Lush - Ro's Argan Body Conditioner.


Met mijn krullen is het gebruiken van een conditioner erg aangenaam. Het maakt mijn haren zachter en tevens gaan ze hierdoor mooier zitten. Een conditioner voor de haren kennen we dan ook allemaal wel, maar iets waar ik tot kort voorheen nog niets over had gehoord was een Body Conditioner. Ik werd hier meteen erg nieuwschierig naar toen ik hem aantrof in het Lush Valentijnspakket wat een tijdje geleden binnenkwam en testte het product grondig uit.


Een body conditioner heeft geen bijzondere uitleg nodig wanneer het gaat om het gebruiken van dit product. Het werkt namelijk hetzelfde als een conditioner voor je haar. Het enigste verschil is dat je deze niet voor je haar maar voor je lichaam gebruikt. Je brengt hem aan op het gewenste lichaamsdeel, spoelt het af en droogt dan je lichaam voorzichtig met een handdoek. 

Een Body Conditioner zou er voor moeten zorgen dat je lichaam zacht aanvoelt. En dat doet Ro's Argan Body Conditioner zeker. Vooral een dagje na het scheren van mijn benen vind ik het erg prettig om dit product te gebruiken. Ik heb namelijk een gevoelige huid die ook erg droog is, en dit product voed de huid goed.

Ondanks dat ik de zwarte Lush potjes erg mooi vind blijf ik ze wat onhandig vinden voor onder de douche. Wanneer je het potje opendraait moet je namelijk erg voorzichtig zijn om er geen water bij in te laten lopen. Zelf hebben wij thuis een regendouche waardoor ik vaak tegen dit probleem aanloop. 

Maar wat dit alles weer goed maakt is de heerlijke geur van de Ro's Argan body conditioner.. Ik vond de geur in eerste instantie niet geweldig en zelfs een beetje vreemd, maar je moet er even aan wennen. Hij ruikt namelijk bloemig en tevens naar citroen. Een hele frisse combinatie die voor zowel de lente/zomer en herfst/winter geschikt is. Een product geschikt voor het hele jaar.Een ander groot pluspunt is dat je maar een klein beetje nodig bent om resultaat te zien. Ik heb hier namelijk een klein potje van 45 gram waar je al erg lang mee kunt doen. Een grotere verpakking zou ik in ieder geval zeker willen aanschaffen nadat ik deze heb opgemaakt. 

De ingrediënten van Ro's Argan Body Conditioner zijn zichtbaar op de foto hierboven. Zoals altijd zijn dit veel natuurlijke producten en zie ik de ingrediënten waar ik de conditioner naar vind ruiken terug. 

Enthousiast ben ik zeker over deze body conditioner. Een fullsize van Ro's Argan Body Conditioner is helaas wel wat prijzig. Voor een verpakking van 225 gram betaal je namelijk maarliefst €31,50. Heb jij wel eens een body conditioner geprobeerd?

34 opmerkingen

 1. Nog nooit geprobeerd, zo'n body conditioner.. Jammer dat hij zo duur is, maar ziet er wel een fijn product uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt echt heel fijn. Maar ik vind hem wel erg duur. Dan hou ik het liever op mijn Nivea voor onder de douche.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, die heb ik nog nooit geprobeerd, jammer genoeg en gezien de prijs zal dit ook wel niet heel snel gaan gebeuren, vermoed ik!...dat vind ik wel een groot minpunt aan dit ( volgens mij ) prima artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, jammer van de prijs, want deze klinkt wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Argh, potjes en een douche. Geen goede combi ;-) Ik loop daar ook vaak tegenaan: loopt er toch weer water in zo'n potje. Het lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij klinkt op zich wel fijn! Alleen lijkt de verpakking mij inderdaad niet heel erg handig. Ik denk dat ik voor de kleine verpakking zou gaan omdat de producten van Lush vaak toch minder lang houdbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De houdbaarheidsdatum valt gelukkig erg mee bij dit product! Die van mij is houdbaar tot februari 2015.

   Verwijderen
 7. De prijs is iets uit mijn budget, maar het klinkt wel heel fijn!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog nooit geprobeerd maar dit lijkt me echt een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het product klinkt goed! Ook prettig voor droge lichaamsdelen, lijkt mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt goed, deze kende ik nog niet! De prijs is wel jammer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt goed! Ik wil dit product ook heel graag proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is dit waar de "onder de douche bodylotions" op geïnspireerd zijn? Ze lijken me namelijk hetzelfde doel na te streven. Ik heb persoonlijk aan een hydraterende douchegel genoeg maar het lijkt me een fijn product voor meiden met een drogere huid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit denk ik inderdaad, kan het niet met zekerheid zeggen maar het concept is in ieder geval hetzelfde!

   Verwijderen
 14. Best duur, maar het klinkt echt super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er leuk uit!
  xx
  http://myrunwayfashionworld.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, hij is inderdaad erg prijzig.. Maar hij klinkt wel heel erg fijn. Dilemma's!!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wo best duur jah. Maar ach je betaal voor kwaliteit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lijkt me erg fijn, wel best duur.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er lekker uit! Wel jammer van de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik had nog nooit eerder gehoord van body conditioner, maar het klinkt goed! Ik zou het ook wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb eigenlijk nog nooit een body conditioner gebruikt. Ik gebruik meestal een body butter om mn huid zachter te krijgen. Maar klinkt wel als een fijn product

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb nog nooit een body conditioner geprobeerd, maar hij lijkt me wel heel fijn.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lush heeft altijd goede producten, maar jammer van de hoge prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeeh nice, ziet er echt goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ziet er goed uit maar ik vind het wel super duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ik heb deze ook, ruikt echt heerlijk.!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dit lijkt me zo'n fijn product, alleen de prijs houdt me een beetje tegen... fijn dat hij zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind Lush echt zoooo'n fijn merk! Eigenlijk ieder product ben ik verliefd op. Ik kan langs geen enkele Lush winkel lopen, zonder naar binnen te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan de ene kant baal ik ontzettend dat er hier geen Lush fillialen in de buurt zitten, maar aan de andere kant is het misschien juist goed. Ik bestel nu al te veel haha. :)

   Verwijderen
 29. Het is best wel aan de dure kant maar ik kan wel nagaan dat het een echt topproduct is en dat veel mensen het geld er dus wel aan over hebben. Zelf ben ik niet zo vd bodylotions en etc maar het gaat hier niet alleen om mij ofcourse.

  BeantwoordenVerwijderen