Maybelline Color Show Street Artist Top Coat - 02 White Splatter.


Toen ik mijn blik liet rusten op het make-up schap van Maybelline merkte ik dat er een 1+1 gratis actie gaande was. Deze actie gold op het volledige Maybelline assortiment wat bij het kruidvat verkrijgbaar is. Mijn Kruidvat had toevallig een aantal nieuwe lakken toegevoegd die ik hoe dan ook mee wilde nemen, en deze actie maakte het nog net even wat aantrekkelijker. Ik nam twee nieuwe kleuren uit de 'Street Artist' collectie mee. Deze collectie bestond bij mijn Kruidvat uit vier verschillende topcoats. Ik nam de lakken 'White Splatter' en 'Alley Attitude' mee waarvan ik vandaag White Splatter laat zien.Verwachten dat dit dekkende lakken zijn moet je dus zeker niet. Het zijn gewoon topcoats met allemaal een gaaf effect. Zo bevat White Splatter groene, blauwe en paarse glitters maar bevat hij ook kleine en grote, witte hexagons. Naast deze hexagons zitten er nog wat mini glitters in in de groene, blauwe en paarse tinten én zie je nog een boel witte flitters zitten. Ik vond de combinatie er in ieder geval érg gaaf uit zien en was erg benieuwd hoe deze lak zou lijken op mijn nagels.De top coat kun je natuurlijk over veel kleuren aanbrengen. Zelf besloot ik het allereerst te proberen met een lichtblauw lakje. De basis die ik heb gebruikt is Ciaté's 'Ferris Weel.' Van deze kleur bracht ik twee royale laagjes aan. Nadat ik deze laagjes had aangebracht liet ik de lak rustig drogen en bracht ik allereerst één laagje aan van White Splatter. En met één laagje vind ik hem werkelijk prachtig. Hij is net iets minder simpel dan een gewone witte lak, maar ook weer niet té overdreven.Twee laagjes aanbrengen wilde ik ook nog graag doen. Je ziet dat je hier vooral veel van de groffere glitters mee op de nagels brengt. Vooral wanneer je dit doet wanneer de eerste nog een klein beetje nat is. De grote glitters blijven zo meer aan de nagels plakken en niet aan het kwastje. Wel moet ik zeggen dat ik de lak met één laagje het mooiste vind. Hij is dan een stuk subtieler en met twee laagjes lijkt hij net wat rommeliger.

De droogtijd van de glitter topcoats is prima. Na circa tien minuutjes kon ik nagenoeg alles al weer doen, al moet je in het begin natuurlijk altijd voorzichtig zijn met je nagels. Ik kan de Show Street Artist Top Coats zeker aanraden, mocht je ze nou ook willen zou ik snel je slag slaan nu de 1+1 gratis actie nog geld.

Maybelline Color Show Street Artist Topcoat - 02 White Splatter €3,99.
Wat vind jij van deze topcoat?

30 opmerkingen

 1. Oh deze is erg leuk zeg! Ik heb veel kleuren gezien maar deze springt er wel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje. Ik snap zeker dat je er blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke combinatie :) zou ik zelf ook proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke combinatie en wat een leuk lakje! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke lak zeg! Leuke kleuren combinatie ook

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit wel een hele leuke! Echt leuke kleuren zitten er in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik ook erg mooi is die :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi. Feestelijk en leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind het effect echt super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow een heel mooi lakje! Ik vind één laag ook wel beter dan twee :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wel leuk! Ik ben de glitterlakjes meestal na een dag al zat, dus ik moet me ervan weerhouden er meer te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom draag ik bijna iedere dag een ander kleurtje, haha! Er zijn zoveel mooie lakken die ik wil dragen. :)

   Verwijderen
 12. Mooie, feestelijke nagellakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige lak is dit, net als de basislak...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk lakje! Ik vind de lichtblauwe basiskleur er ook erg mooi bij staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wowie! Enorm gaaf! Ik houd wel van een feestelijk lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wow dit kleurtje ziet er super mooi uit!
  Ik ga snel eens in de kruidvat kijken of ik deze kan vinden!

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik draag 'm voor de moment! Super!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen