Bodieboost | Het kookboek & Het dagboek.


Het eerste Bodieboost boek bestaat inmiddels al een tijdje, maar nog niet zo lang geleden bracht Bodieboost twee nieuwe boeken uit. Het kookboek & Het dagboek. Een kookboek met heerlijke, gezonde recepten en een dagboek waarin je kunt bijhouden wat je wanneer hebt gegeten. Deze boeken zijn zeker aanraders wanneer je op de lijn wilt letten, maar wanneer je gewoon gezond wilt eten kun je ze natuurlijk ook gewoon aanschaffen. Zo staat het kookboek vol met heerlijke recepten die ook nog eens gezond zijn.

De Bodieboost boeken zijn geschreven door Charlotte Willems. Charlotte schreef eerder al het sucessvolle boek 'BodieBoost' waar deze twee delen een soort vervolg op zijn. Maar natuurlijk kun je deze boeken ook gewoon aanschaffen wanneer je het andere deel niet in huis hebt.


Dit kookboek begint met de ervaringen van anderen. Het is ontzettend leuk en interessant om te lezen hoe zij deze boeken en de methode hiervan hebben ervaren. Het geeft je een boost om zelf te beginnen, vooral wanneer je ziet hoe positief deze methode voor andere mensen heeft gewerkt.

Na deze ervaringen van andere mensen komen er een heleboel lekkere, gezonde recepten. Zo staan er recepten in voor vegetariërs, maar ook voor mensen die wel van een stukje vlees houden. Er staan ook nog wat lekkere toetjes in, kortom: voor iedereen wel wat wils.

Er staan ook boodschappenlijstjes in voor de ingrediënten die jij moet maken voor de periode waarin je de recepten gaat maken. Zo weet je precies wat je wel in huis moet hebben én wat je niet in huis moet halen.


En dan het dagboek. Het dagboek is vooral essentieel wanneer je daadwerkelijk gebruik maak van de BodieBoost boeken om wat gewicht te verliezen. Je kunt zo gemakkelijk bijhouden wat je wanneer hebt gegeten, en je kunt ook afvinken hoeveel glazen water je bijvoorbeeld al hebt gehad die dag. Er staan een aantal doelen in die je sowieso moet voldoen, en verder kan je zelf de lege vakken invullen.


De BodieBoost methode klinkt naar mijn mening in ieder geval ontzettend interessant. Het dagboek zal ik wat minder gaan gebruiken, maar de recepten in het kookboek spreken mij wel erg aan. Hier ga ik zeker eens iets van maken om uit te proberen hoe ik dit vind smaken.

Bodieboost - Het kookboek €17,95 | Bodieboost - Het dagboek €4,95.
Had jij al gehoord van de BodieBoost methode?

13 opmerkingen

 1. Ik ben echt dol op alles wat met (gezonde) voeding te maken heeft. Ik ben erg benieuwd naar dit boek & het principe. Liefs, Svenja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er al veel over gelezen! Het is dat ik zelf niet kook of me veel met eten bezig hou, anders had ik dit boek misschien best willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er interessant uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik heb ze ook! Ben er heel enthousiast over:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sounds nice to me, unfortunately not in English. Or are they?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indeed not in English! Unfortunately... Maybe in the future. :)

   Verwijderen
 6. Het kookboek lijkt me wel prettig voor een aantal lekkere recepten, het dagboek lijkt me echter onnodig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het dagboek is inderdaad wat overbodig wanneer je het puur voor de recepten doet, anders kan hij wel erg handig zijn.

   Verwijderen
  2. Ziet er goed, overzichtelijk uit :)

   Verwijderen
 7. great review dear! it seems like an interesting book <3

  Letters To Juliet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de boeken zelf ook en de recepten uit het kookboek lijken mij allemaal zo lekker! Al wil ik ook zeker nog eens naar het eerste deel gaan kijken, want daar ben ik nu ook wel heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel leuk uit! Leuk idee ook: een kookboek en een dagboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kom het boek de laatste tijden veel tegen, een handig boek.

  BeantwoordenVerwijderen