Wooden Made | Scarlet Zonnebril.


Het mag dan nog geen zomer zijn, het aanschaffen van een zonnebril kan je nooit te vroeg doen. Het exemplaar wat ik vandaag review word dan ook zeker mijn zonnebril voor het komende jaar want ik weet zeker dat ik deze regelmatig zal gaan dragen. Normaal gesproken draag ik in de zomer niet vaak een zonnebril maar voor dit prachtige houten exemplaar wilde ik graag een uitzondering maken.


Hout wordt de laatste tijd in steeds meer producten verwerkt. Zo heb je houten horloges, houten telefoonhoesjes maar natuurlijk ook houten zonnebrillen. Er zijn een heleboel bedrijven die deze maken maar de website waar ik mijn bril van heb ontvangen heeft de naam 'Wooden Made.'

Wooden Made is een site met daarop een ruim assortiment aan zonnebrillen. Zo heb je een zomer collectie, maar ook in de winter kun je een zonnebril dragen en daar hebben zij dan ook nog eens een collectie voor. 

De bril die ik heb ontvangen heeft de naam 'Scarlet.' Dit is een wat bredere bril, maar zelf vind ik dit alleen maar fijn. Vooral wanneer het warm is vind ik het vrij vervelend als iets erg strak zit en bij deze bril heb ik daar gelukkig geen last van. Hij zit gewoon precies goed.

Het materiaal waar deze bril van gemaakt is vind ik er ook erg mooi uitzien. De brillen op de site zijn bijna allemaal van een andere houtsoort gemaakt maar deze houtsoort sprak mij zelf het meeste aan. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze bril en ik weet zeker dat ik deze zomer veel vaker te vinden ben met een zonnebril op.

En dan heb ik nog iets leuks voor jullie. Wanneer jullie een bril bestellen op Wooden Made kun je de kortingscode 'elegantic' invoeren en dan krijg je hier nog eens 15% korting overheen. 

Wat vind jij van houten zonnebrillen?

31 opmerkingen

 1. Vind het er wel grappig uit zien;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige bril.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en bijzondere bril!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet of het echt iets voor mij is, maar ik vind hem wel erg grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind zo gaaf he, ik ben ook helemaal fan van de wooden watch :D Jup, ik ga zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cool zeg, heel origineel :-) Echt een eyecatcher (ha ha, pun intended ja :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke zonnebril, jammer genoeg,moet ik een met sterkte:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is eigenlijk best wel cool bedacht! Zo een zou ik echt wel willen! ;-) Ik ben echt helemaal weg van dat soort stuff enzo. Dats gwn gewldig! <3 p.s mijn moeder word helemaal gek als ze dit ziet :p Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heejj echt een hele mooie zonnebril;)) die bril is echt mooi en appart en daarom origineel♥

  #Iwantt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Ziet er gaaf uit, ik vind de houtsoort ook erg mooi! Ik zou hem best willen hebben om in de zomer mee rond te lopen. Ik ga zeker een kijkje nemen op de site!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, Deze is echt heel awesome! Nu wil ik hem ook, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh heel mooi! Dit is weer wat anders. Zelf ben ik helelmaal verkocht voor de lederen zonnebril van Ray Ban.

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een hele mooie bril! Ik denk dat ik wel even ga kijken op die site haha c:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niet mijn ding haha. Maar het is wel weer eens iets anders dan we gewend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het een heel leuke bril! Het is weer eens wat anders. Echt leuk!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geinig, ik vind het wel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. aah, hij is echt supervet.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vind het wel cool, maar ik sta zowiezo niet met een zonnebril :/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. love them so much ! i need them for sure :))

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind houten zonnebrillen erg leuk! Net als van die houten horloges!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Op het eerste gezicht lijkt het me heel origineel! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het echt een hele leuke bril! Zou deze zeker dragen in de zomer :) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De kortingscode 'elegantic' doet het niet bij mij, is deze veranderd?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Is er nog een andere kortingscode beschikbaar? Deze doet het niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen