Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 010 Pink lady.Astor is een merk wat wij in Nederland helaas niet hebben. Onlangs kwam ik echter weer eens bij de DM in Duitsland en oriënteerde ik dit merk voor de eerste keer. Ik had er namelijk nog nooit iets van meegenomen, maar deze prachtige lipcolor butter in de kleur 010 Pink Lady kon ik niet laten liggen. Lipkleuren in dit soort sticks vind ik de laatste tijd namelijk ontzettend fijn waardoor ik deze graag wilde uitproberen.In het schap van Astor zat een groot assortiment aan lipkleuren. Zo was deze lipcolor er in allerlei verschillende kleuren. Het was echter vrij voor de hand liggend dat ik zou gaan voor een roze kleur. Er waren een aantal andere roze kleuren die mij ook erg aanspraken, maar 'Pink Lady' vond ik verreweg het mooiste. Ik wilde ook niet meteen een tiental aan lipcolors inslaan aangezien ik het zonde van mijn geld zou vinden als ze ontzettend tegen gingen vallen. En het is niet zo dat ik slechts één keer per jaar bij de DM kom, wat betekend dat ik er de volgende keer gerust weer wat kan meenemen.

Het is namelijk zodat ik deze lipcolors ontzettend fijn vind. Natuurlijk begin ik zoals altijd bij het begin: de vormgeving. De lipcolors van Astor zijn naar mijn mening erg praktisch verpakt én het ziet er nog eens leuk uit ook. De huls heeft dezelfde kleur als de lipkleur waardoor je hem in je stash gemakkelijk op kleur terug kunt vinden. Wanneer je aan het gouden deeltje draait komt de stick naar boven en is hij klaar voor gebruik. Doordat hij aan één kant al plat is gesneden (net als bij een lipstick) brengt hij erg gemakkelijk aan en heb je er weinig last van dat je snel buiten je lipvorm komt.En ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van het pigment. Normaliter bevatten dit soort sticks namelijk meer een sheer kleurtje dan écht een gepigmenteerde kleur, maar bij deze stick was ik verbaasd. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd en hij is zo lekker romig. Een romig product voor op de lippen vind ik zelf altijd erg aangenaam en als hij dan ook nog eens goed gepigmenteerd is, is het al helemaal fijn. En ook op mijn lippen ziet de kleur er prachtig uit. Ik heb hem hier alleen nog maar lichtjes aangebracht en het pigment is al geweldig. In het echt is hij wel een stuk feller op de lippen, maar door de zon die er was tijdens het maken van de foto's lijkt hij wat donkerder en tevens doffer.

Het fijne aan de balsem is dat hij gemakkelijk uitsmeert doordat hij dus erg romig is. Tevens plakt hij totaal niet en maakt hij mijn lippen juist erg zacht. De lipbalm blijft vrij lang zitten, tenzij je echt gaat eten. Hierdoor word de kleur al snel vervaagd. Ik ben in ieder geval erg enthousiast geworden over deze lipcolor butter en ik kan hem jullie zeker aanraden.

De Astor lipcolor butters zijn te koop voor €5,99 per stuk.
Wat vind jij van deze kleur?

21 opmerkingen

 1. Ik vind deze kleur echt mooi & schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit soort producten vind ik persoonlijk erg fijn. Het kleurtje is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje! Het pigment ziet er inderdaad ook heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het niet in Nederland wordt verkocht, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er mooi uit! Ik ga ook eens de dm bezoeken als ik in duitsland ben:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die lijkt me erg fijn, mooie kleur en goed pigment ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie, zachte kleur!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur!!

  XxX

  http://fabulousstylews.blogspot.com

  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooie zachte kleur, daar houd ik wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eindelijk eentje die kleur achterlaat en dan nog eens een mooie kleur ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. lief kleurtje, daar hou ik wel van

  BeantwoordenVerwijderen