Book review: Divergent.

Naast mijn liefde voor beauty ben ik ook dol op het lezen van boeken. Een combinatie die je misschien in eerste instantie niet bij elkaar zou zoeken, maar het is toch daadwerkelijk zo. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in boeken en aangezien ik vast niet de enige ben leek het me leuk om wat meer lifestyle aan mijn blog toe te voegen. Ik besloot te beginnen met het toevoegen aan boek reviews. Het laatste boek wat ik gelezen heb is 'Divergent' en aangezien dit boek naar mijn mening geweldig is wilde ik hem graag met jullie delen.


14 opmerkingen

 1. Ik ben net zo gek op lezen als jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goed boek. Leuk zo'n artikeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze boeken ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen dat je lezen zo heerlijk vind...ik ben ook een echte leester van boeken, en dat is gewoon leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze serie lijkt me leuk. De film trailer heb ik ook al gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg benieuwd naar de film, de trailer zag er ook goed uit!

   Verwijderen
 6. hmmmmm mis ga ik dit boek nu ook wel lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben erg benieuwd naar deze boeken! Ik heb bijna het laatste deel van De Hongerspelen uit, dus op zoek naar een nieuwe serie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je een fan bent van The Hunger Games is Divergent al helemaal een aanrader!

   Verwijderen
 8. Klinkt leuk, ik ga deze week even kijken of ze in mijn bibliotheek te vinden zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben nu in het derde boek bezig, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt als een leuk boek! Ik ga deze week eens kijken of ik ze kan vinden in de bib! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil ze ook heel graag gaan bestellen. Lijken me echt super om te lezen! :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben zelf ook gek op lezen! Deze boekenserie staat ook nog zeker op mijn lijstje met boeken die ik nog wil lezen. Het lijkt mij namelijk een erg mooie serie en ook precies het genre waar ik van hou om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen