Essence Blush up! Powder blush - 20 Pinky Flow.


Voor blushes of highlighters met een mooie print heb ik een groot zwak. Ondanks dat deze patroontjes na een tijdje vervagen wil ik ze altijd maar al te graag meenemen wanneer dat enigzins te betalen is. Deze prachtige, budget, ombreblush van Essence kon ik ook niet laten liggen. De blush up! blushes zijn beschikbaar in twee kleuren. Één licht met donkerroze en één oranje met roze. Aangezien ik de limited edition blush van Essence uit de Miami Roller Girl collectie al heb, welke precies hetzelfde is als deze blush up! blushes besloot ik deze niet aan te schaffen al ging de roze wel meteen in mijn mandje.Ik ben erg blij met de manier waarop de foto's zijn geworden. Zowel op de eerste als op de tweede foto is het ombre effect erg duidelijk. Aan de rechterkant is het een stuk lichter dan aan de linkerkant en dat maakt de combinatie van de twee kleuren nou net zo mooi. Natuurlijk kun je ze apart gaan gebruiken, licht of donker, maar zelf vind ik de combinatie toch wel het allermooiste. 

De verdere vormgeving van de blush up! blush vind ik ook erg mooi. Het doosje is simpel, maar doordat hij doorzichtig is vind ik hem erg mooi. Ik ben namelijk dol op doorzichtige verpakkingen. Mijn stash bevat namelijk al een boel producten en doordat de deksel doorzichtig is kan ik gewoon zien welke kleur blush het is en hoef ik geen langere tijd te zoeken. Vooral in de ochtenden scheelt dit me een heleboel tijd. De tekst op de bovenkant vind ik ook ontzettend mooi. Vooral het lettertype waarin de woorden 'Blush up!' zijn gedrukt spreekt me erg aan. Ik ben dol op dit soort simpele, mooie lettertypes.Het leuke aan de blush is dat hij heel erg varriërend is. Zo kun je de lichte kant aanbrengen of juist de donkere kant, en als je niet kan kiezen breng je ze gewoon allebei aan. Je kan ze als één geheel samen aanbrengen terwijl je ze ook naast elkaar aan kan brengen. Zo is het bijvoorbeeld erg mooi om de donkere kleur wat meer bovenaan aan te brengen en de lichte wat meer op je wangen zelf. Zo contour je gelijk een beetje, terwijl het toch niet té is. 

De blush is wel wat aan de poederige kant, maar als je voorzichtig werkt is er helemaal niets aan de hand. Het aftikken van je kwast is dus wel even belangrijk waarna je je wangen vervolgens kan voorzien van deze prachtige kleur.

Ik was in eerste instantie nog wel een beetje bang dat de kleur té fel zou zijn, maar dit kan je gewoon zelf opbouwen. Bouw het langzaam op, maar als je iets teveel aanbrengt is het ook geen probleem. Ik vind het erg mooi om er dan nog even met een poeder overheen te gaan om het zo wat te vervagen. Dit geeft naar mijn mening een hele natuurlijke uitstraling.

Enthousiast ben ik zeker over de blush up! ombre blush. Eindelijk een ombre blush in het vaste assortiment, en het is mooi meegenomen dat hij lekker budget is.

Essence Blush up! Powder blush €3,59.
Wat vind jij van deze blush?

37 opmerkingen

 1. Ik vind deze blush echt prachtig, ik had zelf ook al bij het Kruidvat gekeken, maar zag hem niet eens liggen, dus uiteindelijk maar een blush van Catrice meegenomen. Maar daar heb ik nu wel een klein beetje spijt van haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne blush! Hij staat erg mooi bij je huidskleur. Ik ga zeker even kijken als ik bij de blushes zit te kijken. Liefs,
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijkt me echt geweldig! Mooi pigment zeg :)
  Liefs, Felicia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een erg mooie blush, ga hem binnenkort ook kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om eens een review te zien van deze variant! Ik zie op heel veel blogs alleen maar de oranje variant voorbij komen,haha. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oranje ben ik inderdaad ook al vaak tegengekomen! Ook een mooie kleurencombinatie!

   Verwijderen
 6. Wat fijn dat je deze kunt opbouwen, want de kleur is mij iets te fel. Jammer dat 'ie ietwat poederig is. Fijne prijs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige blush hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blush! Maar voor mij zou hij wel wat te fel zijn, ik ben al zo bleek van mezelf ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf ook nagenoeg wit en ik vind hem bij mij zeker niet te fel. Hij lijkt feller dan hij is gelukkig! (:

   Verwijderen
 9. wauw prachtige blush! nog een fijne zondag verder x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik schreef er gisteren ook over. Zo'n mooie bluhs ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie kleur, en inderdaad handig dat je kan afwisselen tussen de verschillende tinten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem erg mooi. Vooral dat je hem op kan bouwen zoals je zegt spreekt me heel erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb toch de andere variant meegenomen maar deze is ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie blush ik wil hem ook graag hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi! Deze wil ik best hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleur! Hij lijkt best veel op een Dior blush die ik hier heb liggen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie blush! Erg fijne pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg leuk!! ik wil die andere versie graag gaan proberen. De versie met oranje erin ^^ Echt super mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij is zo mooi, deze wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Handig dat ombre! Kun je kiezen wat je het best uitkomt :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wauw hele mooie blush jij weet ook echt van alles te vinden haha! heel gaaf
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind deze blush zo mooi! Ik zat zelf te twijfelen tussen de twee kleuren die er waren, maar ben heel erg blij dat ik voor deze roze variant ben gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw ik vind het echt een prachtige blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie blush! Lijkt me iets te fel voor mijn huid wel.

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er goed uit! Heb een zwak voor dit soort blushes

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hele mooie blush! Goed gepigmenteerd ook!

  BeantwoordenVerwijderen