Sleek i-Divine Storm Palette.


Het Sleek Storm palette kocht ik al toen ik vorig jaar op vakantie was in London. Ik heb deze foto's dan ook nog gemaakt met mijn iPhone vijf, die ik toen gebruikte als camera.  De foto's zijn dus van iets mindere kwaliteit, al vind ik ze nog goed genoeg om te gebruiken. En nu ik eindelijk een look had gemaakt met het prachtige palette kon ik het niet laten om hem als nog voor jullie te reviewen.Het Sleek Storm palette is één van de eerste palettes van Sleek die ik kocht, maar dit is ook het eerste palette van Sleek waardoor ik echt bekend werd met dit merk en de i-Divine palettes. Al snel na de aakoop van dit palette ging ik verder met het kopen van andere palettes, en zo groeit mijn Sleek stash nog altijd.

Het Sleek storm palette is een palette met twaalf prachtige kleuren. Deze kleuren verschillen van heel subtiel tot een stuk gewaagder en donkerder. Zo zijn de groene, blauwe en zwarte kleuren wat heftiger, maar zijn de andere kleuren allemaal ontzettend goed te doen.Toen ik de swatches maakte was ik in eerste instantie een klein beetje teleurgesteld. De bovenste rij leek helemaal niet zo gepigmenteerd, maar dat viel heel erg mee toen ik de kleuren op mijn ogen ging gebruiken. Ik heb op bovenstaande foto namelijk geen oogschaduwbasis aangebracht én ik heb ze maarr lichtjes geswatcht met een spons-applicator. 

De onderste rij viel me echter niet tegen, deze kleuren zijn allemaal erg goed gepigmenteerd. Wat ik wel weer zie, en daar heeft Sleek vaker last van, is dat de kleuren vrij poederig zijn en daardoor behoorlijk wat fall-out opleveren. Natuurlijk is dit wel weg te halen, maar het is iets wat ik erg jammer vind aan Sleek. Want verder is dit namelijk een prachtig merk.


Op mijn ogen vind ik de kleuren echter wel erg mooi overkomen. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik de eerste kleur van links, deze komt van de bovenste rij. Op de andere helft gebruikte ik lichtjes de eerste kleur van links, dit maal van de onderste rij. En in mijn crease gebruikte ik de tweede kleur van rechts, wederom van de onderste rij. Je ziet wel dat wanneer je begint te blenden de kleuren vrij veel op elkaar gaan lijken, maar ik blijf de kleuren erg mooi vinden.

Enthousiast ben ik zeker over dit palette, het enige wat jammer is, is dat de kleuren op elkaar gaan lijken en de fall-out vooral bij de donkere kleuren erg overheersend is. Het Storm palette kan ik ondanks dat zeker aanraden, het is een palette waar ik namelijk regelmatig naar grijp.

Sleek i-Divine Storm Palette €9,99.
Wat is jouw favoriete Sleek Palette?

30 opmerkingen

 1. Wat heb je er een mooie look mee gemaakt, ik vind het palette prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie palette en een mooie ooglook heb je ermee gemaakt!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben ook érg blij met het palette.

   Verwijderen
 3. Klinkt goed ondanks de nadelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren! En, ik vind ze goed gepigmenteerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look en goede pigmentatie, leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit was mijn eerste Sleek palette wat ik kocht. Ik gebruik hem nog steeds met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw de donkere kleuren zijn echt goed gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie donkere kleuren zitten erin en je hebt ook een erg mooie look gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind de donkere kleuren ook érg mooi.

   Verwijderen
 9. Super mooi palette! Leuk!

  x Angela
  www.roseary.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gorgeous palette. Really love your look tho!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie look heb je gemaakt met het palette,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, die swatches! Ziet er echt goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een leuk palette! Heb 'm zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb dit palette ook en het is is een prachtig palette waar ik iedere keer weer naar grijp.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb hem ook en ben er helemaal happy mee!
  Mijn verzameling is ook echt aan het groeien haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi palette en look ;)
  Leuk om te zien wat je er mee hebt gedaan

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb hem thuis ook, echt een geweldig palette. Ik gebruik hem vaak als ik anderen moet opmaken, zo een fijn ding! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. dit was mijn 1e sleek palette.. het blijft mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit is mijn favoriete Sleek palette, ik denk dat ik hem zeer binnenkort ook zelf ga aanschaffen.
  Mooie look heb je gemaakt! Dat goud staat je erg goed

  X sara

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ziet er goed uit mooie look heb je ermee gemaakt liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen