MAC Cremesheen Lipstick - Crosswires.


Één van mijn verjaardagscadeaus was een dagje shoppen in Amsterdam. Ik was zelf nog nooit in Amsterdam geweest en wilde hier toch wel eens naartoe. Toen ik in Amsterdam was heb ik een heleboel leuke, nieuwe aankoopjes gedaan waaronder een paar prachtige MAC items. Het eerste wat ik van MAC aan jullie ga laten zien is de prachtige lipstick in de kleur 'Crosswires.'Mijn eerste lipstick van MAC was in de kleur 'Viva Glam Nicki 1' dit is een knalroze lipstick, maar toen ik in de MAC store in Amsterdam kwam liet ik me door een medewerkster adviseren. Zij raadde me deze kleur aan en toen ik hem uitprobeerde was ik aardig verbaasd over hoe mooi ik hem wel niet vond. Ik draag normaal namelijk roze tinten en totaal geen rood, maar deze (koraal)rode kleur sprak mij toch wel héél erg aan.

Het advies in de winkels & counters van MAC vind ik ontzettend fijn. De medewerk(st)ers zijn allemaal ontzettend aardig en vinden het geen probleem om je te helpen. Zo kon ik alles wat ik wilde kopen ook gewoon proberen waardoor ik zeker wist dat ik geen miskoop zou begaan.Crosswires is een koraal kleur die in bepaald licht wat meer rood lijkt, terwijl hij vooral in daglicht écht koraal is. Ik vind hem in ieder geval erg mooi in beide gevallen. Crosswires is een kleur die ook voor mensen met een lichte huid erg geschikt is. Bij mij is hij opvallend, maar niet té opvallend. Ik vind hem mooi staan en dit had ik niet verwacht. Zo zien we maar weer dat iets totaal anders proberen soms érg goed uit kan pakken.
Op zowel mijn lippen als op mijn hand zit Crosswires vol met pigment. Links zie je een foto mét flits, en rechts zonder flits. Zo zie je direct dat hij links meer rood dan koraal lijkt, terwijl dat rechts juist weer andersom is. Het pigment van Crosswires is ook nog eens goed op te bouwen. Zo heb ik hier namelijk maar een dun, royaal laagje aangebracht.

De lipsticks van MAC vind ik sowieso erg fijn. Ik had er hiervoor nog maar één, maar die heb ik al vaak gebruikt. Crosswires is een lisptick waar ik zeker van weet dat ik hem nu meer vaak ga dragen. De kleur is prachtig, hij blijft lang zitten én hij plakt niet.

MAC - Cremesheen Lipstick €18,50.
Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

32 opmerkingen

 1. Heel mooie kleur :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik wil heel graag van MAC Diva, maar die is overal uitverkocht :(

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtig kleurtje. Hij staat je ook goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleur, ik wil ook graag zo'n kleur van MAC (: xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een ontzettend mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleurtje zeg, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een heel erg mooi kleurtje! Ik vind koraal kleuren sowieso altijd erg mooi op de lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige lipstick! Erg gaaf kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie kleur ziet er goed uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw wat een prachtig kleurtje, staat je heel mooi.
  Mijn favo op dit moment is So Chaud. Een oranje met een lichte rode gloed.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kleur, ik kan gewoon niet genoeg krijgen van MAC.. echt apart!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het echt een heel erg tof kleurtje zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super mooie kleur!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat een mooi kleurtje, heel zomers!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een mooi lief kleurtje! Liefs José.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat een mooie kleur!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen