Garnier Verzachtende Oogreinigingslotion.Het Garnier micellair reinigingswater zag ik de laatste tijd regelmatig voorbij komen op blogs. Ik las allemaal positieve reviews en die maakten mij erg nieuwschierig. Toen ik bij mij de plaatselijke drogisterijen afzocht stond het helaas niet in de schappen, maar een ander product wat er wel erg interessant uitzag was deze Garnier verzachtende oogreinigingslotion welke ook nog eens geschikt zou zijn voor gevoelige ogen. Dit product nam ik mee, en wat ben ik blij met deze aankoop.
Pas reviewde ik al de Lierac Paris Démaquillant Douceur remover waar ik erg tevreden over was, maar dit product klonk naar mijn mening ook erg goed. Een extra remover is ook nooit overbodige luxe en dit product was ook helemaal niet zo duur waardoor ik hem graag meenam om uit te testen.

Wat ik allereerst erg mooi vind is de vormgeving van het product. Ik ben dol op simpele verpakkingen wanneer het gaat om verzorgingsproducten en deze remover ziet er erg simpel uit. Wat ik dan weer wel erg leuk vind is dat de vloeistof paars lijkt doordat het flesje van paars plastic is gemaakt.

Voor een flesje van 125 ml ben je slechts €4,60 kwijt. Naar mijn mening een zeer reële prijs, zeker wanneer je merkt hoe goed deze remover werkt. Ik vind hem namelijk zelfs nog fijner dan de Lierac Paris Démaquillant Douceur remover, en daar was ik al bijzonder positief over.Wanneer ik mijn ogen namelijk reinig met dit product gaat alles er moeiteloos af. Waar ik voorheen misschien wel zes watjes moest gebruiken gebruik ik er nu slechts twee en daarmee is écht alles weggenomen. Je hoeft ook enkel een klein beetje van het product op het watje te doen, het is niet eens nodig om hem volledig te doordrenken.

En deze oogmake-up remover is ook zeker geschikt voor gevoelige ogen. De remover prikt namelijk niet en ook krijg je geen plakkend gevoel. Het voelt net alsof je je make-up er met kraanwater aan het afhalen bent. Ik ben dan ook zeker nieuwschierig geworden naar het micellair reinigingswater, want als dit product fijn is denk ik daar waarschijnlijk hetzelfde over.

De Garnier verzachtigende oogreinigingslotion is te koop voor een prijs van €4,60 bij de drogisterij. Wat is jouw favoriete remover?

26 opmerkingen

 1. Dit lijkt me een heel fijn product zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik al heel lang de oogreiniger van Garnier (dit is nu de nieuwe verpakking, maar de oude had bijna dezelfde formule) en dit is echt de beste voor mij! Mijn ogen zijn snel geïrriteerd en ik had al vanalles geprobeerd tot ik deze vond. Ik koop niets anders meer :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me een handig product! Ik gebruik ook meestal een stuk of zes watjes :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze remover lijkt me echt heel fijn! Ik heb een hele gevoelige huid en wil dus niet dat die geprikkeld wordt of dat ik heel lang bezig moet zijn zodat ik m'n huid kapot wrijf, deze ga ik echt eens proberen :D goeie review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat lekker goedkoop! Het lijkt me een fijn product. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker!!! Handig zo'n review!


  xx
  Nathalie

  http://www.nathalie-kemna.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh dat klinkt fijn! ik moet ook altijd meer watjes gebruiken om alles er echt af te krijgen. Nou draag ik soms ook flink wat zwart op m'n ogen dus is het ergens ook wel logisch :P Maar ik zal dit zeker onthouden! Ik gebruik zelf baby olie maar daar word alles zo vettig van altijd -_-'
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is een fijn product zeg, ook de prijs klinkt goed! Ps: Nog bedankt voor je E.L.F. pakketje wat ik via jou heb gewonnen, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, klinkt super! Vooral omdat hij ook geschikt is voor de gevoelige ogen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb geen favoriete remover maar deze lijkt mij wel heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt veelbelovend :-) Wat fijn dat je een stuk minder watjes nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Meh.. Ik blijf toch grotere fan van mijn Sensibio!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt mij een prima product, heb nu die van de Hema.. maar ik onthoud deze

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij klinkt super fijn zeker omdat alles er in 1x van af is!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt erg goed! Ik gebruik er nu één van De-makup maar als die op is ga ik deze proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik gebruik het micellaire water hiervan, is ook heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat klinkt heel goed en ik vind 'm ook niet zo duur!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt als een fijne remover! Ik heb zelf hele gevoelige ogen die tegen veel removers niet kunnen. Ik ga daarom zeker eens naar deze kijken in de hoop dat mijn ogen hier wel tegen kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw dit lijkt me echt een fijn product!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit klinkt als een hele fijne remover! Deze ga ik zeker uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben niet echt een Garnier-koper, maar het ziet er wel een goed product uit ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen