Natura Siberica Sauna & Spa Icy Sugar Body Scrub.


Een korte tijd geleden maakte ik al kennis met het merk Natura Siberica. Ik reviewde hier onlangs drie producten van en vandaag voeg ik weer één product toe aan dit rijtje. De vorige producten waren mij namelijk ontzettend goed bevallen en ik kon niet wachten met het testen van het volgende product. Nu het langzaam aan toch een beetje winter lijkt te worden is het belangrijk om je huid goed te blijven voeden. Doormiddel van de juiste huidverzorgingsproducten zal dit geen enkel probleem worden, en daarom begin ik met de juiste scrub.


De scrub die ik ontving is de Sauna & Spa Icy Sugar Body Scrub Slimming. Deze scrub leek mij vooral door de pepermuntgeur die ik erbij verwachtte aan de winter denken. Ik ben tijdens dit soort periodes vaak verkouden en dan is een mint geur erg aangenaam.


Net als de vorige keer ben ik weer erg te spreken over het design van de pot. De pot is ontzettend groot en bevat dan ook maar liefst 370 ml. Het design op de pot sluit helemaal aan bij de naam, en wanneer je de geur ruikt zul je dit hoogstwaarschijnlijk met me eens zijn.

Óf je houd van de geur, of je vindt het helemaal niets. Wanneer je de verpakking uit het plastic haalt ruik je het namelijk meteen al. Een sterke pepermunt geur komt je tegemoet. Zeker iets wat je ook ruikt wanneer je verkouden bent doordat de geur zo intens is.

Zelf houd ik er wel van, maar zo vonden andere mensen bij mij thuis de geur juist minder lekker. Zo zien we maar dat smaken verschillen en de geur voor iedereen anders uit kan pakken.


Wanneer je de deksel van de pot draait komt je allereerst een stukje beschermfolie tegemoet. Natuurlijk erg prettig en het is een stukje meer hygiënisch. Zodra je dit stukje folie hebt verwijderd zie je de scrub tevoorschijn komen. Het is een stevige substantie en hij zit in eerste instantie heel strak in de pot. Maar wanneer je er wat uit haalt merk je meteen dat hij erg prettig aanvoelt.


De scrub is niet mild, maar lekker grof. Er zitten veel scrubdeeltjes in en dat vind ik voor deze tijd van het jaar erg prettig. Als ik mijn huid heb gescrubt met deze scrub is het niet eens meer noodzakelijk om een body butter aan te brengen aangezien mijn huid er al ontzettend zacht en fijn door aanvoelt. 

Ik kan deze scrub zeker aanraden. Voor een prijs van €21,50 is hij te bestellen op de website van Natura Siberica. Wat is jouw favoriete scrub?

15 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit, maar ik heb het niet zo voor munt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou niet zo van de geur van pepermunt, dus ik denk niet dat dit iets voor mij is. Maar de scrub op zich klinkt wel oke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, ik hou wel van munt! Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enkele weken geleden heb ik zo'n zelfde product van Rituals gebruikt. Na gebruik voelde mijn huid pijnlijk aan. De olie vond ik té vettig. Nee, ik ben geen fan van deze producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende deze producten nog niet! Ik hou niet zo van munt, maar verder ziet het er goed uit. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt mij erg fijn. De geur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor mij zeker te duur maar het lijkt me een prettig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt wel fijn, maar wel ietsjes prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat klinkt lekker, ben benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Houd wel van grove scrubs, die lijken toch net iets effectiever te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me een enorm fijn product! Ik hou van natuurlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat die zo duur is! Ik gebruik de srub van Rituals die is ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Normaal gesproken houd ik totaal niet van munt; ik word altijd misselijk als ik iets eet/drink met munt erin. Maar laat ik nu net ontdekt hebben dat ik het in een scrub eigenlijk wel heel fijn verfrissend vind! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt goed! Wel jammer dat het zo prijzig is. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt als een goede scrub! Ik heb op het moment een scrub van Rituals en ik ben er dol op ^^

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen