Lush - It's raining men.It's raining men, Hallelujah! Lush heeft een tijd geleden een heerlijke showergel uitgebracht met de naam It's raining men. Deze showergel heeft de geur van Lush haar populaire zeep 'Honey I washed the kids' en ook de naam is erg leuk bedacht. De douchegel staat al een tijdje hoog bovenaan mijn favorietenlijst en nu ik wederom een nieuwe aan moest schaffen omdat de andere al weer leeg was besloot ik dat het tijd was voor een review.
It's raining men was toen ik hem weer opnieuw wilde bestellen op de site helaas nagenoeg uitverkocht. Enkel de 100 ML kon ik bemachtigen, maar dit was natuurlijk beter dan helemaal niets. Ik stopte het flesje in mijn winkelmandje en rekende deze samen met wat andere spulletjs af. De keer daarna kon ik helaas ook enkel de 100 ML variant bestellen, hij is dus regelmatig nagenoeg uitverkocht. Een nadeeltje, maar dat kan ook niet anders bij dit heerlijke product!

It's raining men is namelijk een exacte dupe van mijn favoriete zeep, en tevens een favoriet van vele anderen: Honey I washed the kids. Deze zeep gebruik ik dagelijks en ik ben over een tijdje ongetwijfeld toe aan een nieuwe doordat ik hem zo vaak gebruik.

Ook de Ingrediënten van Lush zijn weer prima. Ik zie zo op het eerste gezicht geen ingrediënten waar ik niet tegen kan. Al zie ik deze meestal, gelukkig, niet in de producten van Lush.It's raining men is ook een geur die bij mij na het douchen nog blijft hangen, en dat terwijl dat over het algemeen niet vaak bij mij voorkomt. Een groot pluspunt dus. Ik ben ontzettend enthousiast over deze douchegel en dit is alweer mijn derde flesje. Hierna zullen er ongetwijfeld nog meerdere volgen.

Lush - It's raining men 100g €8.60
Wat is jouw favoriete Lush douchegel?

17 opmerkingen

 1. Ahh, fan ben je zeker van dit product als dit je derde flesje al is ;-) Ik ben nu erg nieuwsgierig geworden naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inmiddels ook mijn vierde (500 ML, eindelijk gevonden!) aangeschaft. Zeker eens ruiken! :)

   Verwijderen
 2. Normaal ben ik niet zo'n fan van een honinggeur, maar aangezien het precies wel een populair product is, moet ik maar eens gaan ruiken voor mezelf :D

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook geen mega honing fan, maar deze geur is echt heerlijk!

   Verwijderen
 3. Deze moet ik zeker eens gaan proberen! Net als alle andere producten van Lush, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lush heeft inderdaad allemaal héérlijke producten!

   Verwijderen
 4. Ik ben nu echt benieuwd geworden naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt goed, ben er benieuwd naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd geworden naar dit product, vooral de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, ik ben hier erg benieuwd naar!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt fijn, ben erg benieuwd naar de geur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die naam die klinkt echt geweldig! Fijne review heb je geschreven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem erg goed klinken en ben nu ook wel heel erg benieuwd geworden naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooooh deze geur is zooooo lekker! Ik moet hem ook nog eens kopen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hou van producten die na je douche nog steeds aan je blijven hangen, geur bedoel ik dan he! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt goed! 'Honey I washed the kids' vind ik altijd heerlijk ruiken, dus dan is deze douchegel waarschijnlijk ook heerlijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen