NYC Color Wheel Mosaic Face Powder


Tot kort voorheen had de Kruidvat bij mij in de buurt geen NYC schap. Hardstikke jammer natuurlijk, want NYC is een erg fijn budgetmerk. Nu is het Gosh schap bij ons weggegaan en daarvoor in de plaats hebben wij een NYC schap gekregen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee want dit betekend dat ik vanaf nu NYC make-up kan scoren in mijn eigen woonplaats. Dit betekend dat er vast en zeker meer NYC reviews aan zitten te komen nu ik het gemakkelijker kan bemachtigen.


Het eerste product wat ik meenam was het 'Mosaic Face Powder Color Wheel' dit wieltje sprak mij erg aan. Ze hadden ditzelfde wieltje ook nog in het roze, maar aangezien ik de laatste tijd al heel wat nieuwe blushes heb gekocht en ik meer benieuwd was naar deze variant besloot ik het eerst bij dit product te laten. Ik kan namelijk altijd het roze wieltje nog ophalen nu ik het gewoon in mijn eigen woonplaats kan kopen. 

Ik was namelijk eerst benieuwd of ik wel tevreden zou zijn met dit wieltje. Dit is namelijk geen bronzer, maar een gezichtspoeder. De kleur is dan ook iets donkerder dan mijn eigen huidskleur wat ik erg prettig vind. Zo kan ik hem aanbrengen en lijk ik wat donkerder zonder dat het meteen ontzettend onnatuurlijk lijkt.

Maar wanneer ik de donkerste kleur niet gebruik ziet het er ook gewoon erg natuurlijk uit. Ik vind het wieltje vooral fijn om te gebruiken met mijn real techniques buffing brush. Deze neemt genoeg van het product op en brengt het erg mooi aan.


Het product kan ik zelf wel gebruiken als bronzer, maar als je huid niet spierwit is is hij al gauw te licht voor je huid en kan hij enkel dienen als een gewone poeder. Het is ook daadwerkelijk een poeder die zich aanpast aan je huidskleur. Zo is hij voor iedereen, behalve mensen met een hele donkere huid, geschikt.

Ik ben zeker tevreden over mijn aankoop en ga hem ongetwijfeld veel gebruiken, vooral nu het winter is en mijn huid nog net niet zo wit is als die van sneeuwwitje. Ik heb hier namelijk veel last van en soms is dit erg vervelend. Een gezond kleurtje vind ik daarom erg fijn en daarvoor is dit product zeer geschikt.

Het fijne aan NYC is dat je er maar weinig voor betaald. Het Mosaic Face Powder Color Wheel kost namelijk slechts €4,99. Lekker budget dus! Wat is jouw favoriete NYC product?

23 opmerkingen

 1. ..NYC heeft leuke producten zag ik afgelopen week toen ik bij het Kruidvat was...Dit is inderdaad een fijne Budget-price.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker budget. Ziet er goed uit. Ik wil zelf de blush variant nog wel eens proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NYC heeft echt fijne producten in hun collectie. De Big Bold mascara vind ik bijvoorbeeld heel erg fijn. Helaas hebben wij geen NYC in ons Kruidvat filiaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begin steeds meer producten te ontdekken van NYC. Wat een fijn budget merk :-) Al blijven Kiko & Catrice mijn favorieten! Mooi product heb je gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed en ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me vooral interessant omdat er zoveel verschillende kleurtjes inzitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt mij een heel leuk product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een fijne bronzer, vind het mozaiek ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze nog niet zien liggen bij ons..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd fijn zo'n NYC schap, deze poeder lijkt me ook heel fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Topper van NYC dit! Ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er erg goed uit! Ik heb tot nu toe nog weinig NYC producten geprobeerd, dus ik denk dat de nagellak voor nu nog wel mijn favoriete product is van NYC. Al vind ik de oogschaduw palettes ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er goed uit! Ik koop eigenlijk nooit wat van NYC... Toch maar eens naar gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ziet er goed uit voor een low budget product! liefs
  www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wij hebben hier bij de kruidvat ook geen nyc, de mosaic powder ziet er erg mooi uit xx

  BeantwoordenVerwijderen