Victoria Secret Very Sexy Blush/Highlighter Duo - Runway.


Als ik denk aan Victoria Secret denk ik allereerst aan hun prachtige lingerie en bodysplashes, maar ze hebben ook een groot assortiment aan make-up. Zo kocht ik pas dit prachtige blush/highlighter duo in de kleur Runway. Een combinatie van een lichtroze highlighter en een roze blush die ook mooi in combinatie gebruikt kunnen worden.


De verpakking van de blush vind ik vanaf de buitenkant iet wat simpel. Zo staat de merknaam enkel achterop en is hij in eerste instantie niet te herkennen als een Victoria Secret blush. De letters vind ik wel erg leuk in dit lettertype en lelijk vind ik de verpakking zeker niet. Het is gewoon érg basic.

Maar wanneer ik hem openmaak is de niet helemaal geweldige buitenkant meteen goedgemaakt. De kleuren zijn werkelijk prachtig, zowel apart als samen. Ik heb ze dan ook los én samen geswatcht zodat jullie beide keuzes goed kunnen zien.

Het fijne aan de kleuren is dat ze niet zo poederig zijn en vooral de linker geeft ook daadwerkelijk een prachtige shimmer af. Ik heb hem inmiddels dan ook al een paar keer gebruikt en ik blijf hem geweldig vinden. De blush/highlighter is ook nog eens erg compact en door het spiegeltje kan je hem gemakkelijk meenemen en is hij nog eens multifunctioneel ook.


Dit prachtige duo is verkrijgbaar in meerdere kleuren waarvan ik zelf de kleur 'Runway' heb. Een zeker toepasselijke naam bij Victoria Secret zelf natuurlijk.

De swatches vond ik er ook erg veelbelovend uitzien. In eerste instantie denk je nu misschien iets in de trant van 'Slecht gepigmenteerd' maar op mijn wangen vond ik het duo werkelijk prachtig. Het is natuurlijk ook niet mooi als je wangen helemaal knalroze worden, ik houd er namelijk erg van als iets wat natuurlijker is.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze blush en ga hem nog veel gebruiken. Ik ben ook érg benieuwd geworden naar de andere producten van Victoria Secret en daar zal ik ongetwijfeld nog eens iets van aanschaffen.

De Victoria Secret blush is te koop voor een prijs van ca. $15 wat ongeveer €11,00 is.
Wat vind jij van dit Blush/Highlighter duo?

32 opmerkingen

 1. Ik vind dit een super mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blush!! De verpakking zoals je hem kocht vindt ik erg mooi!!<3
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi hoor, ik zou nog graag een keer makep van victoria secret willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had hem graag ook op je wangen gezien, aangezien je zegt dat het op je wangen mooier is! Mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw ziet er heel goed uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blush, de swatches zien er goed uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aan de verpakking zou je nooit denken dat het van VS komt, wel jammer want de uitstraling van het product beslist aan voor een grootte deel of ik hem wel of niet koopt maar gelukkig is de pigmentatie wel goed (als ik weer bij Schiphol ben ga ik kijken of ze hem daar hebben).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu wil ik hem ook op je wangen zien eigenlijk ;)
  Maar hij lijkt me daar ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi! Ik heb helaas al teveel blushes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie blush!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het doosje ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh that looks like the perfect colour! I really like your blog though! I'm glad that I found it! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits and personal style etc! I wanted to wish you a happy holidays too! :) :)

  Raindrops of Sapphire

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooi, ik had geen idee dat ze dit ook verkochten, grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie blush!
  De swatches zien er heel mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die blush is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat grappig ik wist niet dat ze ook make-up in de collectie hadden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat victoria secret ook blushes verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen