Sleek - i-Divine garden of eden palette.Sleek palettes blijf ik prachtig vinden. Het pigment is prima voor de prijs die je erovor betaald. Zo betaal je voor een Sleek palette €9,99 en hiervoor krijg je twaalf prachtige kleuren. Het Garden of Eden palette is het nieuwste palette van Sleek en ook hier zitten twaalf kleuren in. En natuurlijk zegt de naam van het palette al: dit zijn allemaal aardeteinten.
De zwarte doosjes van Sleek kennen we natuurlijk allemaal wel, en daarom ben ik maar meteen doorgegaan naar het mooiste: het palette zelf. Garden of eden bestaat uit zeven bruinige/nude teinten en uit vijf groene teinten. Tevens zijn het matte én shimmery kleuren, al hebben de shimmery kleuren in dit palette toch de overhand. Zo zitten er namelijk negen shimmery kleuren in en slechts drie matte.En dan begin ik maar meteen met de bovenste rij. Deze nude kleuren hebben naar mijn mening zeker voldoende pigment. Het eenalaatste kleurtje vanaf de rechter kant is de enige kleur die mij een klein beetje teleursteld. Je ziet namelijk de prachtige glitters niet zo goed terug, maar dit is natuurlijk nog niet zo'n ontzettende ramp.En dan de onderste rij. Hier zit nog één nude kleur bij en de rest is allemaal groen. Ook hier is er slechts één kleur die mij wat tegenvalt, de tweede van links. De groene kleur valt bijna helemaal weg, maar ook dit is geen drama. Ik heb alsnog elf prachtige kleuren die ik hoe dan ook vaak ga gebruiken, dus ik maak hier geen problemen van.

Deze twee 'matte' kleuren zijn dus duidelijk de kleuren die wat minder pigment bevatten, jammer, maar naar mijn mening zeker geen ramp. Ze zijn alsnog prachtig en ik heb maar één kleur in dit palette zitten die ik weinig tot niet ga gebruiken.Tevens heb ik er nog een vrij simpele ooglook mee gemaakt zodat jullie kunnen zien dat de kleuren op mijn oogleden ook goed gepigmenteerd zijn. Ik heb hier de eerste kleur van de bovenste rij gebruikt en tevens de vierde en zesde kleur van deze rij. Een mooie, nude look die geschikt is voor iedere dag.

Ondanks de vele negatieve reviews die ik heb gelezen over het 'Garden of Eden' palette ben ik er juist ontzettend blij mee. Ik denk dat ik het palette veel ga gebruiken en voor het kleine prijsje raad ik hem je zeker niet af.

Het Sleek Garden of Eden palette is te koop voor €9,99. Wat vind jij van dit palette?

21 opmerkingen

 1. Mooi palette met mooie kleurtjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van mij mocht de pigmentatie nog beter zijn, maar ik vind de kleuren die erin zitten wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het palet heel erg mooi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Leuk om eens te experimenteren met groen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben fan van Sleek palettes en dit lijkt me een prachtig exemplaar. Mooie aardetinten met hier en daar een "pop of color". Lijkt me leuk om looks mee te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig palette, ik ben er tot nu toe erg enthousiast over. Ik heb hem zelf ook, binnenkort eens even swatchen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om nu ook een positieve review van dit palette te lezen! Vind de kleuren erg mooi en op jouw swatches ziet het pigment er bij de meeste kleuren ook wel prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er weer goed uit van sleek, mooie look heb je ermee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat apart bij andere zien de swatches er echt niet zo mooi uit als bij jou!!! ik ga hem toch niet bestellen omdat ik er ook een hoop slechte dingen over hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zat erover te twijfelen om deze te kopen, maar na dit review ga ik hem zeker te weten kopen.
  Hij is namelijk echt echt prachtig.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw wat zien die kleuren er super uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooi! De eerste foto lijkt het net een boek haha :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooi palette, alleen door de groen tinten zou ik hem denk ik niet zo snel kopen xx

  BeantwoordenVerwijderen