Carmen perfect brow.


Carmen kennen we natuurlijk allemaal van de haartangen, maar dit merk heeft ook een boel andere producten in het assortiment opgenomen. Zo is er onlangs een nieuw systeem uitgebracht genaamd 'perfect brow' en tevens een 'shine nail polisher.' Van deze twee nieuwe producten ontving ik het 'perfect brow' systeem om deze voor jullie te kunnen reviewen.


De Carmen Perfect Brow ziet er allereerst naar mijn mening erg mooi uit. Het is een dun apparaatje en doordat hij zo dun is, is hij makkelijk mee te nemen. 

Het bijwerken van je wenkbrauwen kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Zo kun je ze epileren, maar zelf ben ik hier totaal geen fan van. Ik werd dan ook erg benieuwd toen ik hoorde dat Carmen met een wenkbrauwtrimmer zou komen. Carmen is namelijk een merk wat mij tot nu toe altijd goed is bevallen wanneer het ging om haar producten, maar andere producten had ik nog niet getest.

Wanneer ik de  dop van de Carmen Perfect Brow trimmer afhaal zie je gelijk twee mesjes. Een wat langer mesje en een wat dunnere. Deze dunnere is vooral makkelijk voor plekjes waar je niet zo gemakkelijk bij zou komen, zo kan je hier alsnog precies bij werken. Je wilt namelijk geen ongelijke wenkbrauwen creeëren. 

De Carmen Perfect Brow is ook te gebruiken voor het verwijderen van overig gezichtshaar. Wanneer je het product aanschaf komt hij inclusief twee opzetkammen, één van 2 mm en één van 4 mm. Deze kammen vind ik zelf ietwat overbodig. Ik heb ze tot nu toe nog niet gebruikt en verwacht dat ook niet snel te gaan doen.


Het apparaatje is ook in gebruik zeer aangenaam doordat hij zo dun is. Je kan met de lange en kortere mesjes bij alle plekjes en wat het fijne aan dit apparaatje is dat hij zelf al trilt. Zo stop je er één AAA batterij in waarna je hem aanzet, en dan spreekt alles voor zich. Het apparaatje werkt niet wanneer je hem niet aan hebt gezet, maar dit trillen is helemaal niet eng en je schiet er ook zeker niet door uit. Zelf ik met mijn trillende handen kon het gemakkelijk.

Wat ik wel een klein nadeel vind is dat de mesjes erg scherp aanvoelen op de huid. Ik merk dat de huid rond mijn wenkbrauwen vlak na het trimmen vrij geïrriteerd aanvoelen en dit blijf ik tot een uurtje na gebruik voelen. 

Ik kan de Perfect Brow van Carmen in ieder geval aanraden. 
Carmen Perfect Brow, wenkbrauwtrimmer, advieswinkelprijs € 9,99. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl.

Hoe zorg jij er voor dat je wenkbrauwen in vorm blijven?

24 opmerkingen

 1. Klinkt goed! Alleen ik zou wel bang zijn om uit te schieten ofzo haha.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Gelukkig werkt hij vrij precies en heb je daar weinig last van.

   Verwijderen
 2. Ik epileer mijn wenkbrauwen elke dag bij (ik heb echt belachelijk snel groeiende oermenswenkbrauwen...) en een keer per week knip ik de haren die te lang worden bij met een dun schaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik het zelf liever niet voor mijn wenkbrauwen maar het is zeker handig voor als je bijv. haast hebt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit een product als deze geprobeerd, ben wel benieuwd eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken deze apparaatjes al een tijdje.. Ik ben niet zo'n fan van het scheren van een vrouwen gezicht...
  Ik epileer/hars liever...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Hij is inderdaad wel even gevoelig op de huid, maar dat is epileren ook!

   Verwijderen
 7. Ik zou dat nooit durven! Ik ben echt als de dood dan. En vind de wenkbrauwen daar te belangrijk voor haha!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn moeder heeft zo een ding hahaha en toen was een stuk van haar wenkbrauw weg, durf zo een ding echt niet te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw. ......dat lijkt mij eigenlijk wel wat dit eyebrow trimmertje...ga gelijk kijken waar ik het kan kopen..thanx voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt fijn, wel een beetje eng hah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne review maar zo'n apparaat is echt niets voor mij. Zou veel te bang zijn dat er iets mis zou gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben zelf niet zo van het scheren, ik epileer toch liever :) Maar als je de voorkeur geeft aan scheren, dan is dit misschien wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat leuk!! een handig ding is het dus! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk review! Ik denk niet dat het iets voor mij is, mijn huid is best wel gevoelig dus ik denk dat die mesjes voor mij te scherp zijn.. Jammer want het klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik inderdaad dat hij niet zo prettig aan zal voelen!

   Verwijderen
 15. Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar klinkt goed!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik moet zeggen dat ik best benieuwd ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leeeeuk haha :)

  X Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lijkt mij een handig ding. Hij alleen nergens te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen