Essence Love Letters Highlighter PowderHet gebruiken van een higlighter doe ik nog niet zo lang. Eerst hield ik mijn gezicht het liefste volledig matt. Langzamerhand begon ik toch te houden van een subtiele glans en schafte ik mijn eerste higlighter aan. Inmiddels is mijn higlighter stash al aardig gegroeid en toen ik de nieuwste collectie van Essence zag liggen kon ik deze higlighter niet laten liggen. De glans was al prachtig, maar de quote die in de highlighter is gedrukt liet mijn hart nog eens een extra sprongetje maken. Ik had dan al wel wat artikelen gelezen over de love letters collectie van Essence die niet zo positief waren, toch kan ik het bij budgetmerken vaak niet laten om het product als nog aan te schaffen. Wie weet ben ik er namelijk zelf wel tevreden over. Ieder persoon kan namelijk andere verwachtingen hebben over een bepaald product en voor het kleine prijsje wat ik voor de highlighter neerlegde zou het nog geen ramp zijn als het écht een miskoop zou zijn.


Maar een miskoop vind ik het zeker niet. De higlighter is natuurlijk al lust voor het oog, al verdwijnt deze quote langzamerhand wel. Wat wel een voordeel is, is dat de quote in de poeder gedrukt zit en er niet met een 3D effect bovenop ligt. Bij mij blijft het zo namelijk een tijdje langer zitten en ik begin met het gebruiken bij de stukjes waar geen tekst zit. Het inplannen van het maken van foto's is vrij lastig aangezien de zon bij mij altijd op een verschillende tijd naar binnen valt. Je ziet dan ook de lichtval van de zon vrij goed terug bij de swatch wat de foto iets minder mooi maakt.

Ik moet zeggen dat hij er in het echt veel mooier uitziet dan op de foto. Op de foto lijkt hij wat poederig en zie je helaas weinig van de prachtige, subtiele, gouden shimmers terug. De higlighter is dan ook wel een beetje poederig, na dit gewoon te hebben afgetikt is er niets meer van te zien.

Ik ben in ieder geval enthousiast geworden over deze higlighter en ik kan hem je zeker aanraden voor de prijs die je betaald. Je betaald namelijk slechts €3,39 voor deze higlighter. Als je hem zou willen aanschaffen moet je hier niet te lang meer mee wachten. Aangezien het een limited edition is zal hij namelijk maar voor een beperkte tijd in de schappen te vinden zijn.

Wat vind jij van deze highlighter powder?

25 opmerkingen

 1. Leuk! Ik gebruik geen highlighter maar misschien dat ik deze eens ga proberen, lekker budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfel, heb al zo veel highlighters....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie highlighter! Ik vind de quote echt prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lovely blog :)
  http://saltskinned.blogspot.com.au

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie highlighter zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi met die tekst erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg! Grappig dat er een tekstje in staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi resultaat, leuk dat de tekst er zo in staat. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit, mooi ook met de tekst erin.
  Ik zelf gebruik eigenlijk nooit een highlighter.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben wel tevreden van de highlighter, zeker aangezien het toch wel budget is é

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die tekst maakt deze highlighter net wat leuker. Hij ziet er ook mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf dat er een quote in gedrukt staat! Deze wil ik zeker wel hebben. Highlighter vind ik echt onmisbaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hem heel erg mooi, ik heb laatst nog een van Catrice gehaald maar deze wil ik ook... XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach wat een mooie tekst erop! Ik zou het moeilijk hebben met hem te gebruiken omdat die dan weg gaat :p Ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad zo zonde, daarom begin ik maar aan de randjes haha! :)

   Verwijderen
 15. Wat grappig dat er een tekst in zit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ga hem eens in de winkel proberen, aangezien je aangeeft dat hij in het echt nog mooier is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen, en denk dat ik hem toch maar ga aanschaffen.
  Het lijkt me wel een heel mooi product.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen