OPI - Kiss me I'm Brazilian.


In eerste instantie verwachtte ik niets te gaan kopen van de 'Brazil' collectie die OPI deze maand uitbracht. Toen ik het display echter in de winkel zag staan waren er toch wat dingen die ik mee wilde nemen. Zo nam ik het mini liquid sand lakje mee, maar ook een fullsize in de kleur 'Kiss me I'm Brazillian.' Deze mooie, roze lak laat ik vandaag aan jullie zien.Ondanks dat ik al een boel roze lakjes heb kon ik het niet laten om deze kleur mee naar huis te nemen. Ik ben gewoon dol op mooie, roze lakken en aangezien ik ze vaak draag is het geen schande om er eentje meer te hebben.

Van Kiss me I'm Brazilian had ik van te voren nog geen swatches gezien, maar dat betekende niet dat ik er niet nieuwschierig naar werd. Lichtere, roze kleuren kunnen namelijk soms wel wat problemen hebben met de dekking. Vooral in de zomer heb ik geen geduld of zin om een lakje te pakken waar ik meerdere laagjes van aan moet brengen omdat het drogen dan al moeizamer gaat, en al helemaal bij veel lagen.


Maar wat ontzettend fijn is aan Kiss me I'm Brazilian, is dat hij in slechts één laagje nagenoeg volledig dekt. Op de bovenstaande foot heb ik ook maar één laagje aangebracht. De kleur is op mijn nagels net zo fel als in het potje en de droogtijd is zoals ik van OPI gewend ben erg aangenaam.De swatches van de Mini Liquid Sand set komen er ook zeker aan, want ondanks dat de collectie er op de pers foto's niet zo spectaculair uit zag ben ik erg enthousiast over de vijf lakken die ik wel heb meegenomen.

OPI - Kiss me I'm Brazilian €14,25.
Wat is jouw favoriete OPI lakje?

34 opmerkingen

 1. Lief kleurtje! Leuk voor de lente!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeel mooi, love pink <3 Lijkt me een perfect lakje voor de zomer, voor op de teennagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kleurtje, lekker vrolijk!
  Ik heb nog geen lakjes van OPI, maar wil ze wel heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrolijk kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super schattig kleurtje! Erg mooi!

  x Angela
  Roseary

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig kleurtje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtig roze kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig roze kleurtje!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige roze lak van OPI

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 1 laagje maar? Wauw! Prachtig lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad maar één laagje. Ik ben er ook erg blij mee.

   Verwijderen
 12. echt een mooi zomers kleurtje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt een heel erg leuk kleurtje! Wat fijn ook dat die na één laag al dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie kleur! En roze lakjes kun je inderdaad nooit genoeg hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk kleurtje, ik houd van roze en ik ben fan van opi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schattig kleurtje!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, mooie kleur roze! Je kan nooit genoeg roze nagellak hebben! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een lekkere knal kleur, laat de zomer maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een ontzettend lief en schattig kleurtje, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een enorm schattige kleur! Om over het merk nog maar te zwijgen... I LOVE Opi! x www.yourddofme.be

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Such a cute and summery pink on you! :)

  ~ Yun

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik zag deze ook al een paar keer voorbij komen, zo'n gaaf lichtroze, maar toch FEL kleurtje. Top!

  BeantwoordenVerwijderen