Soap & Glory | Hand Maid, Hand+Food Cream & Body Butter.Soap & Glory is een merk wat ik tijdens mijn vakantie in London vaak tegenkwam. London mag dan wel alweer een tijdje geleden zijn, ik denk er nog steeds regelmatig aan terug en toen bedacht ik mij dat ik deze drie heerlijke producten van Soap & Glory nog niet had gereviewd. En aangezien deze producten toch wel ontzettend fijn zijn wilde ik jullie er toch nog graag wat over vertellen.Een handcrème gebruik ik regelmatig, maar een crème voor mijn voeten had ik nog niet eerder gehad. Nou kun je natuurlijk ook hier gewoon gebruik maken van een handcrème, maar desondanks vond ik dit wel een erg interessante oplossing. 

Soap & Glory's Hand+Food Cream heeft een wat dikkere structuur dan een gewone handcrème. Hij is echt een stukje steviger en het duurt dan ook iets langer voordat hij is ingetrokken, maar wanneer hij dan is ingetrokken voelt hij werkelijk waar heerlijk aan. Mijn handen waren zo zacht, en dan de geur. De geur van deze crème is ook érg prettig. Het is wel een nadeel dat als je deze geur niet lekker vind je het halve assortiment van Soap & Glory kan overslaan, aangezien veel een beetje hetzelfde ruikt.

Het omschrijven van deze geur vind ik vrij lastig, zo ruikt hij een beetje naar vanille maar is hij ook vrij minty en dus erg fris. Naar mijn mening een hele gangbare geur die veel mensen lekker zullen vinden.


Anti-bacteriële handgels vind ik ook altijd erg prettig. Ik neem er graag eentje mee, maar ik had nog nooit zo'n fijne anti-bacteriële handgel gehad als die van Soap & Glory. De structuur is vrij vloeibaar en hij loopt dan ook vrij snel van je handen af, maar hij reinigt alles wel erg prettig.

En het fijne aan deze handgel is dat mijn handen er ook nog eens ontzettend zacht van werden. Ik gebruik deze graag en hij zit momenteel dan ook in mijn schooltas. Ik heb ontzettend veel spijt dat ik er niet meer mee heb genomen, want zo'n 50 ML flacon gaat heel erg snel op.

De geur van deze Anti-bacteriële handgel is net als de hand+food cream erg minty, maar deze is tegelijkertijd veel zoeter. Qua geur vind ik deze dan ook nog net iets lekkerder.


En last, but definitely not least, de Soap & Glory bodybutter. Deze bodybutter heeft een vrij stevige structuur en daar ben ik erg blij mee. Vaak wordt je wel eens misleid door een verpakking waarop dan netjes ''Bodybutter'' staat, maar wanneer je dan thuiskomt is hij bijna net zo dun als een bodylotion. Zelf houd ik dan ook wat meer van dit soort stevige structuren.

De bodybutter maakt mijn huid heerlijk zacht en is vooral in de winter erg voedend. De geur van deze body butter ligt wederom vrij dicht bij de andere geuren, al ruikt deze weer wat meer naar vanille en pepermunt en is hij een stuk minder zoeter.

Aanraders zijn het naar mijn mening zeker. Zo heb ik hier mini producten, maar Soap & Glory heeft ook een boel fullsizes. Voor deze 3 mini's betaalde ik een gecombineerde prijs van slechts vijf pond, wat omgerekend c.a. €6,05.

Wat vind jij van Soap & Glory?

29 opmerkingen

 1. Ik hou van Soap & Glory! Super mooie verpakkingen en fijne producten. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinken als fijne producten. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog geen enkel Soap & Glory product gebruikt maar ik zie ze vaak voorbij komen op (voornamelijk Britse) blogs en ze zien er altijd zo pretty uit. Door je review ben ik het meest benieuwd geworden naar de handgel. Ik ben nogal een hygiènefreak en heb altijd handgel bij me maar meestal drogen mijn handen er erg van uit (gelukkig bestaat er handcrème). Maar je zei dat deze gel je handen net zacht maakt wat ik zeker eens wil testen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is inderdaad zeker een aanrader! Hoop dat ik nog eens terug naar London ga of dat het merk ooit naar Nederland/Duitsland komt. :)

   Verwijderen
 4. Deze ken ik nog niet, klinken erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinken fijne producten! Vooral de body butter lijkt mij wel wat x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking ziet er al leuk uit!!! klinkt ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt erg fijn. Ben dol op dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er erg goed uit! De verpakkingen zijn ook leuk :).

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne producten lijken me dit zeg! Vooral de body butter lijkt me erg fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende het merk nog niet nu wel haha! Ik vind de verpakking zo leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken het merk niet, maar ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt benieuwd naar dit merk! De body butter klinkt super (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De bodycreme gebruik ik ook als gewone dagcreme om extra te voeden. Ruikt heerlijk en maakt vochtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. klinkt als een heel fijn product, ik had nog niet eerder gehoord van het merk! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou zo graag eens iets van dit merk uitproberen! Spijitg dat ik niet tot in Londen geraak, al zou ik er graag eens een citytrip naar doen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze kende ik nog niet, maar slecht klinken ze zeker niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het lijken me hele fijne producten en de prijs valt ook erg mee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh, dit lijken me echt hele fijne producten! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kende het nog niet echt goed, maar het klinkt wel heerlijk!

  Liefs;
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 20. nog nooit van dit merk gehoord, maar ze lijken mij fijn. ook niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik kende het nog niet, maar klinkt wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ken het merk zelf helemaal niet maar heb er toch al het een en ander over gehoord. Ziet er goed uit en klinkt fijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat zijn dit een leuke verpakkingen en producten zeg! Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord maar het word tijd dat ik er kennis mee maak eigenlijk! Vooral met die handgel, die wil ik wel in mijn tas hebben hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb echt een zwak voor Soap & Glory! Ze verkopen het ook in Duitsland bij de Douglas! Iets dichter bij huis haha.

  BeantwoordenVerwijderen