The Body Shop - Blueberry bodybutter.


Het was al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een product had gekocht bij The Body Shop. Ik kom hier niet zo vaak aangezien er maar weinig fillialen bij mij in de buurt zijn gevestigd. Dat betekend echter niet dat ik de producten niet fijn vind, want dat vind ik zeker wel. Ik ben vooral dol op de bodybutters van dit merk, en toen ik in Amsterdam aan het winkelen was liep ik The body Shop binnen en kwam weer buiten met een heerlijke bodybutter. Dit keer koos ik voor de geur 'Blueberry.'Voor het bestaan van de heerlijke body butters van The Body Shop is de Blueberry lijn uitgebracht. Deze lijn is een special edition welke bestaat uit een body butter, shower gel, body scrub, lip butter en body lotion. Van de scrub kreeg ik bij mijn aankoop een tester mee en deze ga ik ook zeker uitproberen. De scrubs van The Body Shop vind ik namelijk ook altijd erg fijn, al staan de body butters toch echt op nummer één.

Blueberry ruikt zoals de naam van deze butter het al beschrijft echt naar bosbessen. Het is een lekkere, zoete geur die desondanks niet té zoet is. Voor de winter is het misschien niet dé geur, maar hij is wel ontzettend lekker. Vooral in de zomer verwacht ik deze veel te gaan gebruiken, al gebruik ik hem inmiddels ook al vol op. 

Misschien ken je de Spa Bosvruchten drank wel. Deze geur doet mij daar érg aan denken. Ik heb ze ook met elkaar vergeleken en het enige, grote verschil is dat deze een stuk zoeter is. Verder merk je namelijk echt een overeenkomst. En dat is een groot pluspunt aangezien ik dol ben op de geur én smaak van de Spa Bosvruchten drankjes.

De collectie komt ook uit met andere items, maar een lipbalm zou ik van deze collectie niet aanschaffen. Ik vind hem ontzettend lekker ruiken maar voor op mijn lippen vind ik hem wat too much. Echter heb ik dit met de meeste lipbalms van The Body Shop. Een sterke honinggeur breng ik bijvoorbeeld ook niet ontzettend graag aan. Maar zo heeft iedereen weer een andere smaak en kunnen anderen hem juist wél lekker vinden. 
Sommige body butters van The Body Shop (o.a. de mango versie) zijn een stuk dunner dan de gemiddelde butter. Zelf vind ik dat wat minder aangezien ik dan net zo lief een bodylotion gebruik, maar deze butter voldoet volledig aan mijn eisen. Op mijn hand kan je al zien dat het echt een lekkere boter is. Desondanks is hij goed uit te smeren en trekt hij lekker snel in.

De geur van 'Blueberry' blijft goed hangen op mijn huid. Hij trekt dus snel in maar blijft een langere tijd aanwezig. En niet op een te heftige manier, maar op een lekkere manier. Het is een geur die me meteen doet verlangen naar de zomer. Mooi weer en een lekker drankje op het terras. Ik krijg er door deze butter helemaal zin in.

The Body Shop - Blueberry bodybutter €16,00.
Wat is jouw favoriete The Body Shop bodybutter?

26 opmerkingen

 1. De geur klinkt heerlijk. Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De geur lijkt me heerlijk, prettig dat de geur langer aanwezig blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mhh, hij lijkt me zo lekker! Ik hou echt van fruitgeurtjes, dus deze ga ik eens proberen! Mijn lievelingsgeur is denk ik toch Mango, omdat ik dat een heerlijke zomergeur vind en dan vind ik het ook niet vervelend dat de butter wat minder dik is. In de zomer heb ik ook niet zo megaveel hydratatie nodig gelukkig, dus dat is de perfecte combinatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de zomer is de mango versie inderdaad top! Naast de blueberry geur is dit ook zeker mijn favoriet.

   Verwijderen
 4. Bodybutters van The Body Shop zijn altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik verkies ook een body butter die lekker dik en echt 'boterig' is, dus deze klinkt prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh, ik houd van de bodybutters van TBS! Deze klinkt ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze blueberry variant lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Blueberry lijn van TBS is echt heerlijk! Een van mijn favorieten. Dit was ook de eerste body butter die ik helemaal heb opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh ik heb deze ook al gezien in de winkel! Ik denk dat ik de scrub hiervan ga halen, de geur is zo heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg benieuwd naar de scrub, ik ga het proefje hiervan vanavond uitproberen!

   Verwijderen
 10. best dure artikelen maar je hebt er wel veel voor! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bodybutters zijn inderdaad een beetje aan de prijzige kant, maar het is het zeker waard! Ze gaan ook ontzettend lang mee dus dat scheelt al weer.

   Verwijderen
 11. Lijkt me een heerlijke geur! Toch maar eens gaan ruiken in TBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil deze wel graag eens gaan kopen :) Mijn favoriet was de citroenvariant.. maar die is weg uit het assortiment :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad altijd erg jammer dat bepaalde lijnen weer uit het assortiment gaan. Zo is de perzik lijn momenteel ook weg, ik hoop dat die wel weer terug komt!

   Verwijderen
 13. Klinkt als een super productje!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb de shea butter van tbs onlangs ontdekt en hier ben ik erg tevreden over. Deze lijkt mij ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bodybutters van tbs zijn echt geweldig. Love it

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze lijn lijkt me heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bodybutters van The Bodyshop zijn echt goddelijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk artikel! Ik houd van bodybutters <3

  BeantwoordenVerwijderen