NEW IN | High Heels - Fringed.Het dragen van pumps is voor de een pijnlijk terwijl de ander ze gemakkelijk een hele dag kan dragen. Zelf ben ik één van die personen die graag op hakken loopt en gelukkig gaat het me goed af. De hakken die ik op Fringed tegen kwamen spraken mij ook ontzettend aan en ik ben erg blij dat ik deze heb mogen ontvangen. Want in het echt zijn ze werkelijk nog veel mooier dan op de foto's die ik jullie vandaag ga laten zien.
Het leuke aan deze hakken vind ik dat het lijfje zwart is en het plateau daaronder is juist weer bruin, net als de hak. Een prachtig uiterlijk en doordat de hak net een stukje dikker is loopt dit erg prettig. De hakken zijn precies tien centimeter hoog wat naar mijn mening een prima hoogte is om op te lopen. Door de dikke hak merk je ook niet dat de hakken wat hoger zijn. Ik vind ze erg prettig lopen.

Wat wel even lastig is, is het uitzoeken van de goede maat. Zo paste de zevenendertig niet terwijl ik normaal zevenendertig wel pas. Maar Fringed lostte dit onzettend fijn op en ik kreeg gewoon een nieuwe maat opgestuurd. De achtendertig past mij als gegoten en de schoenen zitten erg prettig.Ik ben in ieder geval enthousiast over de schoenen én over de prettige klantenservice van Fringed. De schoenen zijn te bestellen op hun webshop voor slechts €15,00. Wat vind jij van deze schoenen?

26 opmerkingen

 1. Ze zien er erg mooi en vooral comfortabel uit! Ik hou van schoenen met een iets dikkere hak; het loopt inderdaad prettiger. Qua maat schommel ik ook tussen een 37 en 38; bij mij hangt het af van het type schoen en het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave schoenen. Lijken me fijn lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn heel mooi!! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke hakken en zeker voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Voor mij wel wat te hoog jammer genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, dit soort schoenen zou ieder meisje moeten hebben. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n plateau hakken zijn ideaal, zo word de hak voor jezelf ook minder hoog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een beauties zeg! Ik zou ze ook zo kopen, ga meteen even in de webshop kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi schoenen! Leuk met die twee kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. gave hakken ziet er goed uit ! liefs

  BeantwoordenVerwijderen