim van de Etos om dit nu ook te gaan doen!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vraag me altijd af of zoiets nou echt helpt. Het klinkt wel heel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben geen fan van afslankproducten, eet liever zelf gezond. Maar deze zien er voor de verandering eens leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik geloof niet echt in van die vervangproducten, maar ik geloof eerder in gewoon allround gezond eten. Maar hey, whatever works, right! Iedereen is anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb eerlijk gezegd een hekel aan afslankproducten haha! Ik denk dat je als je wilt afvallen beter gewoon je levensstijl kunt veranderen ipv crash diëten en daarna weer in oude patronen vervallen (ik denk niet dat iemand levenslang shakes gaat drinken haha :P)

  toch vind ik dat deze er wel heel lekker uit zien haha xD

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn baas had ze en ik mocht ze eens proeven, maar ik vind ze er toch een heeel stuk lekkerder uitzien dan dat ze smaken, misschien is dat ook wel de bedoeling. Omdat we anders blijven eten? :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer! Mag ik vragen welke smaak je hebt geproefd?

   Verwijderen